counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

7 звичок, які позбавляють нас життєвої сили та щастя


Переглядів: 876


7 звичок, які позбавляють нас життєвої сили та щастя

Негативні звички, що позбавляють життєвих сил, заважають нам досягати успіху. Пора скинути енергетичний баласт, який відлякує від вас удачу.

Кожна людина ставить перед собою мету стати успішним. Проте сучасне життя споруджує перед нами, як нам здається, непосильні завдання. Багато хто й не підозрюють про те, що палиці в колеса ми ставимо собі самі. Єдиний спосіб стати успішним і впоратися з таким навантаженням - стати сильнішими, морально зміцніти, загартуватися. І це під силу всім. Намагайтеся виробляти в собі тільки корисні звички. Вони не тільки зроблять вас витривалішими, але і кардинально змінять ваше життя.

Люди такі різні: у одних виходить все і відразу, і вони залишають про себе пам'ять у віках, інші безуспішно твердять, що нічого не встигають. Люди відрізняються один від одного не можливостями, а кількістю життєвої енергії. Життєва сила - це дорогоцінний дар Звище для виконання свого призначення. І як усе, що нам дороге, його необхідно берегти і постійно примножувати. А для цього потрібно викорінити 7 звичок, які позбавляють вас енергії. Життєву енергію не купиш у магазині і не скачаєш через інтернет - вона вже є всередині нас. І якщо її багато, то ми здатні активно впливати на своє життя: творити, прагнути, хотіти, горіти і запалювати інших.

Звичка перша - проведення паралелі. Це звичка порівнювати себе з іншими. Вона виробляється ще в дитинстві, коли батьки, намагаючись зробити «найідеальнішу дитину в світі», наводять нам у приклад Сашеньку, який відмінно поводиться, або Ксюшу, яка так чудово вчиться. Критика, заснована на порівнянні із зовнішністю або поведінкою іншої людини, - ось справжній жах, який заважає нам бути тими, хто ми є. У людини справді формується помилкове переконання, що з ним щось не так. Спочатку рідні, самі того не бажаючи, а потім і все суспільство травмують нашу психіку, змушуючи шукати проблему на порожньому місці. Ми починаємо соромитися себе і приховувати свої унікальні здібності, які з тієї чи іншої причини можуть бути сприйняті неправильно. Робити це, звичайно ж, не варто. Переконайте себе і свою дитину, що не всяке оціночне судження має бути модифікатором вашої поведінки. Спирайтеся на себе, свої переваги і досягнення. Ви нічим не гірші за інших людей.

Друга звичка - суперництво. Де є перша звичка, там відразу виникає і друга. Без віри в себе немає і бажання щось робити. Відчуття «я недостатньо хороший» штовхає нас на численні спроби довести всім навколо, що це не так. Вибираючи роботу, «справжнє я» і справжнє покликання вже ніхто не визнає: ми починаємо змагатися з тими, хто більш успішний, розумний, кращий або багатший. Виходить, замість того, щоб бути собою, ми розтрачуємо себе на те, щоб стати тим, ким ми не є. Життєві сили витікають крізь пальці, а разом з ними - всі шанси реалізуватися і жити повним життям.

Третя звичка - очікування. Пригнічуючи себе, живучи за чужою вказівкою, ми швидко впадаємо в стан хронічної надії. Ми очікуємо, що за маску, яку ми під тиском чужої думки почепили на себе, нас будуть обожнювати, поважати і любити. І ми справді чекаємо заохочення за громадські вимоги, які виконали, забуваючи про те, що в цьому світі ніхто нікому нічого не винен. У підсумку ви виявите, що ваші очікування не збігаються з реальністю. На цьому тлі з'являється розчарування. Це не дивно: витратили стільки сил, а цього ніхто не оцінив! Не чекайте заохочення, хваліть себе самі. Робіть те, що подобається вам. Тоді з'явиться і щастя, і сили рухатися далі.

Четверта звичка - оцінка. Світ - єдине ціле, життя багатогранне, але ми чомусь такі обмежені, що перетворюємо все в шахове поле, де є тільки чорне і біле. Візьмемо навіть смуги нашому житті - які вони? Правильно - чорна і біла. Іншого як ніби не дано. «Погано» і «добре», «добро» і «зло», «світло» і «тьма» - ось так ми звикли розділяти все в навколишньому просторі. Відсутність відчуття, що в світі є й інші фарби, що в ньому є все, що ви можете собі уявити, створює хронічне внутрішнє напруження, сумніви і втому. Перебуваючи в пригніченому стані, людина не може «просто бути тут і зараз». Він не відчуває, що Всесвіт приймає її і так, без будь-яких заслуг і досягнень. Оцінюючи життя, як у дитячому садку, словами «добре» і «погано», ви лише підсилюєте почуття власної протиприродності. А що, якщо ми вам скажемо, що світ нейтральний і кожен забарвлює його своїм набором фарб?

П'ята звичка - маніпуляція. Не вірячи в себе, ми не бачимо можливостей для досягнення цілей легким і чесним шляхом і починаємо йти до цього обхідними стежками. Ми брешемо, лестимо, загрожуємо, сваримося, сумніваємося, підпорядковуємо тільки для того, щоб нас не відкинули, щоб світ прийняв наші бажання, тим самим витрачаючи себе ще сильніше. Внутрішня енергія черпає сили з нашого почуття повноцінності, а звідки їй узятися, якщо ми - невпевнені в собі особистості? Багато хто починає тиснути на жалість, волати до чужої совісті, грати на нервах, наживатися на почутті провини. А щоб усі бачили, як вам погано, треба бути або хорошим актором, або справжнім мучеником. Ми самі робимо себе слабкими, нікчемними, неадекватними і залежними.

Шоста звичка - страхи. Ми напхані страхами від самої верхівки до п'ят. Ні, мова тут не про фобії, коли ми боїмося павуків або клоунів. Йдеться про страх бути відкинутим, самотнім, жалюгідним, залишитися невдахою, так і не знайти себе. У всьому є свої плюси, і вам потрібно навчитися дивитися своїм страхам в обличчя. Або дайте їм трапитися, або не загострюйте на цьому увагу. Наші думки визначають наше життя. Постійно боятися невдач - притягнути ці невдачі до себе. Будьте сміливими і сильними, тримайте удар.

Сьома звичка - лінь. Відсутність активності, ненормований сон, любов до розважального способу життя - це лише одні з основних шкідливих звичок, що заважають нам черпати життєву енергію. А очолює все лінь. Через лінь ми відкладаємо наші спроби стати кращими на завтра або до наступного понеділка, починаючи ходити по замкненому колу. Фізична слабкість переростає в проблеми емоційного характеру. Поки ви не позбудетеся ліні, ви так і будете ходити навколо, намагаючись знайти шлях до успіху. Змушуйте себе кожен день ставати кращим, ніж ви були вчора.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,37911105155945-/ /-pc-/
Top