counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Мудрий від боргів та бідності


Переглядів: 152


Мудрий від боргів та бідності

Поліпшити свій фінансовий стан можна за допомогою мудрого. Особливі магічні жести допоможуть вам змінити життя, відкрити в найближчому майбутньому нові перспективи, вдалі можливості та грошові потоки.

Бідність визначається не кількістю грошей, а наявністю енергетичних блоків та спадковим спотворенням біополя – генетичною злиднями. Проте фінансового успіху гідна кожна людина. Мудрий може усунути негативну енергетичну програму, яка прирікає вас на злидні.

Як працюють мудрі
Наш світ просякнутий енергією, на якій і ґрунтуються вселенські закони грошей. Слід жити згідно з космічною енергією, не вступаючи з нею в дисонанс. Мудрі – це спеціальні жести, які змінюють настрій людини та видозмінюють енергетичні потоки, повністю витісняючи негатив. У цьому випадку мудрі трансформують фінансову енергію, допомагаючи вам звільнитися від внутрішніх блоків, які раніше притягували лише злидні.

У момент виконання мудрі ви відчуєте помітний приплив сил, відчуєте себе упевненіше. Ви зрозумієте, що добробут нероздільно пов'язаний із вами. Таким чином, при постійних практиках вам вдасться повністю витіснити психологію бідності, налаштувавшись на психологію багатства.

Магічні жести допоможуть притягнути енергетику достатку, сформувавши енергетичну чашу, яка з кожним днем ​​поповнюватиметься позитивною енергією. Коли незрима чаша переповниться до країв, ви навряд чи згадаєте бідність.

Мудрі не тільки змінюють ваше мислення та притягують фінансові потоки, вони також налаштовують вас на нову колію вдалих можливостей та змін. Біла смуга поступово витіснить низку невдач та матеріальних провалів. У вашому житті звільниться місце для щастя, достатку та процвітання.

У яких випадках потрібні мудрі
Цю східну практику слід застосовувати в період тотального невдачі та різкого занепаду коштів. Однак якщо удача чергується з невдачею, то цей метод також виявиться корисним: він зміцнить вашу фінансову енергетику і допоможе підвищити удачливість, а поразки зведе до мінімуму.

Ця практика особливо допомагає людям, які опинилися в тупиковій ситуації і відчувають гостру нестачу ресурсів, коли нові кредити важко покривають старі позики. Якщо вам ніколи не посміхалася примхлива фортуна, а матеріальний успіх обходив стороною, вам просто потрібні мудрі, які допоможуть зміцніти, міцно стати на ноги і отримати грошовий успіх.

Мудра для позбавлення від бідності та боргів
У вертикальному положенні розташуйте долоні перед собою, один навпроти одного. Найголовніше — ваші руки не повинні стикатися, тож залиште невелику відстань між ними: припустимо, 8 сантиметрів. Руки повинні бути спрямовані нагору.

Тепер потрібно трохи нахилити кожну долоню біля основи зап'ястя. Праву долоню трохи нахиліть ліворуч, а ліву - праворуч. З'єднайте їх у області зап'ястя. З рук у вас візуально має вийти щось на зразок бутону квітки, що не розпустився. Пальці мають тягтися до Сонця.

Злегка натисніть великим пальцем на мізинець. Найголовніше, щоб обидва пальці залишалися прямими. Потім середні пальці обох рук повинні зіткнутися між собою фалангами. Нехай пальці, які залишилися вільними, спрямують угору.

Мудрий від боргів та бідності

Закрийте очі, почніть частіше дихати, сконцентруйтеся на відчуттях в районі куприка, адже саме куприк притягує згустки енергії. Уявіть, що через вас проходить сильна енергетика, відчуйте її всім тілом. Ваші долоні – це свого роду чаша, про яку ми говорили раніше. Нехай на ваше бажання вона наповнюється до країв. Ви маєте право контролювати космічну енергію, якою наповнюєте свою посудину достатку та благополуччя. Замріть у такому положенні на три хвилини.

Мудра для збагачення
Розташуйте руки перед собою. Долоні повинні дивитися нагору. З'єднайте їх так, ніби збираєтеся зачерпнути трохи води із джерела. Міцно скріпіть руки, щоб вода не просочилася крізь пальці.

Мудрий від боргів та бідності

Тепер потрібно об'єднати великий та вказівний пальці обох рук. Глибоко вдихніть і на видиху заплющити очі. Нормалізуйте дихання, не поспішайте, дихайте плавно та умиротворено. Сконцентруйтеся на області між очима, уявляючи, що між ними у вас знаходиться необмежений джерело достатку та збагачення. Активізуйте його, налаштуйтеся на хвилю. Залишайтесь у такій позиції 6 хвилин.

Дані практики - найлегший і доступний спосіб залучити до себе грошові потоки в найкоротші терміни. Мудрий слід виконувати протягом семи календарних днів, бажано вранці та ввечері. Техніки, спрямовані на вихід з бідності, вимагають постійного виконання, доки ваше фінансове становище не зміниться. Через місяць ви виявите, що у ваше життя прагне хвиля збагачення та процвітання. Ми бажаємо вам нових перемог, успіхів та збагачення. Будьте щасливі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів
/-0,34501981735229-/ /-pc-/
Top