counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...


Переглядів: 52


Що представляє вам ваш гаманець? Місце для зберігання грошей? Модний аксесуар? Чи щось інше? Існує безліч грошових прикмет, які сприяють залученню грошей. Однак у них мало що сказано про гаманець, в якому ваші гроші зберігаються більшу частину часу. Давайте розкриємо таємниці грошової магії і дізнаємося, які гаманці сприяють збагаченню, а з яких гроші чудово випаровуються.

Перше, на що слід звернути увагу, це матеріал вашого гаманця. Якщо ви прагнете фінансової стабільності, то вам слід вибирати гаманець і телячої шкіри. Навіть якщо у вас виникне напруженість у матеріальному питанні, ваш фінансовий потенціал не згасне.

Гаманці зі шкіри екзотичних тварин впливають на фінансове становище неоднозначно. У всякому разі, господар такого гаманця повинен чітко стежити за своїми доходами та витратами, мати постійне джерело отримання грошей та прагнути до підвищення рівня свого добробуту. І тут гаманець принесе удачу.

Гаманець із замші буде чудовим варіантом для тих, хто намагатиметься заробляти відразу на декількох фронтах. Він принесе удачу і тим, хто не має постійного заробітку, а тільки разовий калим.

Якщо ви прагнете великих доходів, то вам не варто зберігати гроші в гаманці з тканини. Маючи такий гаманець, ви постійно будете в боргах. Чим міцніший матеріал, тим сильніший потік грошей.

Колір гаманця може впливати на ваш добробут. Коричневий та чорний кольори сприятимуть стабільності та фінансовому зростанню. Подумайте, чому портмоне саме цих кольорів стали класичними і виробляються у величезних кількостях. Але якщо ваш основний дохід пов'язаний із творчістю та мистецтвом, то вам варто вибрати гаманець жовтого або золотистого кольору. Інші кольори гаманця принесуть матеріальне благополуччя для тих, хто вибрав не зовсім стандартний спосіб заробітку.

Від форми гаманця теж багато що залежить. Прямокутний горизонтальний гаманець сприятиме вдалим фінансовим операціям. Прямокутний вертикальний гаманець принесе стабільність та підвищення матеріального потенціалу свого господаря.

Не варто носити гроші в гаманцях овальної, квадратної або круглої форми - у них гроші швидко випаровуватимуться. Хазяїн такого гаманця постійно житиме «в борг» і відчуватиме фінансове сором.

Важливе значення має внутрішня частина гаманця. Правильне зберігання грошей це ціла наука. Купюри необхідно розподілити за їхнім номіналом. Наприклад, тисячні купюри окремо, сотенні купюри – окремо. Те саме стосується і валюти: рублі з рублями, долари з доларами. Якщо ви зберігаєте в гаманці дрібниця, то для неї має бути окрема кишеня. Монети не можна зберігати разом із великими купюрами, це може спричинити фінансову кризу. Для дисконтних карток та кредиток теж мають бути окремі відділення. Одним словом, якщо в гаманці буде лад, то лад буде і у фінансах .


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
більше матеріалів
/-0,37895894050598-/ /-pc-/
Top