counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Захист від пристріту та псування: ефективні методи


Переглядів: 22


Захист від пристріту та псування: ефективні методи

Маги та екстрасенси запевняють, що потрапити під вплив чорної магії може будь-яка людина. Якщо у вас багато ворогів або заздрісників, якщо в минулому ви образили або завдали комусь болю, то ймовірність пристріту і псування збільшується в рази. Негативна енергетика вашого недоброзичливця може несвідомо для нього ж накликати на вас біду. Як же уберегтися від цього? Існує кілька способів, як захистити себе від псування і пристріту.

Найчастіше джерело псування знаходиться в будинку. Саме тому дуже важливо утримувати свій будинок у чистоті та порядку. Бажано частіше провітрювати всі кімнати, а сонячного дня давати променям прогріти приміщення.

Ніколи не носіть чужий одяг і самі не давайте носити свій. Це стосується і всіх інших особистих речей. Все, чим ви користуєтеся, заряджається енергетикою. І якщо щось із ваших особистих речей потрапить до рук недоброзичливця, то це може погано для вас закінчитися.

Зазвичай негативна енергія надсилається через особисті речі. Зазвичай це фотографії, волосся та одяг. Перш ніж викидати старий одяг, випрати його, щоб нейтралізувати свою енергетику. Обов'язково викидайте волосся, що залишилося на гребінці. Не даруйте мало знайомим людям свої фотографії та не вихваляйтеся своїм фотоальбомом.

Обережно ставтеся до всіх знахідок. Не рекомендується підбирати знайдені на вулиці гроші, особливо дрібниця, а також ювелірні прикраси. Вони можуть бути заговореними. Існує чорний ритуал, за допомогою якого людина може позбавитися своїх невдач шляхом змови на монети. Дрібниця розкидається вулицею, і ті, хто її підбирає ненароком, бере на себе погану карму.

Особливо обережними треба бути з підкладом. Так називають заговорені предмети, які були підкинуті до будинку зі злим наміром. Якщо ви раптом випадково знайшли в квартирі щось чуже, то негайно позбавтеся цього підкала. Не в жодному разі не беріть предмет голими руками. Найкраще взяти рушник, загорнути в нього заговорений предмет і спалити подалі від будинку. Встаньте поруч із вогнем так, щоб дим піднімався у протилежний від вас бік. Коли підклад догорить, йдіть додому, не повертаючись назад.

Не тримайте в будинку опудала тварин та птахів, а також засушені квіти. Усе це випромінює енергетику смерті. Вона активно притягує нещастя та біди.

Іноді людина може сама себе наврочити або навести псування. Це трапляється досить часто. Щоб уберегтися від цього, необхідно контролювати свої думки. Бажано, завжди мислити позитивно, забути всі образи і не докоряти себе помилкам минулого. Негативні думки можуть завдати вам непоправної шкоди, тому намагайтеся думати про хороше і не тримати в серці зла.

Існує безліч оберегів від пристріту та псування. Найпоширеніший із них — це шпилька. Встромте її зі зворотного боку одягу, який носите. Приходячи з вулиці, знімайте шпильку. Її необхідно очистити від накопиченого за день негативу. Для цього шпильку потрібно просто розкрити та покласти на вікно.

По шпильці можна визначити, чи є на вас псування чи пристріт< /em>. Якщо вона змінила свій колір або потьмяніла, це ознака негативного магічного впливу. Зняття порчі та пристріту — справа нелегка, тому краще убезпечити себе від цього, ніж потім страждати від чорної змови.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Тибетська гормональна гімнастика для оздоровлення та довголіття
Гормональна гімнастика використовується ченцями Тибету протягом багатьох століть Цей комплекс вправ простий у ....
більше матеріалів
/-0,16262102127075-/ /-pc-/
Top