counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Як запрограмувати енергетику людини на успіх


Переглядів: 31


Як запрограмувати енергетику людини на успіх

Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль. Але навіть найпродуманіші дії не наблизять вас до бажаного, якщо ви постійно концентруєтеся на негативі, програмуючи себе на невдачі. Для того, щоб почати досягати успіху, необхідно налаштувати себе відповідним чином та зміцнити свій енергетичний потенціал.

Ще в давнину було помічено, що думка, якій приділяється дуже багато уваги, рано чи пізно матеріалізується. Сучасні психологи підтверджують цей факт: домінуюча думка посилає потужні імпульси в людську підсвідомість та накладає свій відбиток на всю поведінку людини. Спосіб думок визначає і людську енергетику — постійне обмірковування проблем і невпевненість у своїх силах послаблюють її, а надія і позитивне мислення, навпаки, сприяють зміцненню енергетичного поля. Напевно, ви і самі відчували, як сильно відрізняється енергетика успішних людей і тих, хто зазнає невдачі за невдачею. Якщо вас долають неприємності та фінансові труднощі, а мета, незважаючи на всі ваші старання, не стає ближче, настав час позбутися негативного мислення і почати програмувати свою енергетику на успіх.

Як запрограмувати свою енергетику на успіх
Перший крок до успіху — зміна способу мислення та порятунок від негативних установок. Фрази в дусі «у мене не вийде», «я не ризикуватиму», «ця справа мені не по зубах» завдають сильного удару по вашій енергетиці. Таким чином ви самі обмежуєте свої можливості та вбиваєте удачу. Успішні люди не дозволяють собі подібних думок і легко домагаються поставлених цілей. Усвідомте, що ніщо не заважає вам розвиватися та досягати бажаного, крім необґрунтованих страхів зазнати фіаско. Перестаньте сумніватися у своїх силах, і ваша енергетика зміцнюватиметься з кожним днем, а труднощі, які раніше здавались вам непереборними, обернутися невеликими перешкодами, які цілком можна подолати.

Створення позитивних настанов допоможе перебудувати мислення. Щоб запрограмувати енергетику на успіх, замініть негативні установки на позитивні. Зробити це дуже просто: досить видозмінити фрази, які ви звикли вимовляти. Замість «мені не впоратися з цією проблемою самостійно» вимовляйте «я маю достатню силу для того, щоб вирішити цю проблему». Ефект таких установок – афірмацій – доведено вже давно. Через деякий час ви і самі переконаєтеся в дієвості цього методу і відчуєте приплив сил для всіх задумів.

Енергетична підзарядка. Все, що нас оточує, має свою енергетику. Це можна використати собі на благо, зміцнюючи за допомогою предметів навколишнього світу власне біополе. Почерпнути позитивну енергію можна у природних сил, наприклад через водну стихію. Це можна зробити під час щоденних водних процедур: досить уявити, як вода змиває з вас страх невдачі та наповнює вас життєвими силами. Ще більш простий спосіб - заряджання від приготовленої вами їжі. Головна умова - під час її приготування ви повинні концентруватися на позитивних думках, уявляти картини вашого майбутнього успіху. Тоді разом із продуктами харчування ви заряджатиметеся енергією успіху.

Для того, щоб ваша енергетика не зазнавала негативного впливу, відмовтеся від спілкування з людьми, які вселяють вам невпевненість у ваших силах або забирають вашу енергію. Поки ви продовжуєте тісну взаємодію з ними, прийти до успіху навряд чи вдасться, тому що ваше біополе постійно схильне до негативного впливу. Те саме стосується і людей, які загрузли в проблемах і не бажають змінювати своє життя на краще — вони і вас тягнутитимуть на дно, не даючи розвиватися. Щоб запрограмувати свою енергетику на успіх, встановлюйте контакти зі щасливими, цілеспрямованими людьми — вони вплинуть на вас, та й у разі труднощів дадуть по-справжньому дієва порада.

Не забувайте щодня візуалізувати свою мету. Уявіть свій успіх і те, чого бажаєте досягти, начебто ви вже отримали це. Позитивні емоції, отримані вами при цьому процесі, додадуть вам сил, а енергетика налаштується на успіх.

Ваше щастя у ваших руках. Ніколи не пізно перебудувати себе та почати жити повним життям.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
В одній відомій пісні співається: з любов'ю зустрітися — проблема складна Але нині немає нічого неможливого! С....
Енергетика людини: що таке емпатія
Енергетика людини: що таке емпатія
Всі ми хочемо, щоб нас розуміли і приймали такими, якими ми є Зрозуміти іншу людину та стати на її місце у скл....
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ Одним із....
більше матеріалів
/-0,22744107246399-/ /-pc-/
Top