counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

7 головних законів Всесвіту


Переглядів: 71


7 головних законів Всесвіту

Наше життя піддається впливу Всесвіту. Все в ній взаємопов'язане та розвивається за життєвими законами, тому вчинки кожної людини впливають на майбутнє.

Енергетичні хвилі пронизують простір навколо нас. Ми взаємодіємо з ними постійно, оскільки їхній стан залежить від наших дій. Зрештою, все наше життя будується на тому, наскільки ефективно ми взаємодіємо зі Всесвітом. Це відбивається на нашому здоров'ї, удачі і навіть настрої.

Про те, як взаємодіяти з енергетикою світу, йдеться чимало. Але, як відомо, знаючи про світ більше, простіше зрозуміти, як він улаштований. І отримати з цього користь.

Закони Всесвіту

Закон тяжіння. Це не те тяжіння, про яке ви могли подумати спочатку. Йдеться про енергетичне тяжіння. Вашим думкам відповідає реальність довкола вас. Вони, наче чорна дірка, притягують невдачу чи, навпаки, дарують успіх. Якщо ви думаєте про хороше, то вас оточить світло. В іншому випадку проблем уникнути набагато складніше.

Закон кругообігу почав. Абсолютно будь-яка справа, емоція, процес закінчуються. Рано чи пізно добре перетворюється на погане, добре на зле, приємне на хворобливе. Удача завжди змінюється невдачею. Неможливо вигравати в рулетку нескінченно — рано чи пізно ви зазнаєте поразки. Кінець будь-якого процесу уособлює собою початок нового, протилежного. Але це означає і зворотне: за будь-яким занепадом буде розвиток і зліт.

Закон протидії. Якщо ви зробили зло, то обов'язково отримаєте відсіч з боку добра, і воно переможе. Якщо ви несете добро, то неодмінно зустрінете на своєму шляху перепони. Чим сильніше ви захочете змінити цей світ на краще, тим більше зла ви зустрінете на своєму шляху, однак це не впливає на результат ваших дій.

Темрява заповнює порожнечу. Якщо вимкнути лампу, то буде темно. Якщо викинути зі своєї душі все світле, то місце, що звільнилося, заповнить щось темне. Неможливо бути нейтральним — будь-який життєвий принцип, фраза, вчинок розцінюється оточуючими людьми та Всесвітом або як поганий, або як добрий.

Труднощі роблять нас сильнішими. Чим важче вам дається що-небудь, тим більше ви вчитеся. Ви ніби переступаєте через себе, відкриваючи нові горизонти. Це загартовує характері і підвищує загальну енергетику організму. Чим важче було спочатку, тим простіше буде потім.

Думки матеріальні. Все, про що ви мрієте і про що думаєте, стає реальністю. Це один із найголовніших законів Всесвіту, про який необхідно пам'ятати. Чим довше ви йдете до мрії, тим ближче вона до вас. Саме тому не варто опускати руки навіть у найважчих ситуаціях. Використовуйте афірмації на кожен день, щоб упорядкувати ваші думки.

Зовнішність відображає внутрішній світ: Якщо зірка блакитного кольору, то вона найгарячіша. Якщо вона червона, то холодна. Людина, яка непомітна, зазвичай вважає за краще залишатися наодинці з самою собою. Ті, хто намагаються привернути увагу, бояться залишитися самі. Це правило допоможе вам у аналізі інших людей.

Кожна людина може зробити своє життя кращим і приємнішим. Для цього йому необхідно пам'ятати про кожен закон Всесвіту. Адже це не просто слова, а ключі до майбутніх досягнень та успіхів, а також до гармонії із собою.

Енергетика кожної людини є унікальною. Намагайтеся працювати над своїми думками і не забувати про те, як Всесвіт реагує на наші дії. Раніше ми розповідали про те, як вилікуватися від хвороб за допомогою сили думки — настільки велика їхня справжня сила.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,50092005729675-/ /-pc-/
Top