counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як залучити до життя позитивні думки


Переглядів: 45


Як залучити до життя позитивні думки

Енергія позитивної думки здатна притягнути до себе щастя та удачу. Дізнайтеся, як правильно відрегулювати свій енергообмін та прогнати негатив. Прості та ефективні способи аутотренінгу для контролю над емоціями.

Думаємо позитивно
Психологи вважають, що більшості з нас не завадило б навчитися залучати до життя позитив. Це допоможе уникнути відчаю, якщо в житті настане чорна смуга, та й просто стане надійною перепоною на шляху поганого настрою.

Якщо ви вмієте правильно керувати своїми емоціями, багато проблем здадуться не такими вже й страшними, на відміну від тих, хто звик шукати у всьому негатив. Уміння не зациклюватися на хворобах і невдачах стане чудовим стимулом для того, щоб залишати лиха позаду і прагнути нових вершин. Недарма йдеться, що від якості нашого світосприйняття залежить наш благополуччя. Тож мислимо позитивно, а якщо не вміємо, давайте вчитися прямо зараз.

Вчимося мислити позитивно
Для того, щоб залучити до життя позитивні думки, треба подумати — які причини найчастіше призводили до невдач у минулому. Можливо, багато в чому вони були пов'язані з негативним ставленням до світу загалом. Якщо вам характерні переконання, що ви особисто не можете вплинути на свою долю або що життя - це низка жорстоких подій, вам доведеться змінити свої негативні думки.

Почніть шукати у навколишньому світі не темні, а світлі сторони. Подумайте, адже, напевно, і у вашому житті є історії з хорошим фіналом. Намагайтеся частіше згадувати про свої досягнення, вони — закономірний розвиток подій для такої розумної та успішної людини, як ви.

Позитивні думки піднімають настрій
Якщо ви задумуєтеся над тим, як залучити в життя позитивні установки, для вас існує корисна вправа, яку рекомендують деякі психологи. Вони радять використовувати як визначальний фактор твердження «про мене завжди дбає мій світ».

Коли ви почнете частіше повторювати та осмислювати цю фразу, цілком можливо, що у вашому житті відбудуться зміни на краще. Адже тепер вам не доведеться воювати з навколишньою дійсністю та тими людьми, з якими ви стикаєтесь. З ворогів вони перетворяться на друзів. А якщо у вашому житті трапиться неприємність, ви її сприйматимете її як корисний урок, а не глобальну катастрофу.

До позитивних думок відносяться різні прийоми самонавіювання, які допомагають покращити самооцінку та зберегти свій розум у спокійному, задоволеному стані. Вранці можна виконувати просту вправу: після того, як ви вмилися, подивіться в дзеркало і скажіть «Я задоволений. Я щасливий. Я щасливий. І це правда". Повторюйте таку мантру кожен день і результат не забариться.

Позитивні думки, що піднімають настрій, можуть виглядати як похвала самому собі і як похвала світу навколо. Ви можете насолоджуватися гарними хмарами чи гарною погодою. При цьому промовляючи про себе, що ви задоволені та щасливі.

Пам'ятайте, що наші думки є потужним енергопотіком, який тільки ми можемо наповнити певною інформацією. Залежно від того, якою вона буде, складеться ваша життєва програма. Будьте щасливі, мисліть позитивно


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів
/-0,37199282646179-/ /-pc-/
Top