counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Як залучити кохання у своє життя: три ефективні обряди


Переглядів: 39


Як залучити кохання у своє життя: три ефективні обряди

Кохання — найважливіше і цінне почуття у житті кожної людини. Зустріти свою споріднену душу і прожити поряд все життя можливо, скориставшись одним із трьох дієвих обрядів, які приваблюють любов.

Навіть нерозділене кохання містить у собі багато сильних емоцій: деякі з них сприяють творенню, інші — руйнації, але вони у будь-якому випадку роблять життя яскравішим. Однак перевага у бік негативу та довгі страждання можуть призвести до практично повного виснаження життєвих сил. Якщо ви відчуваєте, що буквально одержимі якоюсь людиною і не можете уявити собі життя без неї, то цілком імовірно, що ви стали жертвою привороту.

Позбутися нав'язаного почуття і віднайти внутрішню гармонію можна, провівши застуду — спеціальний ритуал, який допомагає розлюбити та забути будь-яку людину.

Якщо у вашому житті немає коханої людини і ви бажаєте випробувати почуття взаємної любові, єднання та гармонії, то допомогти вам можуть три найсильніші ритуали, перевірені поколіннями людей, які знайшли свою справжню долю.

Покликати коханого на вітер

Цей спосіб підійде тим, хто не закоханий у конкретного чоловіка чи конкретну жінку, а бажає залучити у своє життя партнера, який відповідає всім вашим очікуванням. Для проведення обряду вам знадобиться:

  • аркуш паперу;
  • ручка червоного кольору;
  • висушене листя м'яти;
  • сухі пелюстки троянди;
  • вогнетривкий посуд;
  • сірники.

Для початку залиштеся на самоті і зосередьтеся на образі людини, яку ви бажаєте бачити поряд із собою. Не кваплячись, запишіть усі характеристики на папері. Після того, як образ буде описаний, прочитайте вголос, що вийшло, візуалізуючи, як описана людина приходить у ваше життя. Покладіть листок з описом у вогнетривкий посуд і спаліть. Після цього додайте до попелу м'яту та пелюстки троянди, відкрийте вікно та розвійте вміст ємності за вітром зі словами:

«Чотири вітри закликаю в свідки та гінці: Вітри могутні, несіть слово моє навколо Землі, по чотирьох сторонах світу, несіть до долі моєї, долю мою кличте, ім'я моє шепочіть, до мене приведіть! Істинно!;

У ніч після проведення обряду не закривайте вікно і постарайтеся запам'ятати свої сни: цілком імовірно, що саме в них ви знайдете відповідь на те, коли ваша доля зміниться.

Залучити кохання за допомогою води

Цей спосіб підійде тим, хто відчув біль розлучення з минулим коханням і хоче забути все погане в нових щасливих стосунках. Для його проведення вам знадобиться відкрите проточне джерело та самотність.

Прийдіть до джерела вранці, опустіть долоні у воду і уявіть усе погане, що ви пережили у минулих стосунках. Якщо ці спогади спричинять сльози, не стримуйте їх. Вода забере все погане, і через деякий час ви відчуєте внутрішню спустошеність. У цей момент підніміть руки з води та промовте слова змови:

«Вода-сестриця, біль прийми, щастям оберни!»

Подумки уявіть собі образ людини, яку бажаєте зустріти, і знову на кілька миттєвостей опустіть руки у воду. Після цього йдіть додому, ні з ким не розмовляючи.

Знайти своє щастя за допомогою вогню

Третій ритуал використовувався ще нашими прабабусями та прадідами. Для бажаного вам знадобиться будь-яке джерело вогню: від невеликої свічки до багаття. Місце обряду також залежить від ваших можливостей. Крім вогню, вам знадобляться невеликі ножиці.

Залишившись на самоті, дайте собі час як слід обміркувати ваше бажання. Переконайтеся, що ви готові не тільки отримувати, а й самі віддавати тепло та турботу своєму майбутньому партнеру. «Вогненний» ритуал — найсильніший, а й вогонь — дуже небезпечна та вимоглива стихія.

Прийшовши в потрібний стан, запаліть вогонь і, дивлячись у полум'я, розкажіть йому про ту людину, з якою вам хотілося б бути поряд. Вкладіть у вашу розповідь максимальну кількість емоцій і сил. Коли розповідь буде закінчена, візьміть ножиці і відріжте невелике пасмо свого волосся на знак серйозності вашого наміру і спаліть його в полум'ї.

Дочекайте, поки джерело вогню не згасне, і збережіть те, що залишиться. Якщо ви сиділи біля вогнища, візьміть із собою куточок із нього, а якщо працювали зі свічкою, збережіть недогарок доти, доки людина, яку ви покликали, не з'явиться у вашому житті.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,41111183166504-/ /-pc-/
Top