counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Потрібен другий шанс: 6 зодіакальних пар, приречених на розставання


Переглядів: 1397


Потрібен другий шанс: 6 зодіакальних пар, приречених на розставання

Цей список зодіакальних пар, які навряд чи зможуть побудувати щасливі відносини через несумісність по Знаку Зодіаку. Ви самі зможете дізнатися свою сумісність, якщо перейдете до відповідного розділу на нашому сайті. Зодіакальні пари, які представлені в цій статті, вважаються гіршими за сумісністю, але це не означає, що відносини між ними неможливі.

Овен і Лев
Сильний і владний Лев, що знаходиться під впливом Сонця, не зможе стати підходящою парою для ексцентричного Овна, яким опікується Марс. Представники цих Знаків — яскраві особистості, які, перебуваючи в парі, здатні придушити один одного. Кожному з них властива цілеспрямованість, мужність і прагнення до лідерства. Цих людей об'єднує і вогняна стихія, і сильний характер, який стане перешкодою в спробі порозумітися один з одним і породить постійні конфлікти. Закохані представники цих Знаків рідко сумісні і навряд чи зможуть підтримувати в родині стійкі відносини.

Скорпіон і Рак
На жаль, у пари Рака і Скорпіона буде складне спільне майбутнє. Скорпіон, що знаходиться під впливом Плутона, є дуже таємничою людиною і створює враження неприступної особистості. Раки, що знаходяться під впливом Місяця, спокійні і неквапливі, їм не властива наполегливість, яка необхідна в стосунках зі Скорпіонам. Тому з часом таким людям набриднуть відносини, і почуття згаснуть.

Козероги і Риби
Союз Козерога і Риб можливий, однак справа навряд чи дійде до загсу. Загадковим і емоційним Рибам буде важко жити поряд з сильним і харизматичним Козерогом. Вплив Сатурна підкреслює в Козерозі всі найсильніші якості — витривалість, терплячість і наполегливість. Вплив Нептуна на Риб проявляється в емоційності, обережності і зайвій мрійливості. Непрактичність Риб буде сильно дратувати Козерогів, які є реалістами і серйозно підходять до будь-яких справах. Представники таких Знаків Зодіаку можуть стати хорошими друзями, доповнюючи один одного позитивними якостями, проте спільний побут не зможе принести плодів.

Стрілець і Водолій
На відміну від інших Знаків Зодіаку, Водоліям складно знайти собі пару. Ці люди страждають постійними перепадами настрою, не відрізняються товариськістю. Цей Знак Зодіаку знаходиться під впливом одночасно двох планет — Сатурна і Урана. Вплив Сатурна пробуджує у Водолії бажання свободи і моментами може викликати меланхолійний настрій, а вплив Урана дає представникам цього Знака енергію і завзятість. Стрілець знаходиться під впливом Юпітера, а це значить, що такі люди завжди прагнуть до уваги, люблять спілкування і не бояться бути щирими. Водолій не зможе приділяти Стрільцю належної уваги, а Стрілець, в свою чергу, буде відчувати холод і байдужість з боку коханого. Згодом Водолій захоче вдатися властивому йому почуттю свободи, а Стрілець захоче уваги з боку коханої людини, і, швидше за все, обидва попрямують на пошуки більш підходящого їм супутника життя.

Стрілець і Лев
Енергійним, життєрадісним і харизматичним Стрільцям буде складно стати міцною парою з Левами, які володіють неймовірною внутрішньою силою і наполегливістю. Відносини таких людей не будуть довгими і романтичними — в них буде присутня пристрасть, але з часом обидва партнери захочуть серйозних відносин, але ніжних і романтичних почуттів один до одного вони випробувати так і не зможуть. Юпітер наділяє Стрільців товариськістю і бажанням займати чільну позицію. Леви прагнуть до лідерства не тільки в житті, але і в любовних відносинах, їм, як і Стрільцям, важливо постійна увага і заохочення. Постійне придушення один одного і суперництво може привести пару до розставання.

Тельці і Близнюки
Яскраві і життєрадісні Близнюки найчастіше є творчими натурами. У них є бажання пізнавати нове і наповнювати своє життя яскравими моментами. На відміну від Тельців, для яких важливіше сталість і домашній затишок. Цей Знак Зодіаку знаходиться під впливом Венери, тому цей Знак відрізняється чутливістю і бажанням знайти кохану людину, з якою можна створити сім'ю. Близнюки, перебуваючи під впливом Меркурія, є експериментаторами. Вони не люблять сидіти на місці, що абсолютно не сподобається Тельцю, який є сиднем. В майбутньому таким людям стане нудно один з одним. Близнюкам буде не вистачати гострих відчуттів, а Тельці не заходять залишати свій затишний будинок.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,4002251625061-/ /-pc-/
Top