counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів


Переглядів: 14


Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів

Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії. Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людини, змінюючи її життя. Таким чином, кожен зможе залучити добробут, застосовуючи прості, але дієві слова-паролі.

Слова можуть змусити людину змінити власну думку, відмовитися від марних зусиль та налаштуватися на позитивну хвилю. Так звані афірмації впливають на підсвідомість, позбавляючи поганого настрою на користь щастя і удачі. Слова-паролі мають схожу дію, проте покликані вони для того, щоб притягувати в життя необхідну часом удачу. Використовуйте їх у ті хвилини, коли вам необхідно швидко зосередитись і не упустити власного блага.

Справжні слова-паролі

Перше слово — «боротьба». Вживайте його в ситуаціях, коли у вас є складні питання або завдання, які важко вирішувати. Якщо у вас опускаються руки і ви не бачите іншого виходу, як відмовитися від витівки, справи чи дії, повторюйте слово-пароль вголос чи про себе. Воно допоможе вам сконцентруватися і знайти вірний шлях до успіху.

Друге слово — «добро». Це ключове слово для упокорення бурхливих емоцій. У пориві гніву людина може здійснювати незворотні негативні дії, які лише посилюють ситуацію. Уникнути агресії чи бажання помститися кривднику потрібно за допомогою цього пароля. Ви можете змінити його, промовляючи про себе: «я добра(ий)».

Третє слово — «майбутнє». Застосовувати це кодове слово потрібно в ситуації, коли вам необхідно щось виконати, але у вас немає ні сил, ні бажання. Майбутнє — те, що дає нам надію, живить наш розум і допомагає йти вперед, досягаючи благополуччя за рахунок сили волі, наполегливості, бажання довести свою спроможність... Енергетично сильне слово допоможе вам взяти себе в руки та мотивує вас на успіх.

Четверте слово — «бачу». Слово-команда допоможе вам зосередитися і швидко знайти запропастивну, але потрібну річ. За допомогою такого впливу на підсвідомість ви зможете знайти необхідний документ, ключі від квартири або машини, ручку або інший предмет, який вам необхідний на даний момент.

П'яте слово — «сміливість». Вимовляйте про себе «я сміливий» у хвилини розпачу, страху, остраху невідомого. За допомогою цього пароля ви проженете геть боягузливі думки і зможете зосередитися на головному.

Шосте слово — «нагорода». Це слово дасть вам можливість вибрати правильний шлях, коли ви перебуваєте в роздумах, і незмінно призведе до благополучного результату. У ситуації, коли ви не можете вирішити, що вибрати, слово допоможе вам.

Сьоме слово — «відпочинок». Його використовуйте, коли не можете відпустити думки про справи, які не дають вам розслабитися після напруженого трудового дня. Вимова цього пароля притягує позитивні думки, допомагаючи вам розслабитися. Вимовляйте магічне слово доти, доки не звільните думки.

Восьме слово — «спокій». По-перше, слово-пароль допоможе вам розслабитися в стресових ситуаціях, взяти себе в руки і налаштуватися на успіх. По-друге, допоможе досягти благополуччя у справі, яка вам подобається.

Дев'яте слово — «любов». Використовуйте це кодове слово під час сварки та розбіжностей з коханою людиною. Воно поверне вам ясність розуму і допоможе уникнути серйозних суперечок. З його допомогою ви допоможете собі йти шляхом творення, не несучи руйнівної енергетики у відносини.

Десяте слово — «сила». Використовуйте його в ситуаціях, коли до перемоги вам залишається останній ривок, а сил та ентузіазму вже немає. Цим словом часто користуються люди творчих професій, які не мають натхнення закінчити серйозний проект. Слово-пароль допоможе і в ситуації, коли хочеться кинути всі справи на самоплив.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатов....
10 слів, які приваблять щастя
10 слів, які приваблять щастя
Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль Головне — це налаштування
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Подобатися всім неможливо Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виход....
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
більше матеріалів
/-0,27408289909363-/ /-pc-/
Top