counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки


Переглядів: 96


Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки

Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті. Викорінити негатив і стати щасливішим допоможе творче мислення.

Наш розум подібний до магніту: він приваблює ті події, про які ми думаємо. Практикуючи техніку творчого мислення, ви помітите, що негативні образи перестали відвідувати вас і навчитеся притягувати бажане силою думки.

Як налаштуватися на творче мислення

Мислення багатьох людей заражене вірусами свідомості, колективними стереотипами, нав'язаними програмами. Сприйнятливість до негативу йде від психологічної слабкості, але вміння керувати своїми думками здатне підняти людину. Тому так важливо вивчити, як творче мислення допомагає нам притягувати бажане.

Звичка бачити сама по собі сприяє зміцненню розуму: згодом він сам навчиться фільтрувати та відштовхувати руйнівні впливи ззовні. Тим не менш, коли негатив проникає в думки, не варто з ним боротися. Слід направити свої думки на щось високе, і негатив спаде сам собою. На боротьбу з негативом піде багато сил, тоді як зосередженість на позитивних думках спокійно видалить негатив із поля вашої уваги.

Позитивне мислення робить думки чистими, радісними та творчими. Крім того, розум починає залучати позитивні вібрації ззовні, поступово стаючи сприйнятливим лише до добрих та конструктивних ідей.

Техніка творчого мислення: виконуємо бажання силою думки

Ця техніка спрямована на звільнення від смутку, зневіри, занепокоєння, психоемоційної напруги, а також від таких почуттів, як заздрість, агресія, марнославство, користь. Підтримка свідомості у такому стані та заміна негативних думок на позитивні називається позитивним, чи творчим, мисленням. Фахівці пропонують ознайомитися з перевіреним способом розвитку творчого мислення. Він складається із чотирьох етапів.

  • Етап перший — відмінність і контроль. Важливо знайти та стримати негативну думку, не дозволивши їй розвинутися далі.
  • Етап другий — заміна. Важливо утримати цю думку на задньому плані, замінюючи її позитивною.
  • Етап третій — сублімація. Замінивши негативний образ на позитивний, ви помітите, як негативний вплив припинив свою дію.
  • Етап четвертий — реалізація наміру.

На першому етапі ви виявите присутність негативних думок. Важливо не стримувати негативу, а постаратися взяти його під контроль наміром. Щоденна практика допоможе вам опанувати мистецтво творення та не дозволить фокусувати увагу на поганому.

Другий етап необхідний для того, щоб навчити розум замінювати негатив на позитив. Помітивши руйнівні думки, не давайте їм розвиватись, м'яко замініть їх на якусь позитивну ідею. Психологи радять думати про протилежне тому, що турбує ваш розум. Будьте готові, що деякий час негативні образи переслідуватимуть вас, проте непомітно вони розчиняться і втратить свій вплив. Сила думки почне зростати — це лише справа часу і терпіння.

У міру того, як ви працюєте над собою і розвиваєте творче мислення, вірусні програми втрачають свою актуальність. Як тільки ви навчитеся мислити в правильному ключі, ви зможете виконати будь-яке бажання, просто подумавши про нього та закріпивши ідею у своїй свідомості. Коли ви навчитеся творчому мисленню, ви відкриєте нові позитивні якості, виявивши, що завдяки їм можна реалізувати мрії. До вас прийде внутрішня гармонія, а разом із нею і можливість притягувати бажане силою думки.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,31417107582092-/ /-pc-/
Top