counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як змінити свою карму


Переглядів: 36


Як змінити свою карму

Існує думка, що все на нашій планеті підпорядковане одному закону. Кожна людина живе зі своєю кармою, тобто вже з народження вона підпорядкована долі і нічого не може змінити. Відповідно до кармічної астрології карма вказує на те, з чим народилася людина. Сам закон карми вперше було сформульовано Мойсеєм і звучало так: «око за око, зуб за зуб».

Як же формується карма і чи можна її змінити? Карма – це наше втілення у сьогоденні. Хтось народжується здоровим і багатим, а хтось все життя страждає від злиднів та хвороб. Напевно, кожен із нас ставив питання: чому я такий? Якщо вірити астрологам, то карма, яка б вона була, дана нам по заслугах. Тобто в минулому своєму втіленні ми добре постаралися, щоб у цьому житті досягти успіху. Або навпаки, вчинили багато гріхів, а тепер страждаємо через це.

Змінити карму можна за допомогою кількох маленьких хитрощів. Потрібно робити добрі вчинки стосовно людей. Почати можна з малого. Наприклад, перевести через дорогу стареньку або допомогти кошеняті злізти з дерева. Який би добрий вчинок ви не робили б, пам'ятайте, бажання допомогти має бути щирим і безкорисливим. Допомагаючи іншим, ви маєте вкладати у свою справу максимальну кількість позитивної енергії.

Читайте щоденний гороскоп. Це можливість уникнути небезпек та неприємних ситуацій. Адже знаючи з гороскопу про якусь подію, ви ж не полізете на рожон?

Вчіться читати знаки, що посилає вам Всесвіт. Все відбувається невипадково. Сигнал, надісланий вам зверху може допомогти уникнути неприємностей.

Змініть свій спосіб життя. Щоранку ви робите одні й ті самі дії? Встаєте, одягаєтеся, йдете на роботу? Спробуйте змінити своє звичне існування. Адже якщо ви не почуваєтеся щасливим, то може просто розлучитися зі звичною обстановкою? Почніть з малого: поміняйте маршрут із дому на роботу або сходіть повечеряти в інше кафе.

Використовуйте методики фен-шуй. Він може очистити будинок від негативної енергетики. Як відомо, хороша карма залежить кількості позитивної енергії. Застосовуючи фен-шуй, не тільки будинок наповниться позитивною енергетикою, а й ваше життя. Займіться вивченням свого внутрішнього світу. Заняття медитацією допоможуть отримати душевну рівновагу та внутрішній комфорт.

Навчіться прощати. Коли людина прощає і не тримає зла, вона очищається від негативу. Не заздріть, не думайте про погане і не вживайте лайки. Всі думки і фрази несуть свою енергію, тому намагайтеся, щоб вона була сприятлива.

Вивчіть вплив планет на життя людини. Щодня наш день підпорядкований певній планеті. У зв'язку з цим, слід щодня міняти свій раціон, кольори в одязі та багато іншого. Найчастіше заглядайте в місячний календар і дотримуйтесь правил, заснованих на фазах місяця.

Кожен може змінити свою долю, якщо зрозуміє, у якому напрямі треба рухатися. Необхідно контролювати всі свої думки та слова, адже все, що ми робимо щодня, несе в собі енергію, що вирушає у Всесвіт.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,35048699378967-/ /-pc-/
Top