counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Найточніший гороскоп на тиждень з 23 по 29 квітня


Переглядів: 1814


Найточніший гороскоп на тиждень з 23 по 29 квітня

Овен

Намагайтеся зберігати спокій, хоч це часом і складно. Зараз у вашому житті багато чого змінюється. Не завжди події, що відбуваються приємні, але пізніше, аналізуючи те, що трапилося, ви зрозумієте, що все склалося найвдалішим для вас чином. Поки ж не поспішайте з висновками, виконуйте обіцянки, які дали раніше, і серйозно ставтеся до будь-яких справ, за які беретеся. Важливо подбати про свою репутацію. Не давайте приводів для чуток і пліток, тримайтеся подалі від сумнівних особистостей: спілкування з ними може дорого обійтися. Не виключено, що розкриються якісь ваші старі секрети, доведеться виправляти давно зроблені помилки. Ви з усім впораєтеся, якщо не станете нервувати через дрібниці. Люди, які важливі для вас, стануть на вашу сторону. Потрібно бути уважнішими тим, хто багато часу проводить в поїздках або працює зі складною і небезпечною технікою. Є ризик дрібних, але неприємних травм. Не забувайте про правила техніки безпеки.

Телець

Для того щоб домогтися успіхів, вам буде потрібно об'єднатися з союзниками. Найкраще зробити це на початку тижня. Чим раніше ви домовитеся про загальні цілі та спільні дії, розподілите обов'язки і обговорите всі деталі, тим простіше буде досягти потрібного результату. Яскраво проявляються лідерські якості, ви здатні надихати інших, вести їх вперед. Не виключені знайомства, які отримають романтичну продовження. Ви на багатьох справляєте враження, в вас неважко закохатися з першого погляду. Зростає інтерес до всього, що відбувається навколо. Багато Тельців візьмуть участь в якихось громадських заходах, займуться вирішенням проблем, які важливі для всіх, організують благодійні або політичні акції. Помітно зростають навантаження, але ви не відчуваєте втоми. Навпаки, з'являються кураж і азарт, які допомагають рухатися вперед. Наприкінці тижня вас чекає кілька відвертих розмов. Не завжди вони приємні: деколи доводиться розмовляти про предмети і події, які ви хотіли б забути. Однак такі обговорення виявляються корисні, дозволяють отримати відповіді на багато питань.

Близнюки

Не поспішайте. Початок тижня - досить складний час, особливо для тих, хто планував в цей час провести важливі зустрічі, відповідальні переговори. Дуже важко зберігати спокій, ви часто нервуєте і роздратовані. Під впливом емоцій легко помилитися, сказати те, про що пізніше доведеться пошкодувати. Цей час можна використовувати для навчання: ви багато запам'ятовуєте швидко, зіставляєте факти і робите правильні висновки. До того ж те, що ви дізнаєтеся, буде корисно вашим близьким. Середина тижня пройде більш спокійно, дасть можливість навести порядок в справах і відновити сили. У цей час добре будувати плани, особливо що стосуються віддаленого майбутнього: вам вдається вгадати, як можуть розвиватися події. Кінець тижня вимагає обережності у всьому. Чим важливіше питання, які доводиться вирішувати, тим більше уваги потрібно звертати на дрібниці, дрібні деталі. Навіть незначний промах може обернутися серйозними неприємностями. Помилкою буде всерйоз розраховувати на те, що все вдало складеться саме собою.

Рак

На початку тижня корисно буде обговорити якісь робочі питання з людьми, досвіду яких ви довіряєте. Поради виявляться корисними, до того ж не виключено, що ви отримаєте реальну допомогу. Не виключені в цей час грошові надходження, які виявляться дуже до речі, дозволять розрахуватися зі старими боргами або зробити приємні покупки. До середини тижня ймовірні романтичні захоплення на роботі. Такі відносини можуть складатися гармонійно, якщо ви не станете квапити події, але будете уважні до людини, яка вам симпатична. Ініціатива не завжди доречна, проявляйте її з розумом. Чим ближче кінець тижня, тим важче дається рішення багатьох питань. Вам не завжди вдається зосередитися, правильно оцінити ситуацію, що склалася. Деякі Раки до того ж занадто великого значення надають свої симпатії і антипатії, думають більше про власний комфорт, ніж про справу. У цей час дуже важливою буде підтримка друзів і родичів.

Лев

На початку тижня вас чекає чимало несподіванок. Часто через них доводиться змінювати плани, переносити зустрічі, займатися зовсім не тим, чим хотілося б. Ваше роздратування з цього приводу зрозуміло, але давати волю негативним емоціям не можна - це не принесе нічого, крім проблем. Так що візьміть себе в руки і постарайтеся отримати користь з того, як складаються обставини. У цей час можливі зустрічі з цікавими, незвичайними людьми, у яких можна багато чому навчитися. Для Львів, готових до змін, такі знайомства можуть стати початком нового життєвого етапу. Багато представників знаку легко позбавляться стереотипів і помилок, які заважали їм рухатися вперед. Друга половина тижня приносить прості і зрозумілі проблеми, вирішення яких не вимагає значних зусиль. Потрібні відповідальний підхід і серйозність, а також увага до дрібниць. Ви добре розумієте, що треба зробити, щоб взяти ситуацію під контроль. Важливо не лінуватися і не відкладати справи.

Діва

Ви дуже енергійні. Саме тому початок тижня буде особливо плідним. Поки інші чекають розвитку подій і нічого не роблять, ви дієте, рухаєтеся вперед, робите те, що задумали, навіть якщо обставини складаються не найсприятливішим для цього чином. Частіше, ніж зазвичай, потрібні фізичні зусилля; ви в хорошій формі, готові до навантажень і майже не відчуваєте втоми. Варто бути більш стриманим у спілкуванні: часом ви говорите зайве, мимоволі видаєте свої почуття там, де їх прояв недоречний. Краще не бути відвертими з малознайомими людьми. Втім, і з тими, кого ви давно знаєте, краще бути напоготові. Друга половина тижня обіцяє легкі успіхи в багатьох справах. Ви відчуваєте підтримку зірок і майже безпомилково вибираєте вірний шлях до мети. Вдалий збіг обставин дозволить узяти гору над сильними супротивниками, обеззброїти недоброзичливців. Цей час буде сприятливим для закоханих Дів. Їх чекають дуже приємні сюрпризи.

Терези

Не поспішайте. Цей тиждень буде складним і важливим, вам доведеться приймати відповідальні рішення. Хочеться швидше впоратися з усіма проблемами, але для успіху важливі терпіння і послідовність, а також чітке розуміння своїх цілей. На початку тижня важко буде розібратися в почуттях і бажаннях, стримати суперечливі пориви. Зберігайте самовладання, нікому не дозволяйте впливати на ваші дії; незалежність у всьому зараз дуже важлива. Пізніше важливими стануть досвід, отриманий раніше, і ваше ставлення до нього. Якщо ви не готові визнати, що перш зробили помилки, то зараз ризикуєте повторити їх. Ваги, яким вдалося засвоїти важливі життєві уроки, виберуть вірний шлях до мети. Кінець тижня порадує приємними зустрічами. Буде можливість поспілкуватися з друзями, яких ви давно не бачили, або родичами, що живуть далеко. Це вдалий час для сімейних заходів, домашніх свят.

Скорпіон

Будьте уважні. Зараз дуже легко допустити помилки в якихось серйозних справах, зробити те, про що пізніше доведеться шкодувати. Ви прагнете усім навколо довести свою правоту. Це забирає багато сил, а в результаті у вас лише з'являються нові недоброзичливці, таємні або явні вороги. Корисно буде зосередитися на роботі, особливо такій, яка вимагає концентрації уваги, інтелектуальних зусиль. Якщо з'явиться шанс навчитися чомусь новому, не пропустіть його. Можливо, нові знання і вміння стануть в нагоді не відразу. Але все ж ви обов'язково знайдете їм застосування. Важливо зберігати позитивний настрій. На цьому тижні можуть виникнути серйозні труднощі, але всі випробування можна подолати. Не забувайте про свої сильні сторони, намагайтеся робити те, що добре вмієте.

Стрілець

Вас чекає сприятливий тиждень, добре підходить для роботи і інших корисних справ. З'являється багато хороших ідей, є шанс отримати несподівані, але вірні відповіді на питання, які цікавлять всіх. Багато експерименти виявляються вдалими. Вчасно проявивши ініціативу, ви зможете взяти верх над давніми суперниками, наблизитися до досягнення якихось важливих цілей. Навколишнім часто потрібні ваші поради, допомога. Намагайтеся не відмовляти в підтримці тим, хто вам дорогий - це допоможе вам відчувати себе спокійніше і впевненіше, уникнути помилкового, але руйнівного почуття провини. Корисно будувати плани на майбутнє, в тому числі далеке. Розмірковуючи над тим, як можуть розвиватися події далі, ви помічаєте можливості, на які раніше не звертали уваги. Не виключені несподівані відкриття. В кінці тижня стане важче знайти спільну мову з оточуючими, в цей час можливі розбіжності і суперечки, не виключені і серйозні конфлікти.

Козеріг

Тиждень буде сприятливим. Зірки приготували для вас багато цікавого. Не бійтеся змінити свої звички, порушити усталені традиції, вчинити так, як підказує інтуїція. З'являються нові ідеї та плани, що стосуються роботи. Деякі Козероги зрозуміють, що потрібно робити, щоб швидше піднятися по кар'єрних сходах, зміцнити свої позиції. Неважко буде знайти нових союзників. Ви показуєте себе з кращого боку і люди охоче вас підтримують. Відносини, які зараз починаються як ділові, можуть пізніше отримати романтичне продовження. Стає очевидним те, про що ви раніше могли тільки здогадуватися. Ви знаходите впевненість, якої раніше не вистачало, і переходите від роздумів до рішучих дій. Не бійтеся труднощів - вони переборні. Доречна буде підтримка старих знайомих. Прислухаючись до їхніх порад, ви зможете уникнути серйозних промахів.

Водолій

Не все складається просто і однозначно, але в цілому тиждень вас чекає непоганий. У професійній сфері відкриваються нові можливості. Не виключено, що ви знайдете спосіб вирішити проблему, над якою колеги довго ламали голову. Керівництво високо оцінить ваш творчий підхід до справ, здатність приймати нестандартні рішення, коли це необхідно, і брати на себе відповідальність за інших. Середина тижня буде досить складною. Це час спокус, сильних бажань, у виконанні яких важко собі відмовити. Тим часом, здоровий глузд підказує, що не варто піддаватися таким поривам, набагато краще займатися чимось корисним, хоч і не настільки приємним. Тут все залежить від вашої самодисципліни і сили волі. В кінці тижня варто уникати перевантажень, берегти себе. Це складний, напружений час. Дуже небезпечно переоцінювати свої сили і можливості: через перевтому можуть загостритися хронічні захворювання.

Риби

Цей тиждень може покласти початок помітних змін на краще. Однак багато що залежатиме від вашого вміння знаходити спільну мову з людьми, домовлятися, якщо виникають розбіжності. Намагайтеся не ображатися на тих, хто критикує вас або не цінує ваших старань. До середини тижня ви з'ясуєте, що можна вести конструктивний діалог навіть з тими, з ким раніше не вдавалося знайти спільну мову. Можливо примирення після довгої сварки, відновлення старих сімейних, дружніх або любовних зв'язків. Ви намагаєтеся ставитися поблажливо до чужих слабостей, і люди це цінують. Однак якщо хтось намагається зловживати вашою добротою, ви негайно даєте відсіч. Дуже приємним обіцяє бути кінець тижня. Вірогідні поїздки, нові враження, якісь яскраві події, які запам'ятаються надовго. Деякі Риби виявлять, що володіють талантами, про які раніше не здогадувалися.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-1,1802310943604-/ /-pc-/
Top