counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки


Переглядів: 15


Енергетика відносин: як відрізнити кохання від енергетичної прив'язки

Справжнє кохання — це щастя. Не дарма про неї було написано безліч книг і знято безліч фільмів. Ми настільки віримо в справжнє кохання, що часто стаємо жертвами енергетичних прив'язок.

Для справжнього кохання не існує перешкод. Почуття наздоганяють, огортають і забирають у солодкий полон, вибиратися з якого немає бажання. До любові закликає Бог, про кохання стільки сказано в мистецтві, любов — основа всього. Але як часто ми потрапляємо у владу пристрастей, не підозрюючи, що стали жертвою енергетичної прив'язки! Її мережі так схожі на справжні почуття, що людина, оповита захопленням і щастям, не може допустити навіть думки про те, що це не кохання. Любовна прив'язка має руйнівні властивості, що спопелюють усі ніжні почуття.

Природа енергетичних прив'язок

Контактуючи з людьми, ми обмінюємося енергетичною інформацією. Це природний і безболісний процес. Але на стику обміну енергіями іноді прослизає іскра. Саме звідси випливає симпатія чи антипатія до опонента. Коли людина нам приємна, підсвідомо ми виявляємо до неї більший інтерес, докладаємо зусиль, щоб сподобатися їй, отже, віддаємо на порядок більше власної енергії. Чим більше позитивних переживань у нас викликає людина, тим більше ми прив'язуємось до неї. Таким чином утворюється енергетична прив'язка.

Справжнє кохання взаємне і сповнене гармонії. Процес обміну енергією вважається сприятливим і правильним, коли ми віддаємо, а й отримуємо енергію назад. Тільки тоді зв'язок між людьми буде нерозривним і міцним. У вдосконаленні та розвитку відносин повинні брати участь обидва. Якщо це робить лише одна людина, наявне почуття не можна назвати коханням — це енергетична прив'язка.

Важливо дотримуватися особистого простору і не переходити межу. У жодному разі не можна перетворювати життя вашого партнера на своє, нав'язувати свої інтереси, думку та життєву позицію. Кожна людина має привнести до відносин щось свіже, своє і розвивати тим самим спільні інтереси. Потрібно пам'ятати, що слід давати своєму партнеру ковток свіжого повітря, але це не вдасться, якщо ви повністю заповните його життя собою.

Якщо відбувається так, що один із партнерів постійно посилює енергетику стосунків, а інший не робить нічого, то він починає харчуватися енергією «донора». Така людина називається енергетичним вампіром. Якщо тільки один намагатиметься підживлювати енергією відносини, то в нього не залишиться ні сил, ні бажання на все інше.

Як виявити енергетичні прив'язки

Необхідно вчасно виявити енергетичну прив'язку, щоб ваші відносини не стали грою в одні ворота. Кожна людина гідна щастя та любові. А якщо ви тільки віддаєте, але нічого не отримуєте натомість, будьте впевнені — така спілка не протримається довго і не принесе вам нічого доброго.

Основні ознаки енергетичної прив'язки:

  • Ви завжди чекаєте, що ваш партнер зв'яжеться з вами. Не відходьте від телефону, постійно перевіряєте електронну пошту.
  • У вас з'являється ревність , Ви регулярно переглядаєте сторінки партнера в соціальних мережах, перевіряєте його/її телефон та пошту.
  • З кожним днем вам все складніше сконцентруватися на робочих моментах та інших справах.
  • Практично кожна розмова зі своїми знайомими чи друзями у вас зводиться до коханої людини.
  • Більшою мірою вас турбує задоволеність та задоволеність партнера, ніж особисті потреби.

Як позбутися енергетичної прив'язки

Якщо хоча б два принципи з наведених вище характеризують ваше перебування в любовному союзі, то, мабуть, ви енергетично «прив'язані» до вашого партнера. Щоб ця ситуація змінилася і обмін енергією знову прийшов у норму, слід посилено працювати над собою і зміцнювати відносини, досягаючи гармонії почуттів та взаєморозуміння.

  • Необхідно взяти невелику перерву, намагатися не виявляти жодної діяльності у відносинах.
  • Слід зосередитись і направити всю вашу енергію на щось інше, що приносить позитивні емоції та задоволення.
  • Дозвольте собі не думати ні про що погане, концентруйтеся на хобі або роботі.
  • Займіться медитаціями, йогою, ароматерапією або іншими духовними практиками. Вони прискорять процес і допоможуть дійти позитивних результатів за короткий час.
  • Змініть імідж, знайдіть собі нові захоплення, гармонізуйте свою свідомість.
  • Будьте впевненою людиною. Людей приваблюють позитивні, життєрадісні та успішні особи.

Головне у відносинах — стати для вашої половинки безпечною гаванню, де вона буде відчувати умиротворення та надійність. Найчастіше люди не розуміють чи не хочуть розуміти, що вони енергетично прив'язані до свого партнера. І найгірше, що вони не прагнуть нічого змінити, прирікаючи себе і свою кохану людину на нещасні стосунки, зради, скандали та розрив.< /p>


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-1,2760879993439-/ /-pc-/
Top