counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Як розвинути інтуїцію


Переглядів: 26


Як розвинути інтуїцію

Не всі люди мають розвинену інтуїцію. Щодня Всесвіт посилає нам сигнали, які попереджають нас про небезпеку або навпаки підштовхують до нашого щастя. Однак багато хто не здатний відчути ці сигнали, що робить нас уразливими. Як же розвинути інтуїцію?

Існує безліч способів розвинути шосте почуття. Звернемося до найпростішого та найдієвішого способу, на якому і засновані всі раніше розроблені методики.

Тренувати інтуїцію можна будь-коли: дорогою на роботу, вдома, на вулиці, в магазині. Головне, у всіх ситуаціях необхідно дослухатися свого внутрішнього голосу. Наприклад, при знайомстві з людиною подумки опишіть ваше перше враження про нього. Коли ви його дізнаєтеся ближче, зможете зрозуміти наскільки вірними були ваші уявлення про нього.

Боріться зі стереотипами. Люди часто діють за штампами. Вирішуючи складне питання, прислухайтеся до інтуїції, розгляньте проблему з усіх боків. Буває так, що рішення, яке на перший погляд здається абсурдним, виявляється вірним.

Намагайтеся передбачити те, що трапиться за кілька хвилин. Задзвонив телефон – Постарайтеся припустити, хто б це міг бути. Спробуйте вгадати, у що буде одягнений ваш друг на зустрічі з вами. Спробуйте передбачати всі побутові дрібниці, вчинки та слова людей.

Якщо ви кудись вирушаєте вперше, спробуйте сконцентруватися на думках про це місце та уявіть собі його. Опинившись там, порівняйте свої думки із реальністю. Чи вони схожі?

Зверніть увагу на свої сновидіння . Навіть якщо вам наснилося безладне марення, то спробуйте провести паралель з тим, що здалося уві сні і з тим, що трапилося в реальності. Навчіться тлумачити сни, тоді вам буде набагато легше дослухатися інтуїції.

Тренуйте інтуїцію за допомогою телевізійних програм. Спробуйте припустити, чим закінчиться футбольний матч, фільм чи ток-шоу. Головне, не намагатися підігнати свої думки під стереотипи, а керуватися лише своїми відчуттями.

Запишіть усі свої думки на папір. Все, про що думаєте, все, що спадає на думку. Ці записи можуть здатися вам маренням, але з іншого боку, вони можуть навести вас на правильне вирішення будь-якого складного питання. Будьте на самоті. Хоча б кілька хвилин усамітнення і тиші допоможуть вам розслабитися, упорядкувати думку.

Астрологи стверджують, що кожна людина має інтуїцію. Але не в усіх вона розвинена. Риби, Раки, Скорпіони та Стрільці – це знаки Зодіаку, яким пощастило у цьому плані. Їхнє шосте почуття допомагає їм приймати вірні рішення та швидше пристосовуватися до будь-якої ситуації. Представникам інших знаків Зодіаку доведеться докласти особливих зусиль у розвиток своєї інтуїції. Знакам Зодіаку Стихії Землі досить складно прислухатися до свого внутрішнього голосу, оскільки вони зазвичай керуються виключно логікою та розумом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра для залучення грошового достатку
Мантра для залучення грошового достатку
Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє....
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
більше матеріалів
/-0,34823608398438-/ /-pc-/
Top