counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Кращі, затяті, назавжди: Сумісність знаків зодіаку в дружбі


Переглядів: 2246


Кращі, затяті, назавжди: Сумісність знаків зодіаку в дружбі

Дружні стосунки між людьми засновані не тільки на особистих уподобаннях, але і на приналежності до Знаку Зодіаку. Астрологи з'ясували, які з представників зодіакальних сузір'їв підходять один одному в якості кращих друзів.

Овен
Овни прекрасні друзі, вони чесні і готові прийти на допомогу в будь-який час, не лізуть у душу, випитуючи таємниці. Однак представники цього знака неуважні і можуть не помітити пригніченого стану свого друга, якщо той сам не розповість про свої душевні терзання. Овни не терплять моралей і зануд, поруч з якими не можна повеселитися від душі. Вони сумісні з Близнюками, Раками і Козерогами, які зможуть терпіти невгамовну енергію Овнів і приймуть їх такими, якими вони є.

Телець
Тельці можуть похвалитися надійністю і відданістю, але не поспішають обзаводитися величезною кількістю друзів. Вони вважають за краще спілкуватися з творчими особистостями, які відрізняються від них самих. Тельці врівноважені і люблять спокійні бесіди, в яких відсутня істеричність або потурання емоціям. Вони здатні на допомогу, однак їх друзям не варто турбувати Тельців через дрібниці. Представники цього сузір'я можуть ревнувати своїх друзів, тому з таки станом справ потрібно змиритися. Прекрасна сумісність у Тельців з Раками, Дівами, Скорпіонами і Козерогами.

Близнюки
Близнюки не проти поспілкуватися з великою кількістю людей, але справжніх друзів у них мало. Близнюкам властиво притягувати до себе увагу і перебувати в центрі будь-яких подій, тому суперництво з ними не буде початком міцної дружби. Незважаючи на те, що Близнюки безкорисливі, в друзі вони вибирають непримітних особистостей, щоб виграти на їх фоні і розкріпачитися. Їм підходять Терези, Стрільці і Водолії.

Рак
Раки знаходять друзів у ранньому дитинстві і сильно прив'язуються до минулого. Раки обожнюють спогади і люблять обговорювати з друзями моменти безтурботного дитинства, а також нагальні проблеми. Друзів у представників цього сузір'я трохи, оскільки не всі готові вислуховувати періодично скарги і вникати в неприємності, з яких Раки роблять особисту трагедію. Вони здатні на щиру дружбу, але звикли домінувати, тому дружити на рівних умовах у них не вийде. Раки сумісні з Тельцями, Скорпіонами та іншим представником сузір'я Раків.

Лев
Леви успішні, самодостатні і підбирають друзів, виходячи з цих критеріїв. Вони хочуть перебувати з друзями на рівних, щоб виключити суперництво, хоча в дружніх відносинах беруть чільну роль. Вони не звикли до брехні і обману, не терплять критики на свою адресу і не стануть продовжувати відносини з агресорами і слабохарактерними людьми. Найкраща сумісність у них із Близнюками, Терезами та Стрільцями.

Діва

Діви за своєю природою обережні і не довіряють незнайомцям. Вони завжди бачать недоліки людей, що часто заважає їм побудувати відносини. Саме тому у Дів мало справжніх друзів. Діви мають унікальну здатність давати цінні поради, але звертатися до них за допомогою занадто часто не варто, так як вони не будуть діяти на шкоду собі. Дружба у Діву зазвичай складається з Тельцями, Раками, Козерогами і Близнюками, яких не пригнічує здатність Дів привести в порядок будь-який хаос.

Терези
Терези чарівні і легко вибудовують відносини з людьми, проте до вибору друзів підходять ретельно. Вони не брешуть, але можуть маніпулювати людьми, дають цінні поради і цінують дружбу, коли обидва рівні, і не проти повеселитися від душі. Дружба з представниками цього Знака душевна, але непередбачувана. Вибирати друзів Терезам варто з людей, народжених під знаками Тельця, Лева, Терезів і Стрільця.

Скорпіон

Скорпіони неохоче йдуть на зближення, вони звикли лідирувати і не сприймають критику на свою адресу. Друзі Скорпіонів повинні мати витримку, щоб терпіти їх ексцентричний характер. Представники цього сузір'я цінують і поважають справжніх друзів, завжди прийдуть їм на допомогу і підтримають у важкій ситуації, однак впоратися зі Скорпіонами можуть лише Тельці, Раки і Козероги.

Стрілець
Стрільцям властиво цінувати друзів, яких вони записують в члени сім'ї. Чарівні і товариські, вони часом надмірно чесні і здатні на різкі висловлювання на адресу співрозмовника. Багато хто відзначає фамільярність Стрільців, хоча розуміють, що представники цього сузір'я нікому не бажають зла. Зійтися зі Стрільцями під силу Овнам, Близнюкам і Стрільцям, які цінують чесність і готові на відповідні одкровення.

Козеріг
Найчастіше Козероги - одинаки, які звикли не змішують роботу і особисте життя. Як правило, у представників цього сузір'я один або двоє друзів, з якими Козероги пройшли безліч труднощів. Козероги здатні зберігати таємниці, щиро допомагати своїм друзям і не шкодувати сил і часу для тих, хто їм дійсно близький. Їм підійдуть Тельці, Діви, Козероги і Водолії.

Водолій

Доброзичливі Водолії завжди оточені увагою і прагнуть налагодити дружні відносини з усіма. Вони відкриті і доброзичливі, легкі на підйом і здатні виручити знайомих в складній ситуації. Однак міняти свої плани заради дрібниць вони не стануть, тому не потрібно смикати Водоліїв через дрібниці. Краща сумісність у Водоліїв з Терезами, Близнюками і Козерогами.

Риби

Риби дружать з тими, хто до них добре ставиться. Вони не можуть жити без спілкування і починають сумувати, нерідко впадаючи в депресивний стан. Рибам важливо знати, що їх потребують, вони звикли отримувати увагу, але цінують і практичний підхід до речей. Риби співчутливі і не будуть таїти образу на справжніх друзів, навіть якщо ті в чомусь не праві. Спілкування у Риб складається з Тельцями, Раками, Козерогами і Рибами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів
/-0,69832181930542-/ /-pc-/
Top