counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Техніки, які позбавлять вас негативних думок


Переглядів: 27


Техніки, які позбавлять вас негативних думок

Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя. Порятунок від нього - найважливіше завдання для будь-кого, хто хоче жити в радості і завжди отримувати бажане.

Що таке негативні думки і які небезпеки вони тануть у собі
Наше мислення – потужний інструмент, здатний докорінно змінити наше життя за короткий час. Негативні думки завжди малюють у нашій свідомості найпохмурішу картинку подій, змушуючи «готуватися до гіршого», боятися радості.

«Про що думаєте, то й отримаєте». Ця знаменита фраза дзен-практиків найкраще визначає наслідки негативних думок. Людина, яка щодня очікує від життя складності, труднощі та перешкоди їх і отримає.

Упевнені, що нові стосунки не закінчаться нічим добрим? Швидше за все, розрив неминучий. З гіркотою кажіть, що нову посаду, з якою б ви чудово впоралися, без сумніву отримає хтось інший? Мабуть, що так і станеться. З важким серцем даєте гроші в борг, заздалегідь зітхаючи про їхню безповоротну втрату? Майже гарантовано, що з поверненням кревних у ваш гаманець виникнуть проблеми.

Наша свідомість сприймає негативні думки як програму та змінює реальність під уявні запити. Це означає, що, навчившись подумки вибудовувати позитивну картину світу і майбутнього, ми отримуємо те, чого хочемо.

Як боротися з негативом
Насправді позбутися похмурої картини світу досить просто: головне, дотримуватися кількох правил щасливого життя і використовувати техніки, що перетворюють мислення на позитивне:

1. Розігнати птахів. Уявіть усі ваші думки у вигляді птахів, що розсаджуються на великому дереві вашої свідомості. У той момент, коли ви зловите себе на складанні чергової негативної картини майбутнього, подумки хлопніть у долоні, змусивши всіх птахів злетіти з гілок дерева і зникнути.

З часом це буде виходити все краще і краще, і ви зможете виділяти із загальної зграї саме негативні думки (зазвичай вони видаються у вигляді пошарпаних та хворих пташок).

Коли ви почнете чітко розділяти їх у своїй свідомості, то зможете проганяти лише негативні думки, залишаючи решту птахів на гілках.

2. Відрізати минуле. Ця техніка допомагає жити сьогоднішнім днем, «тут і зараз», відсікаючи від своєї свідомості нав'язливі страхи, думки та спогади. Проводити цю медитацію потрібно щодня з ранку відразу після пробудження.

Розслабтеся, уявіть собі якесь спокійне місце, наприклад, ліс або берег річки. Подивіться на себе і свої думки з минулого, що тягнуться до вашої голови з лівого боку. Обрубайте цей канат, вимовляючи при цьому фразу-ключ: «Я відсікаю будь-які думки та спогади про минуле».

Уявіть другий канат, що тягнеться до вашої голови праворуч: це думки про майбутнє. Обрубайте і його, вимовляючи фразу-ключ: «Я відсікаю будь-які страхи та думки про майбутнє».

Відчуйте свободу в собі. Вимовте заключний ключ: «Я живу сьогодні, тут і зараз. Минуле не має влади наді мною, бо воно було. Майбутнє не має влади наді мною, бо воно не настало. Я зараз, у сьогоднішньому дні.»

Щодня проводячи ці техніки, можна за короткий час суттєво змінити своє мислення, а за ним і життя. Але буває, що у минулому відбулися події, для позбавлення яких потрібні сильніші перетворення. У такій ситуації не обійтися без молитов, що змінюють життя на краще. Ми бажаємо вам щастя та усмішок кожен день, і не забувайте натискати на кнопки та


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
більше матеріалів
/-0,38102006912231-/ /-pc-/
Top