counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей


Переглядів: 23


Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей

Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали. Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен, якщо піде простим порадам. З їх допомогою буде простіше здобути щастя та благополуччя у власному будинку.

Раніше ми вже розповідали про те, яку функцію несе поріг і як за його допомогою можна уникнути проблем. Зараз поговоримо про вхідні двері та ту функцію, яку вона несе. Насправді двері — це не лише бар'єр між зовнішнім світом та внутрішнім оздобленням, а й найсильніший захисний талісман.

Розташування вхідних дверей

Північна сторона відповідає за гармонію та добробут сімейного життя. Разом з позитивом таке розташування входу нерідко провокує апатію членів сім'ї, що сприяє охолодженню почуттів між подружжям та закоханими. Виправити це можуть прикраси, пов'язані з елементами землі: коричневі набряки, кристали біля входу, природний орнамент або живі рослини.

Південне розташування двері більше підходять людям з активним способом життя, які не звикли засиджувати в чотирьох стінах. Такі двері позитивно впливатимуть на творчі натури, допомагаючи їм реалізувати свій потенціал. Врівноважити активність, якщо немає можливості перенести вхід, допоможуть елементи води6 невеликий фонтан, акваріум при вході або висока ваза з квітами.

Східна сторона обіцяє процвітання у діловому середовищі та веденні бізнесу. Вхід до будинку зі сходу підходить цілеспрямованим та впевненим у собі особистостям, які не допоможуть сидіти без діла та розвитку. Якщо енергетику важливо врівноважити, використовують елементи повітря: ніжна тюль, пастельні відтінки внутрішньої сторони дверей, музику вітру.

Західний вхід— чудове місце проживання для сім'ї з дітьми або пари, які мріють про поповнення. Радість та задоволення, мир та гармонія панує в таких будинках. Здобути щастя та комфорт допоможуть також елементи металу. Вони допоможуть виховати сильне покоління і не дати слабину. Це можуть бути ковані елементи на самі двері, залізні кашпо або зв'язка ключів з внутрішньої сторони входу.

Вхід на північному заході посилює внутрішню впевненість і допомагає проявити себе у справах. При виборі будинку таке розташування вхідних дверей обирають сім'ї, де чільну роль займає чоловік — видобувач та захисник.

Північний схід — відмінний варіант вхідних дверей у сім'ях, яким необхідний рух, зміни та відсутність застою. Завдяки такому розташуванню дверей легше долати тимчасові труднощі на шляху до нових успіхів.

Південно-східне розташування двері обіцяє фінансове благополуччя та вміння перебувати в потрібному місці в потрібний час. Посилити енергетику входу до будинку допоможуть талісмани багатства та організація в будинку зони грошей.

Південно-західна сторона для входу в будинок призначена для материнства та сімейного вогнища. Такий вхід до будинку варто вибирати сім'янинам, які готові утримувати свою сім'ю та дозволяти жінці облаштовувати сімейне гніздечко.

Вибір кольору вхідних дверей

Північне розташування двері має на увазі білі, чорні, сині кольори. Вони принесуть успіх і допоможуть убезпечитися від багатьох неприємностей. Вибирати варто холодні відтінки, які максимально схожі на природні в зимовий період.

Двері на півдні, навпаки, вибирають яскравих салатових, зелених, жовтих, теплих коричневих, червонуватих відтінків. Вони символізують теплий період, яскраве Сонце та радість життя, не затьмарену холодами та вологою погодою.

Двері на заході варто пофарбувати у відтінки золота, срібла та вохри. Такий колір принесе позитив, додасть впевненості і скрасить будні. Крім того, такі кольори заряджатимуть енергетикою оптимізму.

Двері, розташовані на сході, намагаються пофарбувати в темні тони зеленого, сірого і навіть чорного. Енергетика цих відтінків привнесе в життя ясності і не дасть помилитись із прийняттям відповідальних рішень.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомо....
Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та багатосторонній ....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
більше матеріалів
/-0,39635491371155-/ /-pc-/
Top