counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

12 перших днів нового року. Чому їх вважають чарівними і важливими


Переглядів: 577


12 перших днів нового року. Чому їх вважають чарівними і важливими

12 Перших днів Нового року - найчарівніші і магічні! Їхній вплив на весь наступний рік просто колосальний. Тільки мало хто знає, як дійсно їх потрібно проводити, щоб весь наступний рік став сповнений сенсу, радісних подій, розуміння того, що відбувається, і просто щасливішими!

А це можна зробити правильно, проживаючи перші 12 днів Нового року! Отже, якщо ви вирішили боротися за своє щастя і готові зустріти Солярний рік за всіма правилами, то ось вам їх перелік:

ПЕРШИЙ ДЕНЬ - прояв особистості, темперамент, характер, зовнішній вигляд.
У цей день треба думати самостійно і проявляти ініціативу, треба бути самим собою. Перший день пов'язаний із проявом фізичної сили і енергії, активності, привабливості. І від того, як ви проведете цей день, залежить, чи будете весь рік відчувати себе активним, готовим до нових справ або пасивно проведете весь наступний рік. Перший день також присвячений зовнішнім виглядом людини. Потрібно обов'язково мати гарний вигляд, ініціювати дії та активність.

ДРУГИЙ ДЕНЬ - прибуток, доходи, добробут, гроші.
У 2-й день треба обходитися своїми засобами. Вважайте, що вам пощастило, якщо у другий день ви несподівано (чи не спеціально!) отримуєте якусь суму грошей, значить, гроші весь рік будуть. Не слід у цей день позичати гроші, закладати великі речі, витрачати великі суми, купувати в кредит. У 2-й день не можна багато їсти, треба себе обмежити в їжі, в матерії. 2-й день - це день допомоги іншим, задоволення чужих прохань. Дуже погано, якщо людина скупитися, відмовляє в чомусь комусь у 2-й день, їй йому чужі сльози віділлються, особливо, якщо це їй нічого не варто. Ви можете ініціювати програму грошей відвідавши банк, придбавши валюту. Коротше, потрібно пошурхотіти купюрами.

ТРЕТІЙ ДЕНЬ - близьке оточення, контакти, подорожі
На третій день слід контролювати свої контакти з найближчим оточенням - зробити їх цікавими, потрібними і комфортними. Телефонуйте за номером, пишіть листи і sms- повідомлення, відмітьтеся на форумі, зустрічайтеся з братами, сестрами, сусідами. Гарні короткі поїздки. Познайомившись з кимось у цей день, ви не пізніше третього місяця виявите, що ця людина ввійшла в 'ближнє коло' повсякденного або особистого спілкування. Зауважте, що до чуттєвих уподобань це не відноситься. Словом, будь-яке необтяжливе спілкування в цей день корисно. Але в 3-й день стежте за словами, не давайте обіцянок, які не зможете виконати. Не виконана обіцянка, дана в 3 день, може обернутися проти вас. Якщо в цей день із кимось посварилися, то в третій місяць можливі конфліктні ситуації не обов'язково з цією людиною, а з безліччю інших. Зведіть конфлікт у цей день до жарту або ухиліться від неприємної розмови, пославшись на надмірну зайнятість. Тоді і в третій місячний місяць ситуації будуть у вас більше «під контролем». Хоча, звичайно, емоційна напруга обов'язково позначиться. У цей день часто потрібна інформація може надійти з газет, з журналів, з телевізійних сюжетів, з випадково почутої розмови.

ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ - батьки, коло повсякденного спілкування, сім'я, будинок, спадок.
Четвертий день і четвертий місяць впливають на сім'ю, відносини з 'предками', початок і кінець речей. На 4-й день необхідно піклуватися про близьких. Дуже до речі в цей день згадати батьків, приїхати до них, або помиритися з ними, якщо ви в сварці. І, звичайно, в цей день слід особливо виключити напружену ситуацію в будинку, родині.
Якщо близьких немає - це день спогадів про рід, про предків, про померлих (замовити літургію, молебень, молитися за них). У цей день ходити на цвинтар можна, потрібно поминати близьких, згадувати дитинство, минуле, наводити порядок в минулому. Дуже поганим знаком на 4 день є похоронна процесія, якщо хтось поруч у будинку помре, або цвинтар.
В 4-й день ніколи не планується майбутнє, а навпаки, оцінюється минуле, дуже погано, якщо вас змушують щось підписувати, будувати далекі плани. В 4 день ви повинні пройти спокусу майбутнім. У цей день вважається дуже погано далеко їхати - це теж спокуса поїздками, дорогою.

П'ЯТИЙ ДЕНЬ - діти, мистецтво, задоволення, розваги, спокуси, кохання.
П'ятий день і п'ятий місяць виділяють тему дітей, розваг, захоплень і спокус. Відпочиньте всмак, побудьте з тим, кого любите, доставте радість собі і близьким, знайдіть час для хобі. У цей день важливо виявляти своє добре ставлення до дітей: зробити їм сюрприз, порадувати якось. 5-й день має відношення до творчості, любовним захопленням, артистичним здібностям, авантюр, різним пригод. Згадайте і про стражденних, які потребують. Не ображайте нікого. Велика удача - в цей день виграти в лотереї, на скачках, в азартних іграх. У сім'ї - повна гармонія.

ШОСТИЙ ДЕНЬ - здоров'я, хвороби, умови праці, особисті зручності, боротьба в життя.

Шостий день і місяць задають тон благополуччю або неблагополуччю в роботі, повсякденних обов'язках, здоров'ї. У цей день нічого підневільного не робиться. Коли нас просять щось зробити - не можна підкорятися. На себе працювати можна. Погано, якщо в цей день ви захворієте. Це серйозний сигнал про необхідність лікування і зміни способу життя.
Якщо в шостий день почалися неполадки зі здоров'ям, то шостий місяць буде відзначений будь-якими збоями і неприємностями. Якщо в 6-й день заболіла голова, то в шостий місяць може захворіти протилежний кінець організму, наприклад, загострення геморою або з'являться тріщини на п'ятах, але залишається головний акцент - здоров'я. Тому на шостий день варто подбати про своє самопочуття, побувавши на огляді у лікаря або в спортзалі, дотримати дієту або обмежити себе у шкідливу звичку, якщо хочете вести весь рік здоровий спосіб жізні.Еслі у вас вже є хронічне захворювання, то не забудьте взяти ліки , інакше можливе погіршення самопочуття і загострення захворювань.

СЬОМИЙ ДЕНЬ - сімейне життя, шлюб, партнери, судові процеси, договори.
Сьомий день і місяць виявляють стан речей у шлюбі, відносини з діловими партнерами і те, як нас сприймає публіка. Виявляються і відкриті вороги, конкуренти, якщо вони є, знаходяться або губляться ділові партнери. На сьомому місяці загострюються приховані конфлікти або з'являються широкі можливості саме в цій області.
Постарайтеся на сьомий день з дня народження закласти основу 'добросусідських' відносин з конкурентами і взаємовигідних з партнерами. У 7 день не рекомендується дивитися у дзеркало. Не сваріться зі своєю половиною в цей день-це поганий знак.

ВОСЬМИЙ ДЕНЬ - кризи, таємні справи, нещасні випадки, втрати.
Восьмий день і місяць підсилюють психологічну кризу від накопичених за півроку проблем. Ми створюємо або розкриваємо маленькі і великі таємниці. В цей час виявляються ті, хто нами маніпулює. Проблеми зі здоров'ям виникають через психологічні причини.
У цей час може статися криза і в тій сфері життя, яка 'віджила своє' і повинна незабаром змінитися. У зв'язку з цим стає особливо важко, некомфортно. Тому постарайтеся прожити восьмий день з дня народження в душевному спокої і готовності прийняти як майбутні тяготи, так і зміни на краще. Символічно це день очищення. При хорошому самопочутті добре в цей день сходити в лазню, з дому викинути якусь мотлох, зробити генеральне прибирання. У 8-й день не можна ризикувати, боятися. Спокуса ризиком, небезпекою, найкритичніший день. У цей день небажані авіаперельоти, заняття екстремальними видами спорту, пр. 8-ий день пов'язаний з важкими критичними ситуаціями, які вимагають від людини великого напруження всіх моральних і фізичних сил. Можлива поява недоброзичливців. Можуть бути серйозні неприємності з близькими людьми. У цей день необхідно бути готовим до очищення через страждання, відродженню в новій якості.

ДЕВ'ЯТИЙ ДЕНЬ - благочестя, навчання, кар'єра, далекі подорожі.
Дев'ятий день і місяць підсилює або гальмує соціальне і кар'єрне зростання, куди входить освіта, підвищення культурного рівня, і схвалення або осуд суспільством нашої діяльності (нагороди або провали). На дев'ятий день корисно планувати майбутнє і 'покладати надії'. 9-й - день духовного спілкування. У прямому і переносному сенсі, це день пошуку свого Учителя, вирішення питань філософії, психології, окультизму. Добре в цей день сходити в храм, почитати духовну літературу.

ДЕСЯТИЙ ДЕНЬ - соціальний стан, слава, почесті, влада, професія, кар'єра.
Десятий день і місяць моделюють і констатують стан речей у посадовому статусі, прояснюють відносини з людьми. Події натякають нам на 'стелю' наших соціальних можливостей, включаючи бажання одружитися, стати батьком або, вийшовши заміж, змінити прізвище. Можливі ситуації, які вимагатимуть граничної витримки, холоднокровності, терпіння в ім'я віддаленої мети. У цей день добре подавати резюме, проходити співбесіди, розмовляти з начальником про підвищення на посаді. Але не беріть на себе занадто багато ініціативи, можете зірватися. Дуже важливо в цей день підтримувати хороші відносини з начальством. Необхідна так же робота над собою, самовиховання, самодисципліна.

ОДИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ - друзі, знайомства, покровителі, допомога оточуючих. Одинадцятий день і місяць акцентують наші відносини з друзями, колективом, де вас розуміють і цінують (або недооцінюють). Виконуються або не виконуються бажання 'річного масштабу'. 11-ий день закладає всілякі зміни, різкі повороти в житті. Краще перебувати вдома або провести одинадцятий день з кращим другом або з тим, хто вас любить. Згадайте заповітне бажання і до кінця вашого особистого року воно обов'язково здійсниться.

ДВАНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ - обмеження особистої свободи, страждання, біди, таємні вороги, хвороби, лікарні, нещастя, перешкоди.

Завершальний, дванадцятий місяць року завжди несе втому, занепад сил, що особливо сильно відчувається літніми людьми.
У цей час ми 'віддаємо борги', живемо за обставинами, від нас не залежать, не в наших силах ними управляти, потрібно лише терпіти і підлаштовуватися.
Нам шкодять таємні вороги (навіть якщо це риси нашого власного характеру), ми можемо відчувати себе дуже самотнім.
Побудьте на самоті з собою, подайте милостиню, безкорисливо допоможіть кому-то.
Нічого не потрібно приймати близько до серця, не звертайте уваги на сни, на кошмари.
Не можна робити нічого таємного, бо все таємне, що ви зробите в цей день, в цей рік стане явним.
У цей день не рекомендується починати нічого нового: необхідно поберегти сили і здоров'я.

ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ
Має сенс взяти зошит, блокнот і записати, як проходили 12 днів після Нового року.
Як далі користуватися цими даними?
• Необхідно дивитися не стільки на самі події, скільки на якість подій, на їх забарвлення, на ваше ставлення того, що відбувається. Не всі готові 12 днів поспіль тримати себе в шорах і контролювати себе і обставини. Але ті, хто хоче змінити себе і життя на краще, не вважатимуть це заняття дуже складним.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-1,2339231967926-/ /-pc-/
Top