counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Ефективні змови на порятунок від шкідливих звичок


Переглядів: 120


Ефективні змови на порятунок від шкідливих звичок

Кажуть, що шкідливі звички даються нам понад наші гріхи. Позбутися залежності і стати на шлях самодостатності допоможуть змови та віра у власні сили.

Шкідливі звички заважають людині реалізувати себе, вона стає залежною і відчуває хибне почуття задоволеності життям. Зазвичай відсутність волі тягне за собою пристрасть до наркотиків, алкоголю, куріння та інших згубних для здоров'я слабкостей. Але існують і залежності, які заважають внутрішньому розвитку та погіршують духовний стан.

Позбутися шкідливих звичок самостійно буває досить важко, особливо якщо ви довго ведете нездоровий спосіб життя. Але це можливо: головне — мати бажання змінити своє життя на краще. У цьому вам допоможе турбота близьких людей та ефективні змови.

Змови від шкідливих звичок
Дані змови здатні позбавити пияцтва, наркоманії, куріння та інших пристрастей у домашніх умовах. Для цього необхідне бажання людини, яка страждає від залежності, інакше є ймовірність, що все буде марно. Магічні слова можна читати самостійно або довірити це кровному родичу або близькій людині. Найкращим часом для проведення ритуалів є дні, коли Місяць зменшується. Перед змовою необхідно прочитати «Отче наш», «Богородице Діво, Радуйся», і молитву Ангелу-Хранителю.

Перед здійсненням ритуалу бажано дотримуватися посту протягом трьох днів: відмовити собі в м'ясних продуктах та утриматися від шкідливих звичок на цей час. Важливо знати, що при змові потрібно чітко читати магічні слова і не змінювати їх, інакше ви можете досягти зворотного ефекту.

Змова від пияцтва
Зазвичай такої змови вдаються, коли інші методи вже не в змозі допомогти. Для проведення ритуалу вам знадобиться склянка води, яку ви вип'єте до дна. Прочитати текст слід 5 разів:

«Господи, допоможи! Отруйна отрута взяла (ім'я) під свою владу. Закликаю до Божої допомоги, самому (ім'я) не під силу впоратися з такою пристрастю. До гробу, на все життя, відведи від (ім'я) гріха і допоможи відмовитись від пияцтва. Нехай (ім'я) відпустить зле лихо раз і назавжди. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

Змова від наркоманії
Ця змова чудово допомагає звільнитися від наркотиків, коли людина вже проходить лікування. Це дуже сильне зло, з яким треба боротися всіма силами. Для ритуалу вам знадобиться літр святої води, бажано принесеної з церкви. Змовлену рідину можна випити або облити нею себе з ніг до голови. Магічні слова слід читати над водою тричі:

«Господь очистив воду, освятив її своїм поглядом. Допоможи і мені (ім'я) через воду очиститись від зарази та хвороби моєї. Причепилась до мене хвороба, і не можу з нею впоратися без допомоги твоєї та підтримки. Змий, Господи, водою з мене це лихо і вилікуй душу мою від злого пороку. Амінь».

Змова від куріння
Якщо ваша сила волі не дозволяє самостійно відмовитися від куріння, ефективна змова допоможе вирішити цю проблему. Потрібно буде хрест-навхрест прошити червоною ниткою почату вами пачку цигарок, а потім викинути її без краплі жалю. Начитувати слова потрібно на пачку, голку та нитку:

«Визволи, Господи, раба твого (ім'я) від шкідливої ​​звички. Допоможи мені (ім'я) відмовитися від тютюну та очистити душу мою та тіло моє. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь».

Змова від усіх шкідливих звичок
Ця змова ефективна і універсальна. З його допомогою можна позбутися як важких залежностей, так і легших. Вам потрібно буде написати на чистому аркуші паперу те, чого ви хочете позбутися (алкоголізм, наркоманія, переїдання, ігроманія тощо), і те, що вам заважає це здійснити (слабкість, лінь, відсутність можливостей, брак підтримки). Після цього перекресліть свої слова, налийте в неглибоку ємність спирт, покладіть туди листок і підпаліть. Дивіться, як полум'я знищує папір і відчуйте, як ви звільняєтеся від залежності. Після того, як вогонь догорить, слід закопати попіл поряд із водоймою.

Ці змови здатні допомогти раз і назавжди забути про шкідливі звички, які руйнують ваше життя. З їх допомогою ви зможете відчути себе вільною людиною, якої більше не обтяжує залежність. Також змінити ваше життя допоможуть 7 порад щодо набуття щастя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,47466993331909-/ /-pc-/
Top