counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Грошова магія: п'ять способів стати багатшими


Переглядів: 24


Грошова магія: п'ять способів стати багатшими

Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що грошова магія – це марна трата часу, і що вона не діє. Насправді вона не дасть ніякого ефекту, якщо ви не повірите в неї, і як і раніше сидітимете склавши руки. Ритуали, які приваблюють багатство – це лише допоміжний елемент для отримання грошей, вони допоможуть швидше і легше досягти фінансового успіху.

Спосіб перший. Проведіть простий ритуал для залучення грошей. Для цього візьміть свій старий гаманець, який ви ще не встигли викинути і покладете в нього грошову купюру. Після цього сховайте гаманець у східній частині свого будинку. Через місяць дістаньте його і поміняйте купюру на грошик, який більший за її номіналом. Цей ритуал слід проводити доти, доки ви самі не побачите несподіваний приплив грошей до будинку.

Спосіб другий. Зробіть «приманку для грошей». Щоб вона була активною, слід застосувати у її створенні всі грошові елементи: зелений колір, число 5 та метал. Крім того, необхідно врахувати і грошовий день. це четвер. Візьміть металеву банку зеленого кольору (або перефарбуйте її в цей колір), наповніть її монетками, номіналом 5 або 50 копійок і гарненько закрийте кришкою. Після цих нескладних маніпуляцій необхідно пройтися по всьому будинку з цією "приманкою для грошей", трясучи їй, як брязкальце. Під час цього обряду думайте про суму грошей, яка вам потрібна. Результат не забариться, незабаром у вас з'явиться можливість отримати ці гроші.

Спосіб третій. Цей грошовий ритуал допоможе в найкоротші терміни досягти фінансового благополуччя. Візьміть кілька купюр, бажано великих та нових. З вечора розкладіть їх по всій квартирі: у спальні, у ванній, кухні та інших місцях. Прокинувшись зранку, ви натрапите на першу купюру. Візьміть її і покладіть у свій гаманець, окремо від решти грошей. У цей день ви повинні її обов'язково витратити, але не всю, у вас має залишитися решта. Наступного ранку повторіть дійство і підніміть ще одну купюру. Зробіть те саме, і в наступні дні повторіть ті ж дії, поки всі купюри, розкладені вами по всій квартирі, не закінчаться. Ця гра-ритуал так затягне вас, що ви не помітите, як гроші наповнять ваше життя.

Спосіб четвертий. Цей ритуал для грошей користувався особливою популярністю у наших прабабус. Проводити його потрібно тринадцятого числа, не важливо якого місяця. Потрібно купити у церкві тринадцять свічок. Обов'язкова умова – вам повинні здати здачу дрібними монетами. Після цього, прийшовши додому, розкидайте всі монети на підлозі. Протягом усього вечора не в жодному разі не торкайтеся до них. Перед сном запаліть куплені свічки і лягайте спати. На ранок, не вмиваючись, зберіть усі монети, загорніть у хустку та сховайте під своє ліжко.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
Колір очей і відносини: чи підходите один одному?
За кольором очей можна багато дізнатися про людину У тому числі й те, наскільки хороша його сумісність із друг....
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
більше матеріалів
/-0,21672606468201-/ /-pc-/
Top