counter

Як виконати своє бажання за тиждень


Переглядів: 59


Як виконати своє бажання за тиждень

Ви вважаєте, що реалізація вашої мрії неможлива? А ось і ні! Будь-яке бажання може справдитися, головне правильно його загадати. За допомогою нескладної техніки здійснення бажання ви зможете втілити будь-яку свою мрію в реальність. Якщо ви готові зустрітися зі своєю мрією, то почніть зараз!

Техніка виконання бажання

Передусім вам потрібно дізнатися, як саме виконуються бажання, і що для цього потрібно зробити. Часи джинів та жар-птахів давно минули. Тепер людина самостійно може досягти всього, чого тільки забажає. Для цього необхідно всього лише розповісти про свою мрію Всесвіту. Як це зробити? Все просто — за допомогою сили власної думки. Ось покроковий алгоритм техніки виконання бажань, який дозволить вам втілити свою мрію у реальність.

  1. Ваше бажання має стосуватися лише вас самих. Не треба загадувати щось для своїх друзів чи родичів. Вони й самі можуть попросити у Всесвіті допомоги. Є ще одна умова у техніці виконання бажань — реалізація вашої мрії не повинна завдати шкоди оточуючим людям, у тому числі й вашим ворогам. Від вашої мрії має виходити добро і радість. Тільки позитивні емоції та думки допоможуть вам у найкоротший термін виконати своє бажання.
  2. Ваше бажання має бути сформульоване зараз. Наприклад, якщо ви хочете купити будинок, то напишіть так: «у мене є будинок». Неправильні формулювання цього бажання виглядають так: «я хочу будинок» або «у мене буде будинок». Ще одна умова — ніяких заперечень! Якщо ви хочете, наприклад, розбагатіти, то у вашому формулюванні не повинно бути негативної частки «не». Неправильно: «я не хочу бути бідним». Правильно: «я багатий».
  3. Запишіть своє бажання на аркуші паперу та обов'язково встановіть термін виконання бажання. Коли ви хотіли б отримати бажане? Рік? Місяць? Тиждень? Напишіть точну дату, коли ваше бажання має виконатися.
  4. Опишіть своє бажання у подробицях. Що більше конкретики, то краще. Всесвіту набагато легше виконувати мрії, які доходять до нього з чіткими вимогами та формулюваннями.
  5. Після цього потрібно закріпити своє бажання фразою-оберегом: «Нехай усе задумане увійде в моє життя і принесе мені радість і щастя. Нехай буде так!»
  6. Листок паперу необхідно спалити та постаратися забути про проведене ритуалі на виконання бажання. Потрібно просто відпустити свою мрію та деякий час не думати про неї.

Чи допоможе техніка виконання бажання саме вам

Ваші бажання здійсняться тільки в тому випадку, якщо ви з повною серйозністю поставилися до вищеописаного ритуалу. Ви повинні бути по-справжньому впевнені, що ваша мрія здійсниться у встановлений вами термін.

Окрім цього, для втілення задуманого в реальність необхідно набратися сміливості і спробувати докласти хоч якихось зусиль для здійснення свого плану. Техніка виконання бажань вам не допоможе, якщо ви не діятимете. Всесвіт ніколи не протягне руку допомоги лінивій і байдужій до свого життя людині.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,41147398948669-/ /-pc-/
Top