counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Як змінити минуле та покращити майбутнє: очищаємо карму


Переглядів: 24


Як змінити минуле та покращити майбутнє: очищаємо карму

Всесвіт справедливий, і підтвердження тому — карми. Все, що ми отримуємо тепер, є результатом нашого минулого. Ще нікому не вдавалося обійти Вищу правосуддя, а ось змінити минуле кожний.

Дії людини, її вчинки та слова в минулому відбиваються на сьогодення та майбутнє. Багаж, який ми є накопиченням протягом життя, називається кармою. Вона може бути як позитивною, так і негативною. Закон карми говорить: що посієш, те й пожнеш. Все погане, що трапляється з нами, — це результат нашої роботи. Але й за добре нам віддається Вищими Силами: здійснюючи добрі справи, ми притягуємо удачу та щастя.

Наше сьогодення та майбутнє вже зумовлено минулими вчинками. Навіть зараз кожен із нас вершить майбутнє своїми думками і діяннями. Однак закони, за якими живе Всесвіт , зовсім не радикальна неминучість. Наслідки вчинених дій обов'язково наздогнать нас — це встановлений факт. Але вірно й те, що будь-яка людина здатна зменшити або анулювати кармічні відплати.

Закон справедливості

Карма — це закон причини та наслідки. Всі наші минулі починання< /a>, мрії, вчинки та дії відбиваються на теперішньому. Тому важливо не відчувати терпіння Всесвіту та почати будувати щасливе життя вже сьогодні. Відмовтеся від поганих помислів та злих намірів. Перший крок на шляху до очищення карми — пробудити і посилити все найсвітліше, що даровано нам при народженні.

Карма тісно пов'язана з поняттям реінкарнації. Звідси бере свій початок несправедливість світу. Наприклад, людину, яка веде праведний і світлий спосіб життя, переслідують погані події. А безчесний лиходій купається удосталь щасливих моментів. Але це лише поверхнева оболонка, яка породжує біль зневіри у справедливості Всесвіту. Жоден із нас не може з упевненістю сказати, ким він був у минулому житті. Можливо, праведник був лиходієм і зараз розплачується за скоєні раніше гріхи. Нині ж безчесна людина витрачає кармічний потенціал за колишні заслуги.

У Всесвіті немає поблажок, і жоден вчинок не залишається безкарним. Насамперед слідкувати треба за власним благополуччям. А якщо його з якоїсь причини немає, то необхідно розпочати до дій з очищення карми.

Очищаємо карму та покращуємо майбутнє

Цими способами користувалися мудреці задовго до нашої появи. Їхня спадщина збереглася і доступна кожному. Вважається, що позитивна карма напрацьовується нашими добрими діями, добрими думками та приємними відчуттями. Очиститися і посприяти своєму розвитку можна за допомогою духовних практик, позитивних установок та читання мантр.

Сила медитації. Користь медитації полягає в тому , що з її допомогою людина може заспокоїти та приборкати джерело всіх своїх проблем — розум. Свій початок карма бере в думках і вже після виявляється у словах та діях. Наскільки спокійніший і безтурботніший наш розум, настільки чистіший і світліший за карму. Регулярні медитації не дозволяють негативним думкам захопити розум та сприяють очищенню від кармічного вантажу.

Користування позитивних установок. Наразі люди ведуть активний спосіб життя, щоб йти в ногу з часом. Це позбавляє вільного часу для заняття медитаціями. У цьому випадку застосовуються особливі позитивні вирази, здатні витіснити всі негативні переживання. Мистецтво афірмації дозволяє людям налаштовуватися на позитивні думки та події.

Читання мантр або очищення карми на тонкому рівні. Кармічний багаж зберігається на ментальному рівні. Регулярна практика повторення кількох слів на стародавньому санскриті очищує карму. Мантри або звукові вібрації допомагають витіснити негативні кармічні накопичення. Головне — підібрати стародавнє заклинання, яке пасуватиме саме вам.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
8 основних правил наведення порядку
8 основних правил наведення порядку
Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту Це правило знайоме багатьом, але далеко не....
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
більше матеріалів
/-0,37653303146362-/ /-pc-/
Top