counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Грошові прикмети та ритуали: як залучити багатство


Переглядів: 69


Грошові прикмети та ритуали: як залучити багатство

У народі існує безліч грошових прикмет і забобонів, які формувалися протягом багатьох сотень років і дійшли до нашого часу. Ми і сьогодні, самі того не усвідомлюючи, дотримуємося старовинних правил поводження з грошима та віримо у магічні ритуали щодо залучення грошей.

Минулої статті йшлося про грошові прикмети, які сприяють збільшенню фінансів. Крім прикмет, існує ще безліч повір'їв та ритуалів, які допоможуть покращити матеріальний добробут. Про них і буде казка...

Ритуали із залучення грошей досить прості і полягають у побутових дрібницях, які ми робимо щодня. Сміття з будинку не слід виносити після заходу Сонця та до його сходу. Вважалося, що разом зі сміттям, викинутим уночі, піде з дому достаток.

Чи помічаєте ви, у якому положенні стоїть ваш віник? Поставте його вгору смітником, тоді гроші потягнутися у ваш будинок.

Знайти гроші на дорозі – це велика удача! Проте це не варто списувати на манну небесну. З грошовими знахідками на дорозі треба бути обережнішими. По-перше, ці гроші міг хтось втратити. По-друге, на них може лежати псування. У будь-якому випадку, старовинна прикмета свідчить, що, взявши собі знайдені гроші, ви прирікаєте себе на чужі нещастя, які переслідували їх власника. Якщо спокуса занадто велика, і ви все ж таки підняли знайдені гроші з землі, їх необхідно відчистити від чужої енергетики. Найефективніший спосіб - покласти в пакет і засунути в морозилку. А найкраще їх одразу витратити. Тоді енергія їхнього колишнього власника не встигне заволодіти вами.

Здавна вважалося, що дзеркало має деякі магічні властивості. Існує прикмета, якщо навпроти обіднього столу повісити дзеркало, то достаток у ній збільшитися. Пояснюється це тим, що їжа, що лежить на столі, відображається в дзеркалі, і, отже, подвоюється. На стіл не можна ставити пусту тару. Це стосується переважно пляшок. Порожньо у пляшці – порожньо і на столі.

Старі прикмети народжують нові повір'я. Все змінюється: гроші, способи їхнього зберігання, ставлення до них. Сьогодні можна впевнено сказати, що грошові прикмети реально діють. Адже якби вони не працювали, нові повір'я не з'явилися б. Яким прикметам ми довіряємо сьогодні?

У гаманці має завжди залишатися хоча б одна монетка. Навіть якщо всі ваші заощадження зберігаються на картці, не полінуйтеся залишити хоча б п'ять копійок у внутрішній кишені свого гаманця. Енергія монети діятиме на поліпшення вашого матеріального становища.

Гроші мають зберігатися у повному порядку. Розподіліть їх за номіналом та валютою. Долар до долара, євро до євро, карбованець до рубля.

У гаманці можна зберігати відрізок червоної стрічки. Червоний – це колір енергії та руху. Стрічка символізуватиме потік коштів. Бачите, розбагатіти не так вже й важко, якщо дотримуватися кількох простих прикмет!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,34461808204651-/ /-pc-/
Top