counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Тема тижня

Які податки влаштують українців? Які податки влаштують українців?
Всі теми тижня
Дорога турбота: Кабмін взявся за населення Чого чекати Ураїні від виборів у США? Кабмін Гройсмана: Перемоги і провали Криза безпеки: хто пише сценарій? Бурштинові війни Кодекс для бійця АТО Чим завершиться парад резонансних справ? Ціна політичної відповідальності Про що Україна домовляється з бойовиками? Кому служитиме Генпрокуратура? Яка користь Україні від санкцій проти Росії? Навіщо Україні фінансова поліція? Судова реформа: сядуть всі? За кадри вирішують усі Як змінилася система після Майдану Кому віддадуть митницю? Два роки без Криму Навіщо поліції стільки злочинців? Закордон нам допоможе? Новий прем'єр - нові перспективи Коли у населення увірветься терпець? Як повернути Донбас за рік Життя після Путіна Український тиждень в Європарламенті До чого призведе політична криза? Кому зіграв на руку Касько? Право сили або сила права? Чим загрожують Україні зміни до Конституції? Без яких змін в бюджеті нам не обійтися? Як провести в Україні інвестиційну терапію Перемир'я у владі: міф чи реальність? Що рік прийдешній нам готує? Чого досягла Україна за минулий рік? Як змусити кримінал попрацювати на бюджет? Рік уряду: підсумки Терористичні ризики України Бюджет - 2016: Хто отримає найбільший шматок пирога Куди подіти армію силовиків? Народ vs Кабмін: битва за тарифи Безвізовий режим: які наші шанси? Кадровий дефолт: шляхи виходу Українські заручники Путіна Боротьба з корупцією - дієта для повноти влади Ренесанс української економіки Що потягнуть за собою санкції проти Росії? Чи стане електронна петиція панацеєю від проблем? Кому вигідна легалізація зброї? Освіта в умовах російської агресії Нові податки — нова країна Чому в Україні не можна подолати бідність? Холодний сезон 2015: На чому будемо економити Нові голови областей проти контрабанди Заочні суди над «сім’єю» Як перетворити бурштин на благо для України? Обіцянки депутатів: Місія нездійсненна Три питання до нової Конституції Нова карта України: За і проти Доля Криму: що чекає на півострів? Рокіровка на місцях: чи зіграє ставка Порошенка? Три місяці Кабміну: шанс чи фінал? Що криється в особливому статусі Донбасу? Індексація пенсій і зарплат: популізм чи реальність? До чого прийшла Україна за рік з Порошенком? Чи врятує нас податкова реформа? Хто стоїть за акціями протесту в Києві? Чи потрібно залучати іноземців в уряд? Національна поліція: Плюси і мінуси Чи потрібна Україні децентралізація? Наскільки законна люстрація? Чи можливе в Україні «економічне диво»? Чим обернеться для країни війна олігархів? Чи можна націоналізувати приватизовані раніше підприємства та які наслідки це матиме? Що допоможе Україні виграти інформаційну війну? Як брати іноземні кредити, не "пресуючи" населення?
Точки зору
Сергій Рибалка
19 Грудня
16:21
Економіка Сергій Рибалка Хоч МВФ нам і партнер, ми повинні самі приймати рішення Необхідно зменшувати і ставки, і кількість податків. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат Сергій Рибалка. «Нам необхідно зменшувати і ставку, і кількість податків. Те, що після торгів зменшили два параметри на 2%, з 20% на 18%, - це не підхід. Закони не ухвалюються, реформ немає. Щоб зміцнити економіку, потрібно особливу увагу приділяти малому та середньому бізнесу», - сказав він. Разом з тим, на його думку, у пропонованому урядом Податковому кодексі малий і середній бізнес узагалі хочуть знищити. «Нам необхідно, щоб зміцнів малий та середній бізнес. Наприклад, у Європі це та ланка, на якій тримається весь бюджет. У нас узагалі немає середнього класу. Або всі бідні, або олігархи. У пропонованому урядом Податковому кодексі його взагалі хочуть знищити. Скасувати спрощену систему оподаткування і запровадити ще нові податки. Так вимагає МВФ. Хоч він нам і партнер, але нам потрібно самим приймати рішення», - вважає нардеп. Крім того, за словами Рибалка, необхідно забезпечити прозорість податків, для чого треба боротися з корупцією. «Слід провести реформу в ГПУ, судах, податковій, бо за стільки років, крім табличок у кабінетах, нічого не змінилося. Люди як брали хабарі, так і беруть», - резюмував він.
Геннадій Кривошея
18 Грудня
14:25
Економіка Геннадій Кривошея Чим багатшою є людина, тим більше вона має сплачувати податків Чим багатшою є людина, тим більше вона має сплачувати податків. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат Геннадій Кривошея. «Більшість українців хотіли б взагалі не платити податків. Але у сфері оподаткування в нас є проблема, яка полягає у впливі олігархів. Нам необхідно вибудувати систему, щоб олігархи не могли впливати на формування Податкового кодексу та подібних речей. Через це у нас ніхто практично не звертає уваги на малий та середній бізнес», - сказав він. Разом з тим депутат вважає, що в Україні забезпечується прозорість податкової системи, оскільки кожен може побачити, на що йдуть його гроші. «Проте у нас є проблема в іншому. На місцевому рівні ми не бачимо, як проводяться тендери. Тому необхідно запроваджувати низку нових процедур, зокрема електронні торги, що дозволить контролювати витрати коштів. Процес потрібно запустити вже зараз, а завершити, коли буде проведено повністю децентралізацію влади, коли повноваження будуть усі передані на місця», - резюмував Кривошея.

/-0,54918694496155-/ /-pc-/
Top