counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

7 причин запалювати в будинку свічки щодня


Переглядів: 23


7 причин запалювати в будинку свічки щодня

Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще. Фахівці в галузі біоенергетики розповіли про причини, через які варто запалювати свічки вдома щодня.

Свічки вважають предметом декору і мало хто серйозно ставиться до їхньої енергетики. Насправді запалювати свічки не лише корисно, а й необхідно. Експерти рекомендують дізнатися про сім основних властивостей цих прикрас, які допоможуть знайти гармонію, залучити до будинку щастя, а також захиститися від багатьох проблем завдяки невеликим язичкам живого полум'я. Головне — вибирати свічки з натуральних інгредієнтів, які мають величезний потенціал.

1. Свічка, що горить, знімає напругу і стрес. Навіть простий погляд на яскравий язичок полум'я здатний утихомирити і подарувати внутрішній спокій. Зосередившись на палаючої свічки, набагато простіше скинути з плеч тяжкість прожитого дня, зробити кілька глибоких вдихів і зрозуміти, що тривога та роздратування йдуть, проясняючи розум. Використовувати можна і ароматичні свічки, які благотворно впливають на нервову систему та дарують заспокоєння. Налаштуватись на позитив допоможе аромат жасмину, досягти легкості — іланг-іланг, прояснити розум — м'ята, а заспокоїтися і позбутися тривоги — аромати м'яти, лимона та розмарину.

2. За допомогою свічок легше нормалізувати сон. У сучасному світі часте використання гаджетів, мерехтіння екранів і строкаті картинками стрічки новин сприяють швидкій стомлюваності, як і різноманітність інформації, шум великих міст і шалений ритм. Розслабитися перед сном і набути душевного спокою допоможуть свічки, які запалюють за годину до сну. Рівне полум'я, приємний розслаблюючий аромат воску і тепле м'яке світло живого вогню допоможуть розкласти думки по поличках, заспокоїтися і швидко заснути. Чому сняться кошмари і як їх позбутися. href="/ua/news/publishing/221053-pochemu-snjatsja-koshmary-i-kak-ot-nikh-izbavitsja.html" target="_blank">без кошмарів та раптових пробуджень.

3. Свічки допомагають зберігати позитивний настрій. Асортимент свічок великий, тому кожен зможе вибрати улюблений колір, розмір та аромат. Свічки гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр і дарують житлу неповторну енергетику гармонії. Яскраві свічки дарують енергетику оптимізму і надають бадьорості, особливо якщо використовувати аромати апельсину, сандалу, кориці та імбиру.

4. Свічки незамінні для зближення партнерів. Не дарма у багатьох фільмах закохані вечеряють при свічках у напівтемряві. Свічки дарують відчуття інтимної близькості, коли душі буквально стикаються, а партнери можуть без слів зрозуміти одне одного. За допомогою свічок можна з легкістю організувати приємний сюрприз другої половинки, влаштувати примирюючу вечерю або урізноманітнити побутову рутину, створивши острівець безпеки у власному будинку. М'яке розсіяне тепле світло надасть впевненості для відвертих зізнань та приємного проведення часу. Для таких цілей підійдуть і ароматичні свічки з неролі, ветивером, бергамотом.

5. Свічки здатні залучити благополуччя. Свічки споконвіку використовують у різних ритуалах, що залучають у життя будь-які блага, а також захищають від негативу. Залежно від кольору, кожна свічка гратиме свою роль. Так, зелений та золотий приверне грошову енергетику. Рожевий використовують для залучення кохання. Пурпуровий та червоний — для підтримки пристрасті у стосунках. Білі свічки символізують захист, а чорні успішно борються з негативом. Головне — не використовувати їх для темних ритуалів і не намагатися зашкодити нікому.

6. Енергетика свічок пробуджує натхнення. М'яке розсіяне світло допомагає знайти натхнення та розкрити свій потенціал. Творчі люди цінують натуральні джерела: гроза, перший снігопад, яскравий захід сонця і схід сонця. Навіть краплі роси або ранковий туман здатні пробудити почуття та допомогти створити шедевр. Однак природна краса не завжди під рукою, а свічки здатні створити неповторну енергетику, що пробуджує підсвідомість для того, щоб творити.

7. Свічки допомагають опустити тих, хто пішов. Полум'я свічки дає відчуття тепла та життя, і тим, хто втратив близьких людей, простіше виговоритися, дивлячись на язичок полум'я. Енергетика свічок допомагає відпустити біль і впоратися з душевними ранами, згадати дивовижні та яскраві моменти життя, виплакати своє горе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,35656881332397-/ /-pc-/
Top