counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Як вилікуватися від хвороб силою думки


Переглядів: 44


Як вилікуватися від хвороб силою думки

За допомогою думки можна не тільки отримати бажане, але також вилікуватися від будь-якої хвороби. Використовуючи певні техніки, ви назавжди забудете про проблеми зі здоров'ям, а щасливе життя стане для вас нормою.

Всі ми знаємо на власному досвіді, що коли неважливо почуваєшся, ніякі справи не робляться. А якщо хвороба хронічна і постійно нагадує про себе, тоді ні про який успіх кохання і щастя навіть і не мрієш, адже єдина думка, яка крутиться в голові. це бажання одужати і щоб нічого не боліло. У такі моменти думаєш, що якби здоров'я не підводило, то давно вже вдалося б досягти всього, про що так довго мріялося.

Дуже часто нездужання виникають від негативного мислення і негативних емоцій. Зрозуміло, коли крім болю нічого не відчувається, ніхто не в змозі аналізувати свою поведінку. Але факт залишається фактом: якщо ви дійсно хочете вилікуватись раз і назавжди, потрібно попрацювати над своїм ставленням до життя.

Коли ми відчуваємо такі емоції як злість, гнів, роздратування, ненависть, засудження тощо, то транслюємо у світ негатив і неприйняття не тільки інших, а й себе. Всі ми живемо на одній планеті і складаємося з однакових клітин та атомів. Транслюючи невдоволення життям, ми висловлюємо Всесвіт своє небажання розвиватися далі.

Техніка лікування хвороб

Ця техніка допоможе швидко зцілити будь-яку хворобу і позбутися болю. Однак вона не позбавить вас негативного мислення, оскільки впливає лише на фізичний рівень. З внутрішнім світом вам доведеться працювати самостійно.

Прийміть зручне положення та розслабтеся. Важливо, щоб вас ніхто не відволікав від процесу. Закрийте очі і зробіть пару глибоких вдихів та видихів. Тепер зосередьтеся на вашій проблемі чи больових відчуттях. Пофантазуйте, яку форму вона може набувати в тілі і де знаходиться.

Коли перед очима з'явиться ясна картинка, якийсь час дивіться на неї і повивчайте. Після чого уявіть, що поруч з'являється золота куля. Спочатку його майже непомітно, але він починає поступово зростати і випромінювати світло та тепло. І ось він стає більше, ніж ваш намальований образ, і буквально наповнює його своєю єством. Відчуйте, як золоте свічення пронизує все ваше тіло, і хвороба просто розчиняється у його променях. Побудьте в цьому стані, вловивши всю чистоту і гармонію вашої душі і тіла, і розплющуйте очі.

Таку вправу слід робити доти, доки недуга повністю не зникне. Кількість повторень залежатиме від того, наскільки серйозний діагноз у вас. Спеціальних правил із застосування цієї вправи немає. Використовуйте цю техніку, коли вважаєте за потрібне, і так часто, як підкаже вам серце.

Для того, щоб позбутися негативу, менше дивіться телевізор і займайтеся духовними практиками. Довіряйте собі і світові, тоді всі хвороби оминатимуть вас, а успіх і достаток стануть постійними супутниками вашого життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-0,41512417793274-/ /-pc-/
Top