counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Ароматерапія: ефірні олії від усіх проблем


Переглядів: 16


Ароматерапія: ефірні олії від усіх проблем

Ароматерапія – це напрям у народній медицині, сенс якого – лікування запахами. У цьому лікуванні використовуються ефірні олії рослин, які мають позитивну енергетику. Виявляється, рослини наділені потужною життєвою силою /a> і здатні благотворно впливати на стан людини. За допомогою ефірних олій, які ґрунтуються на травах, ви можете вирішити багато проблем як з фізичним здоров'ям, так і з емоційним станом. Звичайно, аромотерапія – не панацея від хвороб. Але й недооцінювати її також не варто. Вченими доведено, що найсильнішими антибіотиками є не синтетичні речовини, а рослинні. Крім цього, ефірні олії здатні підвищувати дію медичних ліків у 5 разів.

Сам принцип лікування дуже простий – рецептори слизової носа сприймають запах і передають їх у нервову систему. Далі відбувається реакція організму, що призводить до поступового лікування. Про ароматерапію можна говорити довго, але краще випробувати цей чудодійний засіб на собі. Для цього спочатку необхідно підібрати потрібну олію. Отже, які ефірні масла можуть допомогти нам при тих чи інших захворюваннях?

Лаванда – відмінний засіб від старості. Воно здатне надати шкірі здорового кольору, омолоджує її і підтягує. Також знімає запалення та грибок. Крім цього, лавандову олію можна застосовувати при захворюваннях печінки, жовчного міхура та шлунка. Це масло використовують ще й для зміцнення імунної системи, нормалізації кровообігу та очищення від токсинів та шлаків.

Олія лимона має схожі властивості. Воно омолоджує, підтримує імунітет та сприяє нейтралізації каменів у нирках. Крім цього, лимонне масло – чудовий засіб від пігментних плям. Воно очищає шкіру, роблячи її більш пружною та ніжною.

Іланг-іланг допоможе тим, хто має проблеми в ліжку. Ця ефірна олія підвищує сексуальну енергію та збудливість. Також іланг-іланг є добрим засобом для зняття втоми. Якщо ви не можете розслабитись після важкого дня, то використовуйте саме цей аромат. Він приведе ваші нерви в порядок, допоможе знизити тривожність і сприятиме міцному сну.

Олія троянди увібрала в себе всі найкращі корисні властивості. Воно і зміцнює імунітет, і бореться зі старінням шкіри, посилює сексуальний потяг, і є відмінним антидепресантом. Крім того, масло троянди можна використовувати при захворюваннях судин, для нормалізації роботи потових залоз та кровообігу.

Ялівцева олія допоможе тим, хто хоче схуднути. Ця ефірна олія сприяє нормалізації травлення. Крім того, воно добре знімає напругу та емоційну втому. Його також рекомендують використовувати при застуді.

Олія сандалу підніме вам настрій і заспокоїть нерви. Воно знімає напругу та сприяє швидкому відновленню життєвої енергії. Також його можна використовувати проти безсоння.

Анісова олія позбавить дратівливості та занепокоєння. Його можна застосовувати і для нормалізації сну, а також застудних захворювань.

Існує безліч ефірних олій, кожна з яких має свої корисні властивості. Головне, вибрати той аромат, який максимально працюватиме для вашого здоров'я. Якщо аромат, хоч і корисний, вас дратуватиме, то результату ви не отримаєте. Ще одне важливе питання – як використовувати ефірні олії? Неправильне застосування ароматів теж може спричинити нульовий результат і навіть негативно вплинути.

Є багато способів застосування ефірних олій, і всі вони повинні використовуватися за певними правилами. Ефірне масло можна застосувати у масажі. Для цього потрібно взяти не більше 10 крапель олії і змішати її з масажною олією, яка має бути так само заснована на рослинних інгредієнтах. Масаж з використанням ефірних олій відновить сили та швидко зніме напругу.

Масло можна додавати у ванну. Необхідно взяти всього 7 крапель ефірної олії, змішати його з ложкою меду та склянкою молока. Все це змішати і додати до теплої ванни.

Більшість людей використовують аромалампи. В цьому випадку треба бути готовим до того, що аромат рознесеться по всьому будинку. Ефірне масло у кількості 5 крапель необхідно змішати зі столовою ложкою води. Тоді аромат не буде надто нав'язливим.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,39926910400391-/ /-pc-/
Top