counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як зберегти життєву енергію та сили


Переглядів: 26


Як зберегти життєву енергію та сили

Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили. Захистити себе від цього, а також зберегти та примножити внутрішню енергію допоможуть наші поради.

Вічна втома, млявий стан, підірваний імунітет — все це та багато іншого не що інше, як неправильне використання життєвої енергії. В наш час, коли світом править успішність та особисті можливості, важко зберігати ефективність, залишатися на коні. Проте так лише здається. Вся справа в тому, що багато хто з нас просто не вміє правильно витрачати та зберігати свої внутрішні сили.

Розмаїття, яке панує навколо, здатне заплутати нас і перекрити джерела надходження життєвих сил. Ви можетеможете розкрити чакри< /strong>, які допоможуть вам сконцентрувати всю енергію в собі, а наші поради допоможуть зберегти внутрішній резерв сил. Ви дізнаєтеся, куди витрачається ваша активність, і познайомитеся з дієвими способами, які дадуть змогу не тільки зберегти енергетику, а й примножити її.

Куди зникають життєві сили

По-перше, сили залишають нас через спілкування з енергетичними вампірами. Розпізнати таких людей, на думку психологів, не складно. Зазвичай вони скаржаться своє життя, здоров'я, невдачі. Після таких розмов залишається негативний осад, якого потім досить складно позбутися. Таких осіб варто уникати або звести спілкування з ними до мінімуму: контактуючи з вами, вони висмоктують усю вашу життєву енергію для свого підживлення.

По-друге, перегляд телевізійних програм здатний відібрати більшу частину вашої сили. Якщо ви витрачаєте на це понад чотири години на день, то варто задуматися і вжити заходів. Можливо, вас затягують переживання про чуже життя на екрані, змушуючи забути про своє власне. Деколи ви навіть страждаєте замість героїв таких шоу і не помічаєте, як втрачаєте свої фізичні та душевні сили. Адже такі насичені переживаннями сцени працюють так само, як і спілкування з людьми, які забирають енергію.

По-третє, життєві сили витрачаються, коли ви перебуваєте у сильному хвилюванні чи стресовій ситуації. Про це знають практично всі, проте мало хто замислюється, що більшість наших переживань ми створюємо собі самі. Будь-яка ситуація, на яку ми очікуємо з нетерпінням, здатна виснажити нас заздалегідь, позбавивши половини життєвої енергії. Бувають моменти, коли ми навіть не знаємо, на що сподіватися і починаємо накручувати себе. Із цим можна і треба боротися. Зберегти внутрішню рівновагу допоможуть заняття медитаціями, дихальні гімнастики, читання мантр та фізичні вправи.

Як зберегти життєву енергію

Перше, чого потрібно прагнути при збереженні енергії — це здоров'я тіла та духу. Людям, схильним до хвороб, важко радіти життю. Докладіть всіх зусиль і постарайтеся стежити за своїм здоров'ям: більше перебувати в русі, одягатися згідно погодним умовам, підтримувати організм вітамінами і свіжим повітрям, а при появі захворювання негайно звертатися до фахівця.

Другим правилом збереження внутрішніх джерел сили є зайняття улюбленою справою. Багато людей витрачають більшу частину життя, присвячуючи себе роботі, до якої їхня душа не лежить. Потрібно постаратися знайти своє місце в житті, щоб убезпечити себе від маленької зарплати чи сильного стресу, а згодом — від злості та заздрощів до щасливих людей, які займаються своєю справою.

Третій спосіб зберегти сили полягає у допомозі іншим людям, які особливо потребують. Поселіть у своєму серці добро і любов до всього живого. За допомогою добрих справ ви зможете зберегти та заповнити внутрішню енергію. Віддаючи, ви отримуєте назад у кілька разів більше життєвої сили, ніж витратили. Участь у якомусь волонтерському русі допоможе боротися з апатією.

На четвертому місці стоїть спілкування з природою: згідно з вченнями наших предків, завдяки цьому можна зберегти життєву енергію на довгі роки. Навіть звичайна поїздка в ліс наділяє силою і допомагає пережити багато негараздів у житті, особливо якщо торкнутися своєї рослини-покровителя. Звичайно, якщо ви знаєте своє дерево-покровитель за Знаком Зодіаку. Якщо ви відчуваєте виснаження внутрішніх резервів, достатньо знайти свого природного помічника і постояти поруч із ним чи обійняти.

Відновити життєві сили допоможе правильний сон. Відсутність нормального сну призводить до підвищеної дратівливості, депресії та хвороб. Вчені стверджують, що лягати потрібно не пізніше десятої години вечора, адже саме в цьому проміжку часу корисність сну досягає піку. Правильний підхід до сну здатний збільшити внутрішню енергію. А деякі езотерики вважають за важливе прокидатися на сході Сонця, адже його промені здатні зарядити силами на весь день.

Ці прості, але ефективні методи здатні не лише зберегти, а й підвищити вашу внутрішню енергію. Необхідно пам'ятати, що тільки добрі люди, які не скаржаться на своє життя, здатні набувати необхідних сил і запобігати їхньому витоку. Живіть теперішнім, відпускайте минулі переживання і будьте щасливі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
більше матеріалів
/-0,35304880142212-/ /-pc-/
Top