counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Грошові прикмети, які зроблять вас багатими


Переглядів: 48


Грошові прикмети, які зроблять вас багатими

З одного боку, гроші – лише папір. Проте ще з давніх-давен гроші наділялися особливим магічним змістом. Сьогодні багато астрологів та екстрасенсів готові для кожного провести обряд із залучення багатства, і знову ж таки... за гроші. А чи можна самостійно начарувати собі фінансовий успіх? Можна, якщо знати прикмети та ритуали, що дійшли до нас у вигляді народних приказок та прийме.

Усі ми знаємо народну приказку: копійка рубль береже. Наші пращури були впевнені, що гроші притягують гроші. Як можна застосувати цю народну мудрість на практиці? Просто потрібно завжди стежити за вмістом свого гаманця. Навіть після великих покупок у ньому має залишатися хоча б копієчка! Забираючи зимові речі у шафу, можна покласти в кишеню одягу монету чи купюру. Таким чином гроші буде залучати фінансову удачу.

Гроші рахунок люблять! Це зовсім не означає, що їх щодня потрібно перераховувати. Вважати їх, звичайно ж, потрібно, але необхідно ще й записувати витрати та доходи. Хто б міг подумати, що поняття «домашня бухгалтерія» сягає корінням у народну мудрість!

Що більше віддаси, то більше отримаєш. Із цим теж не посперечаєшся. Гроші люблять рух. Тому не варто їх завжди тримати під залізним замком. Недарма багато великих економістів говорили, що необхідно віддавати щомісяця 20% своїх доходів на благодійність. Гроші треба вкладати, тоді прибутки неодмінно зростуть у кілька разів.

Крім цих народних мудрих висловлювань, існує старовинна прикмета, згідно з якою гаманець з грошима потрібно покласти на ніч біля вікна при Місяці, що наростає. Тут уже постає питання астрології. Вплив Місяця на людину доведено ще давно. А чи може Місяць впливати на гроші? Швидше не на самі купюри, а на підсвідомість людини, яка вірить у цю народну прикмету. Звичайно, на ранок у гаманці грошей не примножитися, однак сам процес здійснення цього ритуалу впливає на підсвідомість людини.

Існує ще одна прикмета, яка говорить, що якщо дати в борг бідній людині, то це призведе до руйнування. Наші пращури пояснювали це тим, що коли боржник повертає вам борг, то через гроші передається його енергетика невдачі та фінансового лиха. Багато екстрасенсів впевнені, що гроші – чудовий провідник енергетики, тому після контакту з грошима необхідно обов'язково мити руки.

В астрології також є своя закономірність багатства, заснована на зодіакальних знаках. В астрологічному календарі є сузір'я, яким судилося завжди бути за гроші. Серед багатіїв багато представників сузір'я Діва. Ці люди мають практичний підхід до справи, працелюбності та аналітичного складу розуму. У цьому знаку Зодіаку є всі якості, які допомагають здобути фінансову незалежність. Крім Дів, найбагатшими знаками Зодіаку вважаються Овни, Водолії та Скорпіони. Ось і вся магія грошей!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
Що таке біополе
Що таке біополе
Давно відомо, що людина має як матеріальне тіло, а ще й біоенергетичне Біополь – це невидима структура, яка мі....
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
Камені-талісмани, які змінюють життя на краще
У натуральному камені закладено величезну силу та енергію природи Не використовувати цю силу було б дуже безгл....
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Як вибрати камінь-талісман за датою народження
Натуральне каміння може виступати не тільки як прикраса Кожна людина може підібрати мінерал, який залучатиме д....
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Позитивна енергетика: як зарядити себе успіхом на весь день
Багато хто не знає, що першорядною причиною успіху більшості людей є енергетика Хороша новина полягає в тому, ....
більше матеріалів
/-0,24783515930176-/ /-pc-/
Top