counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Тема тижня

Хто стоїть за акціями протесту в Києві? Хто стоїть за акціями протесту в Києві?
Всі теми тижня
Дорога турбота: Кабмін взявся за населення Чого чекати Ураїні від виборів у США? Кабмін Гройсмана: Перемоги і провали Криза безпеки: хто пише сценарій? Бурштинові війни Кодекс для бійця АТО Чим завершиться парад резонансних справ? Ціна політичної відповідальності Про що Україна домовляється з бойовиками? Кому служитиме Генпрокуратура? Яка користь Україні від санкцій проти Росії? Навіщо Україні фінансова поліція? Судова реформа: сядуть всі? За кадри вирішують усі Як змінилася система після Майдану Кому віддадуть митницю? Два роки без Криму Навіщо поліції стільки злочинців? Закордон нам допоможе? Новий прем'єр - нові перспективи Коли у населення увірветься терпець? Як повернути Донбас за рік Життя після Путіна Український тиждень в Європарламенті До чого призведе політична криза? Кому зіграв на руку Касько? Право сили або сила права? Чим загрожують Україні зміни до Конституції? Без яких змін в бюджеті нам не обійтися? Як провести в Україні інвестиційну терапію Перемир'я у владі: міф чи реальність? Що рік прийдешній нам готує? Чого досягла Україна за минулий рік? Які податки влаштують українців? Як змусити кримінал попрацювати на бюджет? Рік уряду: підсумки Терористичні ризики України Бюджет - 2016: Хто отримає найбільший шматок пирога Куди подіти армію силовиків? Народ vs Кабмін: битва за тарифи Безвізовий режим: які наші шанси? Кадровий дефолт: шляхи виходу Українські заручники Путіна Боротьба з корупцією - дієта для повноти влади Ренесанс української економіки Що потягнуть за собою санкції проти Росії? Чи стане електронна петиція панацеєю від проблем? Кому вигідна легалізація зброї? Освіта в умовах російської агресії Нові податки — нова країна Чому в Україні не можна подолати бідність? Холодний сезон 2015: На чому будемо економити Нові голови областей проти контрабанди Заочні суди над «сім’єю» Як перетворити бурштин на благо для України? Обіцянки депутатів: Місія нездійсненна Три питання до нової Конституції Нова карта України: За і проти Доля Криму: що чекає на півострів? Рокіровка на місцях: чи зіграє ставка Порошенка? Три місяці Кабміну: шанс чи фінал? Що криється в особливому статусі Донбасу? Індексація пенсій і зарплат: популізм чи реальність? До чого прийшла Україна за рік з Порошенком? Чи врятує нас податкова реформа? Чи потрібно залучати іноземців в уряд? Національна поліція: Плюси і мінуси Чи потрібна Україні децентралізація? Наскільки законна люстрація? Чи можливе в Україні «економічне диво»? Чим обернеться для країни війна олігархів? Чи можна націоналізувати приватизовані раніше підприємства та які наслідки це матиме? Що допоможе Україні виграти інформаційну війну? Як брати іноземні кредити, не "пресуючи" населення?
Точки зору
Володимир Золотарьов
07 Травня
13:00
Політика Володимир Золотарьов Суспільство в змозі відрізнити брехню від правди Підтримки серед населення мітингів шахтарів, валютних позичальників і людей, які виступали проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги не було. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політолог Володимир Золотарьов. «Серед населення не було великої підтримки мітингів шахтарів, валютних позичальників або тарифних протестів. Суспільство в змозі відрізнити брехню від правди. Звичайно, є люди, які приходять на акції за своєю ініціативою, не всі отримують за це гроші, але, як правило, є організатор», - сказав він. Разом з тим, експерт зазначив, що кримінальна відповідальність за участь у мітингах за гроші - це фактично варіант політичного тиску та репресій. «Будь-який мітинг так чи інакше проплачений. Але є свобода зібрань, а люди вже вирішують кому вірити, а кому -  ні», - резюмував він.
Андрій Золотарьов
07 Травня
09:00
Політика Андрій Золотарьов За будь-якими акціями протесту хтось стоїть Для того щоб не виникали соціальні протести, владі необхідно виконувати всі свої передвиборчі агітації. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політичний експерт Андрій Золотарьов. «За будь-якими акціями хтось стоїть. Навіть якщо вони здаються стихійними і справляють враження самоорганізації. За останні десять з гаком років саме поняття «соціального протесту», соціальних виступів нівелювалося. І якщо до середини «нульових» проплачені мітинги були поодиноким явищем, то після 2005 року ситуація кардинально змінилася», - сказав він. Водночас, на думку експерта, кримінальні покарання за проплачені мітинги нічого не дадуть. При цьому, політолог підкреслив, що якщо влада боїться, що масові акції можуть бути використані для дестабілізації ситуації, то кращою гарантією від соціального бунту є виконання передвиборчих обіцянок та покращення рівня життя населення. «Нинішня влада демонструє протилежне», - резюмував Золотарьов.

/-0,54008507728577-/ /-pc-/
Top