counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Як боротися з негативними енергетичними впливами


Переглядів: 46


Як боротися з негативними енергетичними впливами

Кожна людина зазнає негативного впливу: втома, дратівливість та раптові болі – ознаки енергетичної атаки. Боротися із негативною енергією допоможуть прості поради.

У всіх трапляються моменти, коли "щось йде не так", починається смуга невдач, з'являються хвороби, які не піддаються традиційному лікуванню. Лікарі не можуть поставити точний діагноз, а стан тим часом погіршується. Організм дає збої, людину переслідує необґрунтоване почуття тривоги, відчуженість та апатія.

Ознаки енергоінформаційного нападу
Наслідки негативного впливу часто схожі на симптоми будь-якого захворювання. Поспостерігайте за своїм фізичним та емоційним станом. Можливо, погіршення самопочуття, нервові зриви та дратівливість спровоковані не застудою чи втомою, а енергетичною атакою.

Є простий спосіб перевірити це. Візьміть дві склянки із питною водою. Спробуйте її на смак і переконайтеся, що вона однакова. Візьміть одну склянку, накрийте її правою долонею і зачекайте п'ять хвилин. Уявіть, що ваша енергія перетікає у склянку, наповнюючи її. Знову спробуйте воду. Якщо смак не змінився або навіть став кращим, то жодного впливу на вас не має. Якщо вода в склянці здалася вам гіркою, кислою або солоною, потрібно очищати свою енергетику.

Організм першим помічає негативні прояви та енергетичний дисбаланс і починає посилати сигнали тривоги у вигляді головного болю, нудоти, а також почуття постійного голоду – енергія йде на боротьбу з негативною дією і не встигає відновлюватися для нормальної життєдіяльності.

З'являється тривожність та дратівливість, неконтрольовані сплески активності змінюються апатією. Різка зміна настрою, не властива вам, може бути ознакою небезпечного впливу.

Безсоння чергується з бажанням проспати весь день, сни стають сумбурними та тривожними. У підсвідомості може з'являтися образ незнайомої вам людини. Після сну з'являється почуття ще більшої втоми, можливі кошмари та сновидіння, в яких ви в паніці тікаєте. Може з'явитися стійкий страх заснути та побачити щось лякаюче.

Роздратування і гнів неможливо стримувати емоції, і відносини з оточуючими людьми погіршуються. Процвітаючий бізнес раптово буксує або розвалюється. З'являється почуття, ніби все валиться з рук: б'ється посуд, не вдається закінчити дрібниці, частішають дрібні побутові травми, особливо за участю гострих предметів.

Способи захисту від енергетичного удару
Якщо чинний на вас вплив має не магічну основу, захистити себе можна шляхом практики медитації. Вона допоможе вивільнити власну енергетику і направити її на ваш захист. Важливо під час медитації уявити захисну оболонку і спробувати її розтягнути таким чином, щоб вона закривала вас, як кокон. Для відновлення енергетики важливо очистити не лише себе, а й своє житло від негативу.

Якщо ви чуєте чи відчуваєте негатив, звернений на вас, вимовте такі слова: «Від мене відскочить, назад повернеться»; "Від кого прийшло зло, до того й повернеться". Також можна скористатися силою молитви і попросити захисту: «Господи, спаси та збережи. Відверни зло від мене і даруй спокій та здоров'я».

Зняти негативний вплив можна провівши ритуал, який припинить енергетичний витік та відновить життєві сили. Приготуйте 5 свічок, морську сіль та червону стрічку. Наповніть ванну теплою водою, запаліть свічки, одну з яких обв'яжіть стрічкою. Розчиніть сіль у воді, примовляючи: «Сіль із дна морського позбавить очі поганого. Мене очистить, негатив зніме. Пориньте у воду на 15-20 хвилин, вдивляйтеся в полум'я свічки і уявляйте, як негатив горить у вогні. Змийте з себе прохолодною водою залишки солі і проговоріть: "Вода змиває все зло, все напасти, всі негоди". Зі словами «негатив піди, в полум'ї згори» загасіть свічку. Її необхідно винести з дому у загорнутому вигляді, закопати чи викинути.

Захистити себе від цілеспрямованого негативного впливу можна за допомогою ритуалів очищення від псування та пристріту. Стережіться поганих слів на свою адресу і намагайтеся не провокувати агресивно налаштованих людей. Живіть у мирі та радості, адже емоції впливають на енергетичні потоки.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,3445770740509-/ /-pc-/
Top