counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Як правильно візуалізувати бажання: 5 важливих принципів


Переглядів: 11


Як правильно візуалізувати бажання: 5 важливих принципів

Візуалізація — одна з найдієвіших технік виконання бажань. Однак цей метод має особливі правила, дотримання яких підвищить його ефективність і допоможе вам втілити заповітну мрію в найкоротші терміни.

Візуалізація як метод залучення стала широко відома нещодавно. Цей спосіб відрізняється простотою та ефективністю, а тому доступний будь-якій людині — благо для того, щоб візуалізувати, не потрібно нічого, крім уяви. Візуалізація і є потік уяви, спрямований з певною метою.

Говорячи конкретніше, візуалізація передбачає яскраве уявлення про мрію: людина повинна в подробицях і максимально яскраво уявляти собі те, чого вона хоче досягти. Не слід плутати візуалізацію з мріями або мріями: на відміну від останніх, це цілеспрямована дія, під час якої ви «проживаєте» бажаний варіант розвитку подій, підключаючи до цього свої емоції. Все це накладає свій відбиток на підсвідомість, яка, своєю чергою, впливає на ваші дії і непомітно для вас «підказує» вам, який варіант з безлічі можливих вибрати, щоб швидше прийти до бажаної мети.

Недарма і психологи, і фахівці з біоенергетики так часто згадують про сила думки. Постійне обмірковування будь-якої ситуації дійсно сприяє втіленню цієї події, і саме тому, що «нав'язлива» думка осідає у нас у підсвідомості. А якщо навчитися керувати цим процесом, можна отримати бажане максимально швидко. Це допоможе знати п'ять основних принципів візуалізації.

Принцип перший: формулюємо бажання правильно

Думкам потрібна словесна оболонка. Перш ніж уявити бажання, його необхідно сформулювати, і зробити це потрібно правильно — інакше шанси виконання мрії серйозно знизяться. Є три важливі правила щодо формулювання бажання:

  • ви не повинні використовувати негативні частинки;
  • формулюючи думку, використовуйте тепер;
  • уникайте абстрактних формулювань.

Бажання на кшталт «я не хочу проблем із грошима» навряд чи буде почуто Всесвіту: частинки «не», «ні» створюють відповідний імпульс, який знижує ваші шанси успіху. Те саме стосується і розпливчастих формулювань. Запам'ятайте: чим конкретніше картинка, яку вашу уяву намалює в процесі візуалізації, тим швидше ви отримаєте бажане. А як можна уявити щось конкретне, якщо бажання сформульоване?

Отже, припустимо, ви хочете знайти більш високооплачувану та перспективну роботу. Формулювати бажання краще наступним чином: «Я отримую нову роботу, а разом з нею &mdash ; високий дохід та кар'єрні перспективи.

Принцип другий: представляємо кінцевий результат

Шлях до будь-якої мети найчастіше тернистий і складний, і перешкоди трапляються абсолютно кожній людині. Але візулізувати це не треба: наша мета — уявити свою мрію так, ніби вона вже здійснилася. Бажаєте стати багатшими — уявляйте себе з великою сумою в руках або тим, хто здійснює довгоочікувану покупку. Сплеск позитивних емоцій, який при цьому відбудеться, виконає відразу дві добрі цілі: налаштує вашу підсвідомість так, щоб вона спрямовувала вас до цієї мети, і дасть вам енергетичний імпульс для активних дій. Напевно, ви і самі помічали, що робота йде набагато продуктивніше, якщо у вас гарний настрій?

Принцип третій: повне занурення

Візуалізуючи мрію, не ставте себе в позицію стороннього спостерігача: ви повинні бути безпосереднім учасником подій. Інакше кажучи, погляд з боку не допустимий: ви повинні бути всередині ситуації, а світ, що представляється, повинен оточувати вас, подібно до реального. Тільки в цьому випадку візуалізація буде ефективною.

Намагайтеся максимально докладно уявити картину свого успіху. Візуалізуйте навіть незначні деталі. Якщо в ситуації, яку ви уявили, є інші люди, детально «прорисуйте» елементи їхнього одягу — аж до браслета на руці якоїсь жінки. Ситуація має виглядати реальною — і тоді вона справді втілиться у життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,37696599960327-/ /-pc-/
Top