counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації


Переглядів: 146


Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації

Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом. Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важливо дотримуватися рекомендацій експертів у галузі біоенергетики.

Чакри людини - це особливі енергетичні центри, які відповідають за наше здоров'я, удачу, настрій та силу біополя загалом. Усього чакр сім, і кожну з них важливо підтримувати у робочому стані. Вони можуть бути заблоковані внаслідок хвороби, чорної смуги, псування або пристріту, токсичного оточення. Нижчеописані способи допоможуть швидко відкрити заблоковані чакри.

Дихальні вправи для відкриття чакр
Кисень - паливо для людини та джерело життя. Саме тому більшість технік для відкриття чакр ґрунтуються на диханні. Ця методика допоможе вам відкрити енергетичні потоки та стабілізувати їх буквально за пару хвилин.

Спочатку знайдіть спокійне місце, щоб ніхто вас не бачив. Наберіть повні легені повітря, потім повільно видихніть його, до кінця спустошивши легені. Тепер вам необхідно в швидкому, але не різкому темпі набирати повітря також до кінця вдихаючи, а потім видихати його, але вже не до кінця. Щоб ця техніка виходила правильно, важливо не використовувати легкі для видиху, а просто розслаблятися, щоб зайве повітря виходило саме по собі. Якщо ви перестанете вдихати з наповненими легенями, повітря вийде самотужки, без вашої допомоги, але не повністю. Саме це вам і потрібне.

Повторюйте це 12-15 разів. Швидкий вдих до повних легень, а потім викид зайвого повітря за допомогою розслаблення. По суті вийде, що ви тільки вдихає, але не видихає. Це дозволить наситити вашу кров киснем, підняти рівень адреналіну та відкрити чакри. Ця вправа миттєво дасть вам багато сил та енергії. Його можна виконувати як вранці, так і ввечері, але небажано користуватися ним за півгодини та менше до відходу до сну.

Медитація на відкриття чакр
Одна з найкращих медитацій, яка допомагає відкривати всі чакри, а переважно Аджну, яку ще називають третім оком, і Сахасрару — чакри, які відповідають за інтуїцію, інтелект, духовний розвиток, віру в себе, любов і пам'ять.

Найкраще медитувати вранці відразу після пробудження, проте деякі люди медитують перед сном і протягом дня. Проблема в тому, щоб знайти відокремлене місце та не чути сторонніх звуків. Ви можете медитувати навіть на робочому місці, але для цього вам доведеться використовувати звуки, що заглушають навколишній шум, наприклад, шум вітру, океану, річки або лісу.

Починаємо медитацію з максимального розслаблення. Необхідно дихати дуже повільно, щоб відновити пульс. Саме тому ця техніка кардинально відрізняється від попередньої. Дихаємо не дуже глибоко і дуже повільно приблизно хвилину-дві із заплющеними очима. Потім продовжуємо дихати у спокійному ритмі, уявляючи себе на вершині найвищої гори. Навколо вас лише вітер та порожнеча. Ви позбавляєтеся всього непотрібного, скидаючи це вниз у безкрайню прірву, і заряджаєтесь енергією космосу, який знаходиться прямо над вами. Потрібно уявити, як струми енергії проходять прямо через вас, залишаючись усередині.

Ви насичуєтесь цією силою, яка перебуває над вами, проходить крізь ваше тіло. Чим більше ви пробудете в такому заспокоєному стані, тим краще. Для початкового ефекту достатньо буде чотири-п'ять хвилин. Дуже важливо поринути у цей стан повністю, відкинувши зайві думки. Це очищає чакри та дозволяє їм насичуватися енергією. З першого разу може не вийти, але чим частіше ви практикуватиметеся, тим буде краще.

Також відкривати чакри допомагають прості прогулянки на свіжому повітрі, провітрювання приміщень, водні процедури та інші корисні вправи на кожен день. Все це може творити справжні чудеса, підвищуючи ваші шанси на успіх у будь-якій справі, залучаючи позитивну енергію та оптимістичні думки.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
більше матеріалів
/-0,33133697509766-/ /-pc-/
Top