counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики


Переглядів: 303


Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики

Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок. Якщо річ вживалася, необхідно очистити її від чужої енергетики.

Енергетика попереднього власника може бути як позитивною, так і негативною, але в будь-якому випадку краще очистити предмет від слідів попереднього господаря. Це стосується абсолютно всього — починаючи з квартири та закінчуючи ложкою для взуття. Так ви раз і назавжди позбудіться можливих неприємностей, пов'язаних з річчю, адже через неї може передаватися негативна енергія.

Чому речі потребують очищення

Було так, що з покупкою якоїсь речі починається чорна смуга: проблеми зі здоров'ям, з настроєм, негаразди в особистому житті. Це може бути простим збігом, а може відбуватися невипадково.

Очищення слід робити, тому що на предметі може бути псування, яке переходить від господаря до господаря. Це може бути річ-вампір, яка висмоктує енергію, що не менш небезпечно. Якщо вчасно не очищати речі, які ви купуєте або, тим більше, знаходите, то можна наразити на небезпеку себе і свою сім'ю.

Було так, що на предметі стоїть найпотужніша негативна програма, поставлена професіоналом своєї справи. Значно частіше річ просто заряджалася негативом господаря, який зазнавав труднощів у житті. Якісь речі продаються після аварій та інших подій. Предмети, просочені страхом, мають найсильнішу негативну складову.

Не завжди хтось спеціально накладає псування на предмет, який вам дарує чи продає. Досить просто випробувати якісь негативні емоції, щоб елемент одягу зарядився скорботою чи злістю. Це нікуди не йде, поки ви не приберете цей негатив самі.

Речі, що не піддаються очищенню

Далеко не всі речі піддаються зняттю негативу. Не варто навіть намагатися очищати таке:

Мінерали, каміння-талісмани. Якщо ви знайшли або вам хтось подарував камінь-талісман, то переконайтеся, що він новий, а людина, яка зробила вам презент, не бажає вам зла. Якщо камінь новий і подарував вам його людина, якій ви довіряєте, можна залишити його собі. Краще про всяк випадок запитати, де його купили. З рук сторонніх такі подарунки краще не приймати, як і не піднімати подібні знахідки із землі.

Якщо близький друг чи подруга віддають вам свій талісман, його теж не очистити, але за дуже сильного бажання можна спробувати «пристосувати». Нехай він тиждень лежить у вашому будинку. Мийте його щодня холодною водою, примовляючи: «Минуле забувай, а до нового звикай». Це простий ритуал, але дуже дієвий. Фахівці радять все ж таки уникати таких подарунків, навіть якщо наміри людини чисті.

Дзеркала. Якщо ви в'їхали до нової квартири, то дзеркала краще викинути. По-перше, це такий собі портал у світ ілюзій та негативу, який може бути відкритим через проблеми, які доводилося переживати попереднім мешканцям. Дзеркало у ванній кімнаті та у коридорі можна залишити лише в тому випадку, якщо вони порівняно нові. Старі та старі, а тим паче розбиті дзеркала, потрібно викидати завжди. Вони не піддаються жодному очищенню.

Старі меблі. Старі, старі меблі — це джерело великих проблем для вашого настрою та здоров'я. Старі меблі потрібно викинути насамперед, якщо ви переїжджаєте до нового будинку, де раніше жили інші люди. А ось порівняно нові та міцні меблі можна просто очистити наведеними нижче методиками.

Методи очищення речей

Чистити можна практично все — починаючи від квартири та закінчуючи взуттям. Усього існує три методики: чищення вогнем, повітрям та водою.

Чистка вогнем. Це чищення здійснюється за допомогою церковної або простої свічки. Обов'язково робити це або рано-вранці, або ввечері, вночі. Якщо ви чистите річ, яка не може спалахнути, то можна водити полум'ям прямо по речі. Очищати вогнем найкраще деякі жорсткі елементи інтер'єру квартири чи будинку, прикраси з дорогоцінних металів, посуд. Можна чистити квартиру чи автомобіль за допомогою свічки. У квартирі або в будинку потрібно пройти по всіх кутках, примовляючи: Вогнем і силою думки, повільно і швидко. Виганяю колишній страх і злість. Щоби ніщо в мій будинок не пробралося. Нехай так буде. Свічці бажано дати догоріти.

Автомобіль вогнем чистити потрібно всередині та зовні. Полум'ям краще не торкатися фарби та інтер'єру. Сядьте всередину і прочитайте змову тричі: Небезпека йде геть, а разом з нею відлуння біди. І в день світлий, і в темну ніч я знайду додому провідні сліди..

Чистка водою. Використовувати краще святу воду. Якщо немає такої чи ви не релігійна людина, то наберіть чисту воду в джерелі. Не купуйте воду в магазині та не набирайте з-під крана. Потрібна лише природна вода. Найкраще чистити водою від негативної енергетики попереднього власника посуд — для цього її потрібно просто помити. Святою водою можна окропити все приміщення, щоб позбавити його негативної енергії. Те саме можна робити з одягом, меблями, машиною. Відмінно поєднується із чистою природною водою сіль. Дрібні предмети та прикраси можна чистити шляхом промивання у воді із сіллю. Якщо користуєтеся святою водою, то можна і навіть потрібно читати молитви: наприклад, «Отче наш» або «Живі допомоги».

Очищення повітрям. Це чистка пахощами. Просочивши річ пахощами, ви виженете з неї все найгірше. Найкраще використовувати цей метод при очищенні купленого одягу, машини, а також ванної кімнати та передпокою у новій квартирі чи будинку. Пахощі — це дуже потужний засіб очищення, але він не подіє на коштовності, посуд, меблі. Бажано, щоб річ чи об'єкт очищення просочувався запахом. Найкращий помічник — кориці, цитрусові. Ці запахи найпотужніші у плані відторгнення негативних енергетичних потоків.

Якщо ви не чистите куплені або знайдені речі, то проблеми можуть прийти у ваше життя стихійно, або повільно і непомітно. Іноді краще перестрахуватися та просто викинути щось непотрібне. Негатив накопичують навіть ті речі, які належать вам довго.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете н....
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
більше матеріалів
/-0,34679102897644-/ /-pc-/
Top