counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Магічні здібності знаків Зодіаку


Переглядів: 18


Магічні здібності знаків Зодіаку

Не кожна людина народжується із здібностями до ясновидіння. Однак астрологи стверджують, що кожен знак Зодіаку наділений певними можливостями, які протягом життя можуть розвиватися. Якими магічними здібностями наділений ваш знак Зодіаку?

Овни мають особливе чуття. Вони можуть відчути небезпеку, але завжди слідують своїм відчуттям. Маючи гарну інтуїцію вони нерідко опиняються у потрібному місці у потрібний час. Якщо представники цього знаку Зодіаку займаються окультними науками, їм слід бути дуже обережними. Їхні амбіції та бажання осягнути незвідане можуть призвести до сумних наслідків.

Тільці не особливо цікавляться магією та езотерикою. Але все ж таки вони мають деякі здібності до цього. Люди цього сузір'я нерідко самі того не підозрюючи можуть наслати псування чи прокляття. Їм треба бути обережнішими зі своїми думками та словами. Сновидіння Тельців рідко бувають віщими. Однак якщо їх життю і благополуччю щось загрожує, то їм обов'язково з'явитися уві сні попередження про небезпеку, що насувається.

Близнюки зовсім не здатні до магії. Їм складно концентруватися та медитувати. Проте, самі вони не захищені від магічних сил. Нерідко вони страждають від приворотів та пристріту.

А ось Раки цілком можуть досягти добрих успіхів в окультних науках. Вони дуже тонко відчувають навколишній світ, їхня інтуїція ніколи їх не підводить. Та й сни їм знятися практично завжди віщі.

Зі Львова рідко виходять екстрасенси. Вони більше зациклені на собі, а будь-які обмеження, необхідні для розуміння вищих сил, їм чужі. Проте Леви можуть виготовляти відмінні талісмани.

Діви мають гарну інтуїцію. Але це не рятує їх від порчі та пристріту. Представники цього сузір'я дуже вразливі і на них легко можна наслати будь-яке псування.

У Терезів може розвинутися дар до цілительства. Їхнє бажання допомагати людям і природний внутрішній магнетизм зможе зробити неймовірне. Крім того, Терезам під силу зробити любовний приворот. У це вони зможуть стати найкращими.

Скорпіони, мабуть, наймагічніший знак Зодіаку. Маючи вроджений дар переконання і передбачення, вони можуть досягти певних висот у ясновидінні, гіпнозі та езотериці. Але їм варто акуратніше розпоряджатися своїм даром і здібностями, тому що вони легко можуть завдати шкоди людині.

У Стрільців безперечно є дар до пророцтва та ясновидіння. Вони люблять вивчати все незвідане, але, отримавши знання в галузі езотерики та окультних наук, вони рідко застосовують їх на практиці.

Козерогам краще не зв'язуватись із магією взагалі. Представники цього знаку Зодіаку зможуть нашкодити як собі, так і іншим. На щастя, магією займається невелика кількість Козерогів.

Водолії легко розгадують значення снів. Крім того, вони мають непогане чуття, яке допомагає їм бачити людей крізь. Також вони мають здібності до ворожіння на картах Таро. Серед Водоліїв багато енергетичних вампірів.

Рибам не рекомендується займатися окультизмом. Вони дуже сприйнятливі і мають дуже слабкий енергетичний захист.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,35312390327454-/ /-pc-/
Top