counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання


Переглядів: 7


Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання

Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього. Він відразу зверне на вас увагу — Необхідно лише знати, коли і які слова вимовити. За допомогою цього методу можна викликати і симпатію з першого погляду, і тривале кохання.

Багато психологів, особливо чоловічої статі, стверджують, що для залучення чоловіків найкращий варіант — якнайбільше звертати на себе увагу. Але що робити тим дівчатам, які сором'язливі і не звикли до галасливих компаній? Та й впевненій у собі жінці не завжди буває зручно підійти і познайомитися з чоловіком, який сподобався.

Здавна чоловік вважався главою сім'ї, здобувачем їжі та захисником. І ще з того часу прийнято, що чоловік знайомиться першим, виявляючи ініціативу. Зараз багато змінилося, але часом нам так хочеться залишатися тендітними жінками і хоча б іноді поступитися правом діяти іншому. Саме для таких випадків і вигадали невеликі змови, які називаються шепітками.

Особливості шепітків

Пошепки для залучення любові дуже ефективні, але застосовувати їх треба на перших побаченнях або за першої зустрічі. Саме тоді вони дозволяють привернути увагу майбутнього партнера, зацікавити своєю особистістю та спонукати його зробити перший крок.

Пошепки — це легкий варіант любовного ритуалу. З ними дуже просто зрозуміти, чи дійсно ви хочете стосунків і наскільки підходить один одному — у разі недостатнього енергетичного підживлення ваша змова просто не спрацює. Шепотки дуже зручні у застосуванні та не вимагають особливої підготовки. Для того, щоб слова подіяли, достатньо перебувати в одній кімнаті з чоловіком, який сподобався.

Шепотки на кохання

Існує кілька способів застосування цього народного засобу, і всі вони допомагають розпалити любовні почуття. Різниця лише в умовах застосування: чи давно ви знайомі і як спочатку складаються обставини.

Перший спосіб.

Якщо ви вперше бачите чоловіка, він вам сподобався, але ви не знаєте як познайомитися з ним і що робити, вам допоможе наступний пошепки: «Ти для мене привабливий. Я тобі приваблива. Ми створюємо кохання». Ці слова треба прошепотіти про себе, трохи ворухнувши губами. Під час шепітку необхідно дивитися на чоловіка, який вам подобається, інакше можуть підійди знайомитися зовсім інші люди.

Другий спосіб.

Він підходить тим, хто перебуває в компанії тривалий час. Наприклад, ви прийшли на весілля до подруги і вам сподобався один із друзів нареченого. Ви знаєте, що час є, тому не варто поспішати. У вас є можливість як би ненароком пройти повз нього кілька разів, і якщо ваші погляди зустрінуться, це ваш шанс сказати про себе наступні слова: «Очі в очі, душа в душу, любов до любові» . Це досить коротка фраза, але потрібно постійно дивитися в очі людині, поки ви її вимовляєте.

Третій спосіб.

Цей варіант підходить тим, хто має можливість доторкнутися з об'єкта свого обожнювання. Дотик має бути ненав'язливим та природним. Якщо ви різко відсмикнете руку, це може здатися підозрілим. Достатньо попросити передати воду, сільничку, ручку, або, задаючи якесь питання, просто торкнутися рукою його плеча, щоб привернути до себе увагу. Під час дотику вам треба проговорити про себе таке: «Ти мій, я твоя, люби сильно і тільки мене».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,3180079460144-/ /-pc-/
Top