counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим


Переглядів: 10


4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим

Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим. Найважливіше у кожному новому дні — його початок. Ми розповімо вам про прикмети, які допоможуть зробити будь-який ранок дійсно добрим і позитивним.

Щастя народжується всередині нас, тому експерти рекомендують частіше користуватися техніками порятунку від негативних думок. Якщо ніяк не реагувати на появу страхів та невпевненості, то згодом це може призвести до появи вірусних програм, що ще небезпечніше. Звичайно, не варто забувати і про прикмети, які не менш важливі.

Вставати з тієї ноги

Згідно з давніми повір'ями більшості культур, встаючи з ранку з правильної ноги, ви залучаєте у своє життя добрі звістки, удачу, хорошу енергетику. Йдеться про праву ногу. У більшості релігій світу права сторона людини є основною, тому що пов'язана з богом. Ліва ж відповідає за зв'язок із злими силами.

З цієї причини намагайтеся завжди починати свій день, встаючи на підлогу з ліжка саме правою ногою, а не лівою. Те саме стосується й виходу з дому вранці на роботу чи з особистих справ. Навіть одягати взуття Експерти рекомендують починаючи з правої ноги. Так на вашому шляху зустрінеться менше перешкод.

Вода — джерело сили

Вода в біоенергетиці та в науці в цілому вважається вкрай корисною для людини рідиною. Вона не просто вгамовує спрагу, а робить нас набагато сильнішими, розумнішими, щасливішими. Вода має неймовірну силу, пов'язану з природою та космосом.

Саме тому експерти рекомендують починати день з водних процедур, мінімально необхідною з яких є вмивання прохолодною водою. Також, згідно з прикметами, слід розпочати день зі склянки води. Це пробудить організм і налаштує його на потрібну хвилю.

Думайте про хороше

Як день почнеш, так його й проведеш. Думайте про щось позитивне, мисліть у оптимістичному ключі. Налаштуватись на позитивну хвилю вам допоможуть медитації, молитви, приємні спогади.

Використовуйте будь-які методи налаштування свідомості на потрібний лад. Створювальне мислення допоможе вам залучити більше удачі. Вже з першого разу ви зможете побачити, наскільки більше у вашому житті буде щось приємне. Згодом підвищаться шанси зустріти на своєму шляху приємних людей та позитивні події.

Вставайте раніше

Недарма йдеться: «Хто рано встає, тому Бог подає». Це дійсно так. Наші пращури вважали, що вранці боги більш прихильні до тих, хто не лінується вранці, а починає займатися справами раніше за інших. Це не означає, що вам необхідно кардинально змінювати свій режим та починати спати по 5 годин на день. Намагайтеся просто не ніжитися надто довго у ліжку у вихідні.

Ця прикмета має й деякі наукові обґрунтування. Коли ми встаємо раніше і одразу починаємо займатися справами, ми набагато ефективніше починаємо день. Саме тому не варто починати неспання з лінощів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Споконвіку золото вважалося металом богів, королів, багатих людей Золото досі цінується в усьому світі та є тв....
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови....
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
більше матеріалів
/-0,43765020370483-/ /-pc-/
Top