counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Афірмації для виконання бажань


Переглядів: 526


Афірмації для виконання бажань

Ми хочемо, щоб наші бажання збувалися. Але насправді ми далеко не завжди досягаємо мети. Афірмації є одним із дієвих способів отримати бажане, налаштувавшись на успіх на всіх рівнях, у тому числі і на підсвідомому.

Особливості виконання бажань

Афірмації - це життєствердні установки, що налаштовують на потрібний лад. У своєму житті їх застосовують багато, але чомусь одним вони допомагають, а іншим ні. Чому так відбувається?

Насправді є дві обов'язкові умови, які потрібно виконувати. Інакше ваші бажання так і залишаться на рівні мрії, а слова, як і раніше, будуть словами.

Перше і найважливіше

Вам потрібно визначитися, чого ви насправді хочете. Почувши таке запитання, кожен з нас може подати цілий список із бажаннями, який завжди напоготові. Але варто уважно придивитися до цього списку і добре все обміркувати. Ви дійсно хочете заміж за мільйонера, чи це мрія вашої мами та нашіптування подруг? Ви дійсно хочете прославитися і стати нафтовим магнатом, або для вас щастя - це жити в невеликому будинку за містом і насолоджуватися світанками та заходом сонця з вашою другою половинкою? Ви дійсно хочете працювати в престижному місці, або вам більше до вподоби отримувати прибуток від заняття улюбленою справою?

Ці питання дуже прості, але необхідні — важливо зрозуміти, чи своїми мріями ви живете. Ми перевантажені інформацією, з усіх боків на нас сиплеться реклама, в якій стверджують, що без певного товару чи послуги щасливе життя неможливе. Ми постійно знаходимося в колі близьких людей, які мріють про круті машини, заміські віли і багате подружжя, і мимоволі самі починаємо хотіти того ж.

Саме тому, перш ніж застосовувати афірмації, виділіть собі годину часу і відчуйте, яке бажання дійсно викликає у вас почуття радості в душі. Уявіть, що воно вже здійснилося, і прислухайтеся до відчуттів та почуттів. Коли ви прийдете до внутрішньої згоди і вирішите, що вам дійсно хочеться прагнути мрії, саме тоді у вас з'являються всі шанси на її здійснення.

Друга обов'язкова умова

Афірмації потрібно читати щодня і чим частіше, тим краще. Твердження в позитивній формі діють на нашу підсвідомість і змінюють її у напрямі нашої мети. Але змінитись за одну хвилину не вдасться. Тому афірмації діють не відразу.

Не варто лінуватися, адже ваша мета вже маячить на обрії. Повторюйте день у день заповітні слова, і тоді ви побачите результат. Прямо зараз, не відкладаючи, визначтеся коли вам зручніше вимовляти афірмації, і поставте нагадування в телефон на цей час. І робіть цей нескладний ритуал весь тиждень, кожен день, навіть якщо у вас немає настрою, навіть якщо ви вже зневірилися і не вірите - повторюйте у будь-якому випадку. Багато вчених стверджують, що на трансформацію свідомості йде 21 день. Поставте собі за мету протягом цього часу щодня повторювати одну афірмацію, і ви самі переконаєтеся, що цей метод працює.

Однак не слід загадувати одне бажання за іншим - вам може просто не вистачити внутрішніх сил. Визначте собі най-най і беріться за справу.

«Моє бажання починає збуватися прямо тут і зараз»

«Я дякую Всесвіту за виконання мого бажання»

«Я відкрита для отримання бажаного»

«Я готова до нового життя та нових можливостей»

«Щодня наближає мене до моєї мети»

«Я довіряю собі і життю і вірю в якнайшвидше виконання мого бажання»

«Усі ситуації в моєму житті призводять мене до виконання мого бажання»

Слід пам'ятати, деякі наші мрії при всьому бажанні що неспроможні здійснитися відразу. Як правило, це стосується наших великих прагнень, для втілення яких потрібен час. У такому разі, щоб вам було легше відслідковувати позитивні зміни, розбийте ваше бажання на кілька частин. Тоді ви постійно бачитимете результат і зрозумієте, що рухаєтеся в потрібному напрямку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,35100078582764-/ /-pc-/
Top