counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Гороскоп чоловіків-переможців. Що веде кожен знак Зодіаку до успіху?


Переглядів: 1346


Гороскоп чоловіків-переможців. Що веде кожен знак Зодіаку до успіху?

За успіхи і якість життя чоловіка частіше за все відповідають його виховання і набір генів, які передалися йому у спадок. Але варто відзначити, що і положення планет в момент народження чоловіка прямим чином впливає на його вміння «крутитися» і домагатися бажаних результатів. Що ж, давайте розберемося, чоловіки яких знаків зодіаку переможці по життю?

Для чоловіка знаку Овен одним з головних життєвих принципів є рух вперед. Причому для Овна абсолютно не важливо, чи буде це рух «по головах» або мирний обгін конкурентів. Головне для нього - це перемога. А яким шляхом - справа другорядна.

А ось у представників знаку зодіаку Телець не настільки розвинений дух суперництва. Але незважаючи на деяку повільність і досить стриманий темперамент, ці чоловіки нерідко добиваються певних висот. І все це завдяки властивій всім Тельцям розважливості і послідовності.

Якщо говорити про чоловіків знака зодіаку Близнюки, то у них бажання вибиватися вперед як такого немає. Тобто, їм не принципово, чи будуть вони перевершувати своїх друзів або колег у фінансовій сфері і чи пощастить їм більше в особистому житті. Але, тим не менше, Близнюкам якимось чином вдається вдало влаштуватися в житті, навіть не дивлячись на відсутнє у них бажання конкурувати.

Чоловіки-Раки, подібно Тельцям, дуже часто домагаються бажаного результату завдяки своїй відповідальності і планомірності. Ці чоловіки не намагаються довести оточуючим, що вони краще за інших. Більш того, вони, навпаки, як правило, уникають будь-якої публічності та боротьби «за виживання». Типові чоловіки-Раки повільно і обережно просуваються до своїх цілей. А такий підхід до будь-якої справи якраз найчастіше і приносить багаті плоди.

Чоловік-Лев, безсумнівно, переможець по життю. Принаймні, так думає він і його близьке оточення. А впевненість у своїх силах - це, як відомо, півдороги до перемоги. Найчастіше ці чоловіки просуваються до поставлених цілей вальяжно і впевнено. Вони не звертають особливої ​​уваги на те, чи є у них конкуренти. Для них головне - це перемога. А все інше - мішура і порожні звуки.

Чоловіки знака зодіаку Діва не дуже напористі і цілеспрямовані. Але у них є одна дуже важлива якість - педантичність. Будь-яку роботу вони завжди виконують на совість і в чітко встановлені терміни. А в сфері любовній не люблять поспіху. Уміння вичікувати, розраховувати і думати головою, а не серцем допомагає Дівам в кінцевому результаті здобувати перемогу.

Терези - це, мабуть, найменш конкуруючий знак зодіаку. Чоловіки-Терези через властиву їм сумнівність часто поступаються лідируючими позиціями конкурентам. І роблять це вони навіть не тому, що не впевнені в своїх силах або чогось бояться. Терезам не цікаві змагання. Вони звикли вирішувати будь-які спірні питання полюбовно. Конкуренція для них неприйнятна.

Скорпіон - це чоловік-переможець з великої літери. Придушити конкурента для Скорпіона - це найкраща нагорода, яку можна собі тільки уявити. У власників знака Скорпіон сильно розвинений дух суперництва, тому вони завжди прагнуть зайняти лідируючі позиції, як в професійній сфері діяльності, так і в особистому житті.

Чоловіки-Стрільці зазвичай відрізняються азартністю і жвавістю темпераменту. Для них перемога - це лише приємний бонус у захоплюючій подорожі під назвою суперництво. Стрільці з задоволенням «посувають» колег, займаючи їх посаду і без докорів сумління забирають коханих своїх друзів. Простіше кажучи, Стрільці мисливці і любителі екстриму. А сама перемога для них - це всього лише приз за кращу «роль».

Чоловіки-Козероги трохи схожі на своїх стихійних братів Тельців і Дів. Але на відміну від перших, у них в будь-якій сфері діяльності є чітко розроблений план, завдяки якому вони зможуть вступити до числа переможців. Козероги завжди перемагають в роботі, так як приділяють їй 99% свого часу, але, на жаль, за це їм нерідко доводиться розплачуватися особистим життям, яке не завжди складається гладко.

Чоловіки-Водолії не особливо люблять конкурувати. Життя, на їхню думку, настільки багатогранне і насичене, що для кожного бажаючого змагатися обов'язково знайдеться своє місце, варто лише глянути на ситуацію трохи під іншим ракурсом. Життя більшості Водоліїв настільки цікаве і яскраве, що поки інші грають в гру під назвою «суперництво», першим вдається отримувати задоволення від життя, залишаючись при цьому сторонніми спостерігачами.

Поки більшість чоловіків бореться за успішне і багатообіцяюче майбутнє, типові чоловіки-Риби стоять осторонь і мріють про те, як було б здорово, якби всі, про що вони мріють, ставало реальністю. Одним словом, чоловіки-Риби - мрійники. Якби всі свої думки і задумки вони перетворювали в життя, то багато їх потенційних суперників давно б залишилися позаду.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів
/-0,42977786064148-/ /-pc-/
Top