counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід


Переглядів: 14


Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід

Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають негатив та приносять позитивну енергетику до будинку. Знаючи про те, як їм вдається це робити, ви інакше погляньте на пухнастих улюбленців.

Кішки завжди були оповиті таємницею. У народі вважається, що вони мають особливі стосунки з потойбічним світом: вони пророкують майбутнє, викликають пророчі сни, бачать померлих і проганяють нечисть. Парапсихологи дотримуються такої ж точки зору, тільки трактують її трохи інакше, стверджуючи, що кішки забирають весь негатив, тим самим облагороджуючи атмосферу в будинку і покращуючи настрій своїх господарів. Пухнасті вихованці відчувають навколишню енергетику і «чистять» її, а також відмінно розпізнають небезпеку та захищають від бід. Як саме — спробуємо розібратися.

1. Котяче муркотіння зцілює

Мурчання кішки — музика для серця господаря і знак того, що вона сповнена любові та подяки. Здатність кішок муркотіти має цілющий ефект на організм людини, знижує ризик серцевих захворювань, звільняє від стресу і запобігає загрозі нервового зриву. Звукова вібрація відбувається на частоті 25 герц, що стимулює загоєння ран, зменшує біль, збільшує густину тканин і навіть зміцнює імунітет.

2. Кішки захищають будинок та підвищують настрій

Кішки темного забарвлення охороняють будинок та всіх членів родини. Чим шерсть темніша, тим більша сила тварини. Якщо ваш чотирилапий друг поводиться відсторонено, вороже або пригнічено — це може бути ознакою того, що він захистив вас від проблем, що відвернув біду. Світлі кішки, навпаки, залучають до будинку добро, щастя та добробут. Якщо у вас раптово і так піднявся настрій, будьте впевнені: то заслуга кішки.

3. Кішки заспокоюють і позбавляють самотності

Пухнасті улюбленці підтримують нас у важкі часи. Своєю присутністю вони змушують людей почуватися спокійніше і спокійніше. Нещодавні дослідження показують, що кішки надають справжню емоційну підтримку своїм господарям, що покращує самооцінку і підвищує рівень ендорфінів. Ось чому, граючи з ними або перебуваючи в їхній компанії, люди перестають відчувати смуток і тривогу, почуваються спокійнішими та товаришними.

4. Кішки приносять радість

Коханці котів можуть підтвердити, що ті приносять радість у життя і змушують частіше посміхатися. Дослідження показало, що спостереження за пересуваннями та звичками котиків дарує заряд щастя та створює більш позитивний та веселий настрій.

5. Кішки переробляють негативну енергетику

Домашні фамільяри вбирають негатив, який застоюється в будинку або приноситься ззовні. Кішки мають здатність пропускати через себе негативну енергію, очищати її і віддавати назад. Вони свого роду «фільтри» енергетичного поля. Їхня аура дуже велика. Доведено, що у котячих аура може сягати більш ніж на 50 метрів, у той час як у людини — лише на один метр. Очищаючи енергетичне тло від негативу, кішки дарують своїм господарям удачу у справах та любові.

6. Кішки пророкують майбутнє

Це здається неможливим, але такі факти: кішки насправді пророкують майбутнє, відчувають майбутні катаклізми, витік газу, пожежі та інші нещастя. Будьте уважнішими до свого улюбленця. Якщо ви помітили за ним дивну поведінку, то знайте: це привід насторожитися. Будь-яка спроба втекти з квартири може говорити про небезпеку. А коли ніжний пухнастик раптом стає злим та агресивним — найближчим часом можуть виникнути проблеми з грошима або у відносинах із близькими. А ще котячі — чудові синоптики.

7. Кішки викликають пророчі сни

Домашні улюбленці мають феноменальні здібності і можуть навіть спілкуватися з людиною за допомогою сну. Якщо вам наснився сон, після якого ви одразу ж прокинулися і побачили поряд із собою свого кота або кішку, це говорить про те, що улюбленець показав вам майбутнє і натякнув, як треба вчинити.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
більше матеріалів
/-0,35328316688538-/ /-pc-/
Top