counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Чим замінити медитацію: 5 занять, які допоможуть посилити енергетику


Переглядів: 9


Чим замінити медитацію: 5 занять, які допоможуть посилити енергетику

Медитації допомагають розслабитися, зняти стрес та підвищити тонус організму. Проте не всім підходять такі практики. Замінити їх можна схожими вправами, які забезпечать той самий ефект.

Існує безліч засобів розслабитися, зняти напругу та відновити життєву енергію, проте багато хто знає лише один спосіб — медитація. Незважаючи на безперечні переваги, не всім підходить цей метод. Експерти рекомендують не обмежувати себе і знайти власний підхід до позбавлення від усього зайвого та наносного. Медитації, як і багато інших методів, підходять далеко не всім. Існує безліч подібних практик, що дозволяють розширити свідомість, підключити усвідомленість і досягти нових вершин успіху.

1. Візуалізація

Прекрасний метод, який розкриває підсвідомість, допомагає абстрагуватися від зовнішніх подразників та уявляти собі картини щасливого майбутнього. Цей аналог медитації підійде людям з багатою уявою, які не можуть просто так взяти і спустошити голову від думок. Навпаки, метод візуалізації дає можливість сформувати певний настрій, уявити собі все те, що хотілося б досягти насправді. Завдяки такій практиці набагато простіше мотивувати себе на нові подвиги — підсвідомість програмується на успіх, а позитивні емоції від побаченого допомагають швидко знайти правильний шлях до щастя.

2. Малювання

Арт-терапія здатна творити дива, навіть якщо це просте розфарбовування готових ілюстрацій. Малюнки можна створювати самостійно або користуватися готовими трафаретами. Обмежень у виборі інструментів також немає: кольорові олівці, крейди, фарби. Завдяки такій своєрідній медитації набагато простіше впоратися зі стресом, привести думки до ладу та відновити душевну рівновагу. Якщо розфарбовування не підходить, то зайняти себе можна ліпленням, вишиванням, створенням макрам або будь-якою іншою роботою своїми руками.

3. Гра на музичних інструментах

Ще один вид медитації, проте динамічніший. Визнаний факт: гра на барабанах знижує рівень стресу, допомагає полегшити страждання і стримати запал. Впоратися зі стресом і набути рівноваги допоможуть інші музичні інструменти — все залежить від переваг. Головне — не обмежувати себе та йти на поклик серця. Навчитися грати для себе і душі може кожен, і для цього не обов'язково мати ідеальний слух.

4. Прогулянки

Медитації можуть бути динамічними, і підтвердження — прогулянки. Вони корисні для організму, підвищують імунітет і підходять тим, хто мріє про хорошу фігуру. Прогулятися можна в парку, а можна пройтися улюбленими вулицями міста. Під час неспішної ходьби простіше вести внутрішній діалог, приймати правильні рішення та обмірковувати важливі питання. Вибрати маршрут можна заздалегідь, а можна спонтанно вирушити на прогулянку, дозволяючи підсвідомості обирати маршрут.

5. Вирощування квітів

Кімнатні рослини не тільки оживляють інтер'єр, але й дарують масу позитивних емоцій. Тим, кому подобається доглядати квіти, варто придбати кілька рослин і присвячувати їм вільний час. Обприскування, розпушування ґрунту, формування гарної крони, розведення нових сортів. все це позитивно позначається на енергетиці, розслаблює та повертає гарний настрій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,34682488441467-/ /-pc-/
Top