counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Медитація на полум'я свічки: відновлюємо енергетику та захист


Переглядів: 134


Медитація на полум'я свічки: відновлюємо енергетику та захист

Медитації корисні тим, що упорядковують думки і почуття. За допомогою нашої медитації зі свічкою ви не тільки помітите покращення свого стану, але й легко навчитеся медитувати, якщо пробуєте це вперше.

За рахунок вроджених рефлексів та історичного розвитку людини як виду, на вогонь, що горить, ми можемо дивитися безвідривно. Він буквально приваблює і притягує до себе погляд. Коли людина мовчки дивиться на язики полум'я, занурюючись у себе, його стан стає дуже близьким до медитативного. Вам залишиться лише навчитися працювати з чакрами.

Медитація зі свічкою
Звичайно ж, було б дуже зручно сісти на підлозі біля каміна або розпалити багаття в лісі. Але це не обов'язково. Є куди більш безпечний спосіб медитувати з вогнем у тихій та спокійній домашній обстановці. Для початку підберіть свічку такої довжини, щоби ви бачили повністю полум'я. Тобто, поставлена ​​на стіл, вона має бути на рівні ваших очей. Так ви не дивитиметеся на неї зверху. Дуже добре проводити цю медитацію під музику, яка вас заспокоює та розслаблює. Але найідеальніший звуковий фон – це дощ за вікном.

Отже, визначивши відповідне місце і положення вашої свічки, сідайте зручніше і дивіться на неї. Медитація має на увазі таку концентрацію, яка виключить сторонні думки. Це те, що зазвичай найважче для новачків. Спостереження за вогнем зазвичай допомагає усунути цю перешкоду. Проте, якщо якісь думки лізуть вам на думку, їх обов'язково необхідно обміркувати або навіть обговорити з кимось. Але бажано на час медитації від них відмовитись.

Де є вогонь, там тепло. А де тепло, там і спокій. Дивіться на вогонь та заспокоюйтесь. Ви можете вибрати одну з мудр - становище, в якому триматимете руки протягом усієї медитації і одночасно позитивно впливати на свій організм. Така медитація протягом 10-15 хвилин щодня незабаром матиме позитивний ефект, який помітять усі не тільки ви. Зазвичай результат з'являється вже за два тижні.

Чому вогонь добре допомагає під час медитації
За всілякими повір'ями, вогонь часто виявляється чимось, що очищає. Йому наказують часом божественне начало. Ритуали очищення як людини, так і приміщення дуже часто пов'язані саме з вогненною стихією. Вогонь таким чином знищує негативну енергетику. Тому вам легше позбутися негативу, що накопичився за день, медитуючи перед полум'ям свічки. Тільки оберіть такий час, щоб вас ніщо не потривожило протягом всієї медитації: ніякий, навіть найменший зайвий звук.

Практику медитації перед вогнем можна використовувати тоді, коли ви починаєте і вчитеся медитувати, ще не маючи досвіду. Адже для медитації дуже важливою є концентрація на чомусь одному. Саме це завдання і допоможе вирішити спостереження за вогнем. За допомогою цієї медитації ви можете навчитися медитувати у принципі. Коли ви зрозумієте, що навчилися концентруватися на полум'ї свічки та входити до медитативного стану, ви зможете поступово перейти до невізуальних медитацій та глибше осягнути таємниці східних навчань.

Для того, щоб перехід вийшов безболісним і простішим, ви можете спробувати поступово медитувати, наприклад, під час поїздки в громадському транспорті. Добившись результатів від медитації з вогнем, тепер ви можете уявляти собі полум'я або ціле багаття і спостерігати, як воно горить. Можливо, вийде не з першого разу, але вдома ви можете виправити, знову повернувшись до медитації зі свічкою.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
більше матеріалів
/-0,28838109970093-/ /-pc-/
Top