counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги


Переглядів: 14


Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги

Фен-шуй є найдавнішим вченням про гармонію та щастя, причому не тільки душі, а й тіла. Які талісмани допоможуть гармонізувати ситуацію та залучити кохання, щасливу долю та фінансове благополуччя? Універсальних оберегів, які допомагають у всьому й одразу, не так багато, а ось амулет для певної життєвої сфери підібрати нескладно.

У житті кожного з нас періодично виникають ситуації, які потребують не лише серйозного підходу, а й втручання сил згори. Найчастіше буває так, що ми упираємося щосили, пробуємо всі можливі варіанти, але так і не досягаємо результату. А часом справи навіть погіршуються. Саме в таких випадках на допомогу приходять талісмани, які допомагають повернути прихильність удачі. Тоді всі наші старання стають не марними, набувають сенсу і дають потрібний результат.

У китайській релігії талісманами часто стають фігурки божків, які приносять у будинок щастя та достаток. Такі талісмани гарні у стінах квартири, але завдадуть певних незручностей, якщо завжди носити їх із собою. Тому в практиці фен-шуй було придумано безліч талісманів із підручних засобів, заряджених певним чином.

Талісман, який приваблює кохання

У східній практиці найпоширенішим любовним талісманом прийнято вважати рожевий кварц. Будь-який виріб, виготовлений з цього каменю, допоможе знайти любов або зберегти вже існуючі відносини.

В інших релігіях як талісман на любов іноді використовується червона нитка, яку потрібно носити на лівому зап'ясті. За китайською традицією, кварц теж необхідно носити з лівого боку, наприклад, у кільці на пальці лівої руки. Так він буде ближчим до серця.

Щасливий талісман

Амулетом, що приносить щастя, може бути перо павича. Цей птах вміє привернути до себе погляди оточуючих, а амулет з її хвостового оперення може звернути на себе увагу самої Фортуни.

Якщо ви відчуваєте, що перо вам не підходить, або ж для вас його пошуки складають певні труднощі, щасливим талісманом може бути будь-яка ваша річ. Наприклад, коли ви складали іспит або йшли на важливу зустріч, яка мала успіх, згадайте, у що ви були одягнені. Причому це зовсім не обов'язково має бути щаслива сорочка, в якій потрібно ходити щодня і в жодному разі не прати. Талісмани фен-шуй більше прив'язані до аксесуарів, тому зверніть увагу на сережки або наручний годинник, який був на вас того дня.

Талісман для фінансової незалежності

Для залучення грошей можна придбати спеціальну грошову монету або ціле грошове дерево у спеціалізованих магазинах. Або ж зарядити звичайну монетку, якою розплачувалося багато людей. Також для талісманів на гроші добре підходять купюри, отримані з вашого першого у житті заробітку чи першої великої угоди.

Добре підійде підвіска у вигляді рибки — у фен-шуй риба асоціюється з статком. Але не беріть для цього зодіакальний талісман сузір'я Риб — енергетика двох навчань може викликати конфлікт, і ваша річ не працюватиме. Набагато ефективнішим буде невелике фото золотої рибки, вкладене в портмоне.

Як заряджати талісмани з фен-шуй

Всі талісмани заряджаються енергетикою однаково, а якщо існує якийсь спеціальний ритуал або момент, про який необхідно пам'ятати, він обов'язково розписується у подробицях.

Для зарядки талісмана треба спочатку очистити його від чужої енергетики, що накопичилася. Чищення здійснюється за допомогою солоної води або місячного світла, в якому амулет повинен полежати якийсь час.

Щоб зарядити вибраний вами предмет на удачу, його потрібно потримати в долонях і уявити, що бажання вже справдилося. Цього достатньо, щоб було отримано інформацію. Для хорошої роботи талісман завжди слід тримати при собі.

Але іноді виникає не одна, а відразу кілька ситуацій, в яких не обійтися без допомоги вищих сил. Підбирати талісман до кожної ситуації одразу досить ризиковано: вони можуть чинити протистояння один з одним. До того ж обвішана амулетами людина в умовах сучасного життя виглядатиме, м'яко кажучи, дивно.

Коли допомога потрібна одразу в кількох сферах, варто подумати про талісмана, який поєднає в собі силу решти.

Универсальный талисман на любовь, успех и богатство

Талисман, приносящий удачу во всем, сделать реально, но потребуется чуть больше времени.

Если у вас уже есть несколько талисманов, и вы хотите, чтобы они были в одном месте, не терялись и исправно служили вам, из них можно сделать оригинальный браслет. Такой вариант подходит для случаев, если у вас много амулетов из камней или других мелких предметов, то есть вещиц из сходного материала или размера. Такой браслет соединит из кругом — древним символом объединения — и станет мощным амулетом. Его составляющие будут взаимно усиливать эффект, а не нейтрализовывать его.

Если же собрать все амулеты не получается, можно зарядить один талисман на все, что вам необходимо. Необходимо определиться с предметом, и когда вы будете держать его в ладонях, проговорить про себя три раза ключевые слова — сформулировать то, для каких целей этот талисман создается. Например, «деньги, любовь, удача» или «карьера, деньги, здоровье».

Как правило такой талисман дольше заряжается и ему необходимо больше энергии, поэтому, используя его, будьте готовы набраться терпения и ждать эффекта.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,29062604904175-/ /-pc-/
Top