counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Эффективные шепотки на любовь


Переглядів: 31


Эффективные шепотки на любовь

Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно. Дізнайтеся найкращі пошепки для залучення любові.

Шепотки під час зустрічі

Передача любовних імпульсів безпосередньо адресату — найефективніший спосіб залучення любові. Зробивши все правильно, ви запросто підкорите серце потрібної людини і вплине на її свідомість. Існує кілька видів дієвих шепітків при зустрічі з об'єктом обожнювання.

  • Шепотік у спину коханому. Мабуть, найперевіреніший спосіб. Слова, сказані слідом потрібній людині, обов'язково відкладуться у її свідомості, і він навряд чи зможе подолати в собі вируючі почуття. Ідучи позаду обранця, стисніть долоні в кулаки і прошепчіть: «на мене озирнися, на віки закохайся, ніколи не покидай, будь моїм, будь зі мною». Якщо він повернувся після цього, ваші слова подіяли і дійшли до душі людини.
  • Шепотік із дотиком. Він не менш ефективний, хоча виконати його складніше. Побачивши людину, що сподобалася, пошепки, практично про себе, скажіть магічні слова: «від моїх рук тобі любов і бажання. Зі мною будеш на віки і назавжди. Потім потрібно акуратно торкнутися лівої руки адресата і повторити текст ще раз, але вже подумки.
  • Пошепки з поглядом. Зоровий контакт вважається особливо сильним способом передачі почуттів. Погляди є важливим моментом у міжособистісних відносинах, адже очі — це дзеркало душі. Уважно подивіться на обранця, і коли ваші погляди перетнуться, промовте дуже тихо: «Тільки мій, тільки зі мною. На інших не поглянеш, у моїй владі.

Подібні ритуали можна проводити щоразу при зустрічі з коханим, навіть якщо ви вже перебуваєте у стосунках. Адже за допомогою шепітку ви тільки збільшите почуття людини і зміцните в ній любов.

Шепотки на кохання вдома

Багато досить важко вдатися до обряду при зустрічі з дорогою людиною. Для цього існують шепотки, які промовляються вдома, і вони також вважаються сильнодіючими.

  • Пошепок на фотографію. Візьміть портрет потрібної людини і, піднісши його до самих губ, тихо скажіть: «про мене не забувай, зі мною будь та кохай мене». Знімок потрібно зберігати в затишному місці і діставати його, тільки якщо ви ще раз бажаєте вдатися до короткої змови.
  • Пошепки перед виходом з дому. Такий ритуал проводиться для того, щоб обов'язково зустрітися з коханою людиною та підкорити її серце. Стоячи біля вхідних дверей, пошепки промовте текст шепітка: «наша зустріч неминуча, зі мною щастя, з тобою любов».

Вдаючись до цього способу будинку, завжди подумки уявляйте людину, любов якої бажаєте залучити. Такі короткі ритуали відносяться до білої магії, і ви ніяк не нашкодите дорогому адресату і лише посиліть його почуття щодо вас.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,48253583908081-/ /-pc-/
Top