counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Кімнатні рослини щастя


Переглядів: 19


Кімнатні рослини щастя

Для багатьох людей кімнатні рослини не мають жодного значення. Єдине, на що вони здатні, виконувати роль прикраси в кімнаті. Однак ці скромні квіти можуть стати джерелом сімейного щастя, сприяти пошуку другої половинки та приносити успіх у будинок. Дуже часто квіти в горщиках перетворюються на талісман і оберігають будинок від поганого впливу.

Сімейне щастя

Для того, щоб у будинку завжди панувала позитивна атмосфера, необхідно тримати на підвіконнях кімнатні квіти. Їхній вплив на енергетику житла складно переоцінити. Якщо в житлі почастішали сварки і між домочадцями немає ніякого взаєморозуміння, варто уважно придивитися до домашніх рослин. Існує багато видів кімнатних квітів, які здатні усунути конфлікти та налагодити сімейні стосунки.

Кактус. Цей вид кімнатних рослин поглинає шкідливі випромінювання комп'ютера, а також охороняє житло від злих сил. Однак кактуси не рекомендують заводити тим, хто шукає гармонії у фізичному плані. Безліч голок охолодить любовний запал чоловіка.

Фікус. Він поширює свій вплив усюди. Якщо ви хочете, щоб у будинку панувала доброзичлива атмосфера, то придбайте собі цю квітку. Якщо помістити фікус на кухні, то ви убезпечите себе від неприємностей.

Драцена. Ця квітка є символом успіху. Удача неодмінно постукає у ваш будинок, якщо ви зробите драцену своїм постійним супутником.

Монстера. Ця рослина створює сильну позитивну енергетику. Крім того, в область її дії входить порятунок від головного болю. Якщо ви відчуваєте апатію та безпричинну тугу, то монстера обов'язково зніме синдроми депресії.

Жіноче щастя

Без любові життя втрачає сенс. Багато хто вірить, що кімнатні рослини здатні допомогти зустріти на своєму життєвому шляху єдиного та неповторного.

Спатифілум. Суцвіття цієї рослини мають дуже гарну форму. Воно може стати гарним подарунком незаміжній дівчині, яка зневірилася знайти любов. При цьому потрібно пам'ятати, що квітку не можна віддавати та виносити з дому — разом із ним піде щастя.

Гібіскус. Це кімнатна рослина є символом процвітання та довголіття. Якщо його правильно доглядати, він довгий час радуватиме око. Також гібіскус вважається квіткою пристрасті і допомагає позбутися любовних невдач.

Фіалка. Ця квітка уособлює собою відданість. Якщо вам набридла самота і ви хочете нарешті знайти супутника життя, то фіалка може допомогти знайти ідеального супутника життя.

Заміокулькас. Цей кімнатний житель шанується у різних народів з давніх часів. Народні прикмети навіть приписують йому цілющі властивості. Однак головне призначення заміокулькаса — це турбота про свою господиню. У період свого цвітіння квітка починає притягувати удачу та влаштовує її особисте життя.

Грошовий достаток

Товстянка. Ця рослина так і називається — «грошове дерево». Квітку спеціально заводять для того, щоб у будинку водилися гроші. Щоб посилити вплив на ваш гаманець, посадіть його у горщик яскравого червоного кольору, а на дно покладіть кілька срібних монет.

Герань. Цей вид кімнатних квітів особливо цінується людьми, які потребують фінансової стабільності. Якщо гроші закінчуються, а новий заробіток не передбачається, то зверніться за допомогою до герані. Вона вважається втіленням матеріального благополуччя.

Бамбук. Ця домашня квітка має безліч пагонів, які своїми стрілами спрямовуються вгору до стелі. Якщо ви зробите свій вибір на користь бамбука, то вам може дуже скоро посміхнутися успіх: ви отримаєте спадок або виграєте в лотереї. Цілком можливо, що разом з багатством ви отримаєте можливості для кар'єрного зростання.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,33285403251648-/ /-pc-/
Top