counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Як дізнатися колір своєї аури


Переглядів: 18


Як дізнатися колір своєї аури

Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі. Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій, почуття, думки, емоції. По аурі можна визначити сутність людини, її таємні бажання, її минуле, сьогодення та майбутнє. Недаремно багато екстрасенсів на своїх сеансах із заплющеними очима водять долонею перед обличчям людини. таким чином вони намагаються побачити ауру.

У всіх аура різна: різного забарвлення, форми, розміру та щільності. Усі ці параметри залежать від рівня розвитку людини. Ідеальна аура формою нагадує овал. Це означає, що людина перебуває в гармонії із собою та навколишнім світом. Безформна та асиметрична аура – ознака внутрішньої слабкості та нестабільності. Розміри аури залежать від духовного розвитку людини та багатства її внутрішнього світу. Щільність аури вказує на амбіції та активність людини. Аура низької щільності говорить про депресію та нестачу життєвих сил.

Коліри аури можуть змінюватися в залежності від внутрішнього стану людини. Але, як правило, енергетичне поле людини завжди приходить до свого постійного кольору, що визначається індивідуальними характеристиками людини.

Щоб дізнатися колір аури, зовсім не обов'язково мати екстрасенсорними здібностями. Достатньо початкових математичних знань. Цей спосіб винайшов нумеролог та парапсихолог Річард Вебстер, який шляхом складання чисел дати, місяця та року народження отримав число, що відповідає певному кольору. Система розрахунку ґрунтується на даті народження. Річард народився 15.05.1955 = 1+5+0+5+1+9+5+5 = 31 = 3+1 = 4. Отримуємо нумерологічне число 4. Йому відповідає конкретний колір у таблиці Вебстера, який буде кольором вашої аури.

Число 1 – це червоний колір. Аура такого кольору означає активність та життєлюбність. Люди з такою аурою найчастіше оптимісти, наділені амбіціями та цілеспрямованістю.

Число 2 – це помаранчевий. Люди з помаранчевою аурою відрізняються порядністю, добродушністю та чутливістю. Вони мають міцний зв'язок з оточуючими людьми, здатні виявляти милосердя та безоплатну допомогу.

Число 3 – жовтий колір. Люди з аурою жовтого відтінку мають живий інтелект. Як правило, це натури творчі та комунікабельні. Їм важливо займатися улюбленою справою та приносити користь суспільству.

Число 4 – зелений. Люди із зеленою аурою чуйні, добродушні та доброзичливі. Вони швидко пристосовуються до змін та нових умов. До них тягнуться люди, адже їхня аура випромінює добро та теплоту.

Число 5 – індиго. Люди з аурою такого кольору – інтелектуали, які прагнуть отримання нових знань. Вони мають відмінні творчі задатки, багату фантазію, але складний характер.

Число 6 – синій. Аура синього кольору говорить про шляхетність та філантропію. Люди з такою аурою люблять допомагати та бути комусь корисними. Вони відчувають відповідальність за своїх близьких і ніколи не кинуть у біді.

Число 7 – фіолетовий. Цей колір символізує інтуїцію< /strong> та здібності до пророцтва. Іноді люди з такою аурою стають незрозумілими у суспільстві та замикаються у собі. Їм варто зміцнювати свій дар і не боятися просити допомоги.

Число 8 – рожевий колір. Люди з рожевою аурою дуже роботящі. Їхні бажання нерідко обмежуються матеріальними цінностями. У своїх переконаннях вони завжди тверді і ніколи не згорнуть із наміченого шляху.

Число 9 – бронзовий колір. Аура такого кольору свідчить про жертовність і любов до всього живого. Часто люди з такою аурою не шкодують себе і всі свої здобутки віддають іншим людям, яких вважають гідними цього.

Порахувати найпростішу нумерологію дати свого народження може кожен. Набагато важче скласти нумерологію, яка враховуватиме також місце народження та конкретний час доби. Це називається повною нумерологією дати народження. Ви можете розрахувати її за нашою допомогою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
більше матеріалів
/-0,45250511169434-/ /-pc-/
Top