counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Чим небезпечні енергетичні вампіри?


Переглядів: 22


Чим небезпечні енергетичні вампіри?

Серед нас багато енергетичних вампірів. Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це людина, яка насильно відбирає нашу енергію. Їх можна розділити на дві категорії. До першої категорії входять ті, хто неусвідомлено харчується чужою енергією. Наприклад, під час хвороби чи неприємностей людина відчуває занепад сил та енергетичний голод, тому намагається відновитися за рахунок інших. На місці енергетичного вампіра цієї категорії може бути кожен. Цей тип вампіризму не становить особливої небезпеки для суспільства.

До другої категорії вампірів належать ті, хто навмисно качає енергію інших людей. Найчастіше це відбувається у процесі сварок, конфліктів чи інших ситуацій, які виводять людей негативні емоції. Найчастіше такі енергетичні вампіри свідомо роздмухують скандал, щоб увібрати в себе всі сили свого опонента. Після негативних емоційних сплесків жертви вампір починає почуватися набагато краще, а його жертва, навпаки, відчуває втому як фізичну, так і душевну.

Енергетичні вампіри можуть діяти й іншим способом. Вони можуть викликати жалість та співчуття. Напевно, кожному з нас доводилося хоч раз слухати скиглення про несправедливість у житті і про те, як все погано. Звичайно, з кожною людиною може статися біда, але якщо вона постійно нарікає на своє життя, то варто задуматися: а чи не вампір він? Скидаючи на чужі плечі свої прикрощі та нещастя, енергетичні вампіри самі позбавляються поганого настрою і отримують те, що хочуть – чергову порцію енергії.

Як же убезпечити себе від мисливців за енергією та що робити, якщо вам щодня доводиться спілкуватися з ними? Існує кілька способів. Якщо енергетичний вампір смокче з вас життєві сили шляхом конфлікту, постарайтеся не піддаватися на його провокацію і зберігати спокій. Не дочекавшись від вас бажаної реакції та результату, він, швидше за все, відстане від вас і вибере собі нову жертву.

Якщо ви змушені постійно контактувати з енергетичним злодієм, то постарайтеся не дивитись довго в його очі. Також можна поставити блок на свою енергію, схрестивши руки на грудях і з'єднавши стопи ніг разом.

Є ще один секрет, який потребує невеликої порції фантазії. При розмові з енергетичним вампіром уявіть стіну, яка прокладена між вами. Цей метод візуалізації допоможе нейтралізувати негативний вплив вампіра на ваш організм та душевний стан.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,32362604141235-/ /-pc-/
Top