counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Психологія успіху: думки, від яких потрібно відмовитись прямо зараз


Переглядів: 35


Психологія успіху: думки, від яких потрібно відмовитись прямо зараз

Багато хто вважає, що одного разу вирішивши мислити позитивно, у них все вийде. Проте всі забувають, що негативні думки можуть повернути все назад.

Якщо вірити численним статтям про позитивне мислення, всі ми вже давно мали стати щасливими та успішними. Але, незважаючи на всі старання, досягти бажаного виходить ні в кожного. Навіть виконуючи всі рекомендації та читаючи щоранку афірмації, які призводять до успіху, багато хто так і не реалізовує свої бажання.

Насправді все те, як ви налаштовуєте себе вранці, працює. А як щодо решти часу? Ви прокинулися, промовили позитивні фрази і пішли на роботу. А там начальник незадоволений вашою роботою, а колега забув повернути позичений тиждень тому степлер. І тут з'являються негативні думки, які збивають ваш оптимістичний настрій. Саме це заважає вам отримати бажане.

Думки, від яких потрібно відмовитися прямо зараз

Звичайно, в нашій голові щомиті проноситься безліч думок, і кожну контролювати просто неможливо. Але є спеціальні установки, які зміцнюють у нас негатив. Ось їх і слід відслідковувати і припиняти.

Якщо ви думаєте, що можете змінити людей, це перша думка, від якої слід відмовитися. Намагаючись впливати на чужу волю, ви нічого хорошого не отримаєте, а лише даремно витратите свою енергію. Якщо людина сама не захоче змінюватись, то ніщо і ніхто не змусить її зробити це. Багато хто впливає на волю інших з допомогою змов та ритуалів. Але для стійкого результату у людини, яка використовує такі методи, має бути сильна енергетика.

Також негативно впливають переживання про те, що в інших завжди виходить краще, ніж у вас. Таке мислення здатне викликати невпевненість у своїх силах та призвести до комплексу жертви. А перебуваючи в цьому пригніченому стані, жодне ваше бажання не здійсниться.

Постійні очікування певних дій від конкретних людей теж не призводять ні до чого хорошого. Дуже часто ми чекаємо від інших якихось вчинків, але при цьому нічого не говоримо вголос про свої бажання. І виходить, що цей інший навіть не в курсі, що від нього чекали чогось особливого. У таких ситуаціях потрібно просто поговорити з людиною, а не чекати, поки вона прочитає ваші думки. Хоч читати думки може і не кожен, але за бажання таку здатність можна розвинути.

Стурбовані думки про те, що подумають про вас інші люди, можуть просто звести людину з розуму. У спробі догодити оточуючим і виглядати відповідно до їхніх очікувань, можна втратити власне щастя. Це мислення далеко відводить вас від своїх справжніх бажань і здатне будь-кого збити вірний шлях.

Навчившись контролювати свої думки і настроївшись на позитивний лад, ви зможете досягти успіху. А для того, щоб таке мислення закріпилося у вашій голові, використовуйте практику 21 дня. Відганяйте погані думки, налаштуйтеся на хвилю успіху


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
Як зарядитися позитивною енергією
Як зарядитися позитивною енергією
Ми вже неодноразово попереджали вас про негативну енергію Давали поради як позбутися предметів, наділених нега....
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Нумерологія Долі: призначення за датою народження
Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути ст....
більше матеріалів
/-0,49090981483459-/ /-pc-/
Top