counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів


Переглядів: 126


Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів

Оберіги дуже важливі для будь-якої родини. Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, який допоможуть організувати особливі предмети.

Світ пронизують енергетичні хвилі, які є всюди. Позитивні хвилі формуються у певних місцях, проте інший простір наповнений нейтральними чи негативними хвилями. Існують певні предмети, які допомагають або притягувати позитив або відштовхувати негативні потоки. Це допомагає боротися з негативними енергетичними впливами, а також не допускати появи негараздів у всіх сферах життя.

Підкова
Це особливий магічно предмет, який вбирав у себе довгі роки силу природи. Йдеться про знайдену підкову, яка має максимальну силу. Слабшою буде підкова, зроблена в наші дні, тому що вона не мала часу насититися потужністю енергетичних потоків природи.

Цей предмет із давнини вважали ознакою багатства та успіху. Підкова може бути використана як талісман удачі та як оберіг. Щоб уберегти сім'ю від злих людей, сварок та неприємностей, потрібно повісити підкову прямо над вхідними дверима кінцями вгору. Це обов'язкова умова. Вважається, що саме таке становище гарантує вам, вашій сім'ї та будинку захист від недобрих помислів інших людей.

Слов'янські обереги
Часник. Захисні властивості часнику відомі людям з фільмів про вампірів. Насправді він захищає від енергетичних вампірів. Якщо до вас в будинок приходить малознайома або не дуже приємна людина, покладіть на стіл кілька зубків часнику. Він нейтралізує негативний настрій вашого ворога чи недоброзичливця. Наявність часнику у будинку захищає сім'ю від проблем ззовні.

Віник. Віник обов'язково має бути у кожному будинку. На Русі з давніх-давен вважалося, що він допомагає уникати сварок і непорозуміння в сім'ї. Вважається, що краще віник не викидати, якщо йому немає на заміну нового. Прикмети кажуть, що віник захищає сім'ю від розпаду та внутрішніх негараздів.

Ікон. Православні ікони захищають жителів будинку від сварок, а сам будинок — від псування, пожежі, негода, вітру. Найкраща ікона-захисниця – це образ Казанської Божої Матері.

Клубок ниток. Вовняні нитки — стародавній слов'янський оберіг, який має досить цікаві властивості. Він здатний налагоджувати гармонію в житті закоханих, а також допомагає дітям та батькам знаходити спільну мову.

Сушений лавровий лист. Це захисник кохання та родинних зв'язків. Він допомагає налагоджувати гармонію та запобігати сваркам у будинку. Найкраще його класти на стіл на кухні, але можна покласти листочок у спальні в дітей віком, щоб вони перестали сваритися. Також можна покласти його у себе в спальні для налагодження стосунків із другою половинкою.

Рослини-обереги
Кактус. Кактуси – це найсильніші захисники домашньої енергетики. Вони завжди ставляться біля вікна, тому що їхній захист блокує попадання будь-яких негативних хвиль. Крім негативу, кактуси можуть затримувати циркуляцію будь-яких енергетичних хвиль, тому їх не можна ставити на столах у приміщенні. Вони найкраще працюють, коли вид з вікна не найприємніший - все найгірше залишиться за межами приміщення.

Плющ. Плющ захищає будинок від злих людей та пристріту. Експерти рекомендують цю рослину, що плететься, розташовувати ближче до вхідних дверей - з боків від виходу. Як тільки хтось захоче увійти у ваше житло з недобрими намірами, у нього одразу відпаде бажання робити це.
Олеандр. Ця рослина-оберіг популярна на заході. Там його використовують для захисту від псування та пристріту. Його ставлять не лише у будинках, а й за їх межами. Потрібно розташовувати його якомога ближче до вхідних дверей. Це чудовий природний енергетичний фільтр, який працює як годинник – безперебійно та постійно.

Обереги фен-шуй
Червона стрічка навпроти дверей. Варто повісити червону стрічку навпроти входу до будинку чи квартири. Навіть якщо перед дверима багато простору, ця стрічка на протилежній стіні змушує негативну ауру відступати, зберігаючи сім'ю від пристріту.

Фігурка слона. Цей талісман-оберег допомагає зберігати людям добрий настрій. Це оберіг для дітей, для вагітних матерів. Слон відповідає також за позитивні стосунки між батьками та дітьми. Слону місце на кухні чи спальні.

Фігурка дракона. Дракон проганяє злих людей. Його краще ставити біля вхідних дверей, бажано праворуч, якщо дивитися на неї зсередини. Дракон не дозволить у будинок прослизнути негативним потокам.

Зображення вогню. Це хороший оберіг від недобрих думок, ворогів та розбрату в сім'ї. Вішати таку картину краще теж у передпокої, адже саме звідти починається взаємодія з навколишнім світом.

Тварини-обереги
Кішка. Кішки чорного кольору захищають від пристріту та прокльонів. Білі кішки - оберіг від самотності та сімейних чвар. Руді дають захист від природних небезпек.

Собака. Собаки з давніх-давен вважалися кращими захисниками від нечистої сили, від будь-якого зла. Сама по собі ця тварина дуже соціальна, тому з нею вдома буде більше добра та позитивних емоцій.

Від енергетичних проблем захищає також звичайне прибирання. Намагайтеся наводити лад у будинку частіше, щоб не стимулювати виникнення нових проблем і позбавлятися від старих. Від пристріту та псування допоможуть також спеціальні змови-обереги. Намагайтеся зберігати вдома ауру кохання та порозуміння, адже рідні стіни – це священне місце.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,40143799781799-/ /-pc-/
Top